Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

adrijos tortai nepakartojami, gėda ir dėti savo kuklutį smile.gif
varškinis, pastilažas
user posted image
Atsakyti
@drij@ jusu tortai thumbup.gif bet lele ziauriai faina wub.gif . nepykit jei as nukopinsiu ja 4u.gif blush2.gif
tinulia84 tortas labai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 03 gruodžio 2011 - 14:34
tinulia84.... tavo tortas nuostabus wub.gif ...nevyk D... į medį nono.gif .

O jei pyksiu , tai nekopinsite ? biggrin.gif ..... vis tiek padarysit tai , kai nenorėsiu kokio rodyti , tai jo ir nerodysiu , kas čia - prašom mirksiukas.gif .
Atsakyti
Adrija, nu fantastiški visi tortukai wub.gif 4u.gif
tinulia84, nepasakyčiau, kad kuklutis, tikrai yra ką parodyti, labai gražu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs tortai wub.gif wub.gif wub.gif Kaip smagu akis paganyti ir sielą pamaloninti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 03, 15:34)
tinulia84.... tavo tortas nuostabus  wub.gif ...nevyk D... į medį  nono.gif .

O jei pyksiu , tai nekopinsite ?  biggrin.gif ..... vis tiek padarysit tai , kai nenorėsiu kokio rodyti ,  tai jo ir nerodysiu , kas čia - prašom  mirksiukas.gif .

blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu Jums. 4u.gif vis palipdau kokia nors figurele nusiziurejus nuo Jusu blush2.gif dabar eile poniukui o paskui sitai lelytei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 03, 12:26)
Labas rytas user posted image...

@adrij@ Tortai kaip visada thumbup.gif bet dvinukams ir leles suknele, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 03, 14:29)
adrijos tortai nepakartojami, gėda ir dėti savo kuklutį smile.gif
varškinis, pastilažas

tinulia84 Tortas nuostabus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir spalvos super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!

Adrija, turbut visi galimi pagyrimai buvo issakyti, neturiu ko pasakyti naujo, bet vistiek pasikartosiu, beproto graaaaazus torciukai wub.gif

Titulia, jusu tortukas nuostabus,rozes laaabai grazios wub.gif bet pritarsiu, kad po tokiu kaip adrijos, ir man nesmagu savo rodyti,kazkodel save nuvertinam doh.gif bet mes gi turim pasiteisinima - mes pradedancios biggrin.gif tongue.gif

Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 03, 17:20)
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu  4u.gif

Aš esu darius tik želė gabaliukus ir sudėjus juos į pertepimo grietinėlę, taip manau paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 03, 19:20)
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu  4u.gif

tortą sutepinėti formoje. Pilti žele jau vėsią, pradėjusią stingti ir tiesiai ant biskvito. Palaukti, kol gerai apstings ir tepti grietinėlę.. aš taip daryčiau..
Atsakyti

Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu 4u.gif
[/quote]

Galima is anksto susisaldyti norimo dydzio ir storio zele sluoksni ir tepant torta ji ideti ten kur norite
Atsakyti
labukas 4u.gif

tortai, ką ten tortai, meno kūriniai nuostabūs 4u.gif

mano keletas
vaikiškas boružių tema, bet be boružių, jokių lapelių, jokių gėlyčių, tiesiog va toks...kriaušinis karamelinis, pastilažas
user posted image

naujo mano išmislo rezultatas, kol kas pirmam kartui bandžiau tik ažūrines detales piešti ir džiovinti, ką galiu pasakyti, viskas pavyko, ir išdiūvo puikiai ax.gif kriaušinis karamelinis, pastilažas, šlapia bezė ir raštai ornamentai džiovinti...

user posted image

kadangi patiko, padariau ir antrą dublį albumo...

user posted image

na ir vazonėlis, mamos tortas vestuvėse...Rafaello svajonė, pastilažas, trupiniai

user posted image

Ausreka, gi karštos nepilsite, atvėsinsit ir jau pradedančią stingti užpilsite... o geriausia tai sustingdyti, supjaustyti gabaliukais ir prisimėtyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 03 gruodžio 2011 - 20:11