adrijos tortai nepakartojami, gėda ir dėti savo kuklutį
varškinis, pastilažas
@drij@ jusu tortai bet lele ziauriai faina . nepykit jei as nukopinsiu ja
tinulia84 tortas labai labai grazus
tinulia84 tortas labai labai grazus
Adrija, nu fantastiški visi tortukai
tinulia84, nepasakyčiau, kad kuklutis, tikrai yra ką parodyti, labai gražu
tinulia84, nepasakyčiau, kad kuklutis, tikrai yra ką parodyti, labai gražu
Kokie nuostabūs tortai Kaip smagu akis paganyti ir sielą pamaloninti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 03, 15:34)
tinulia84.... tavo tortas nuostabus ...nevyk D... į medį .
O jei pyksiu , tai nekopinsite ? ..... vis tiek padarysit tai , kai nenorėsiu kokio rodyti , tai jo ir nerodysiu , kas čia - prašom .
O jei pyksiu , tai nekopinsite ? ..... vis tiek padarysit tai , kai nenorėsiu kokio rodyti , tai jo ir nerodysiu , kas čia - prašom .
aciu Jums. vis palipdau kokia nors figurele nusiziurejus nuo Jusu dabar eile poniukui o paskui sitai lelytei
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 03, 12:26)
@adrij@ Tortai kaip visada bet dvinukams ir leles suknele, labai labai
QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 03, 14:29)
tinulia84 Tortas nuostabus ir spalvos super
Sveikos!
Adrija, turbut visi galimi pagyrimai buvo issakyti, neturiu ko pasakyti naujo, bet vistiek pasikartosiu, beproto graaaaazus torciukai
Titulia, jusu tortukas nuostabus,rozes laaabai grazios bet pritarsiu, kad po tokiu kaip adrijos, ir man nesmagu savo rodyti,kazkodel save nuvertinam bet mes gi turim pasiteisinima - mes pradedancios
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu
Adrija, turbut visi galimi pagyrimai buvo issakyti, neturiu ko pasakyti naujo, bet vistiek pasikartosiu, beproto graaaaazus torciukai
Titulia, jusu tortukas nuostabus,rozes laaabai grazios bet pritarsiu, kad po tokiu kaip adrijos, ir man nesmagu savo rodyti,kazkodel save nuvertinam bet mes gi turim pasiteisinima - mes pradedancios
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 03, 17:20)
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu
Aš esu darius tik želė gabaliukus ir sudėjus juos į pertepimo grietinėlę, taip manau paprasčiau
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 03, 19:20)
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu
tortą sutepinėti formoje. Pilti žele jau vėsią, pradėjusią stingti ir tiesiai ant biskvito. Palaukti, kol gerai apstings ir tepti grietinėlę.. aš taip daryčiau..
Merginos, toks klausimelis, kaip medaus torte padaryti zeles sluoksni? Ar silta zele neistirpins grietineles? Aciu
[/quote]
Galima is anksto susisaldyti norimo dydzio ir storio zele sluoksni ir tepant torta ji ideti ten kur norite
labukas
tortai, ką ten tortai, meno kūriniai nuostabūs
mano keletas
vaikiškas boružių tema, bet be boružių, jokių lapelių, jokių gėlyčių, tiesiog va toks...kriaušinis karamelinis, pastilažas
naujo mano išmislo rezultatas, kol kas pirmam kartui bandžiau tik ažūrines detales piešti ir džiovinti, ką galiu pasakyti, viskas pavyko, ir išdiūvo puikiai kriaušinis karamelinis, pastilažas, šlapia bezė ir raštai ornamentai džiovinti...
kadangi patiko, padariau ir antrą dublį albumo...
na ir vazonėlis, mamos tortas vestuvėse...Rafaello svajonė, pastilažas, trupiniai
Ausreka, gi karštos nepilsite, atvėsinsit ir jau pradedančią stingti užpilsite... o geriausia tai sustingdyti, supjaustyti gabaliukais ir prisimėtyti
tortai, ką ten tortai, meno kūriniai nuostabūs
mano keletas
vaikiškas boružių tema, bet be boružių, jokių lapelių, jokių gėlyčių, tiesiog va toks...kriaušinis karamelinis, pastilažas
naujo mano išmislo rezultatas, kol kas pirmam kartui bandžiau tik ažūrines detales piešti ir džiovinti, ką galiu pasakyti, viskas pavyko, ir išdiūvo puikiai kriaušinis karamelinis, pastilažas, šlapia bezė ir raštai ornamentai džiovinti...
kadangi patiko, padariau ir antrą dublį albumo...
na ir vazonėlis, mamos tortas vestuvėse...Rafaello svajonė, pastilažas, trupiniai
Ausreka, gi karštos nepilsite, atvėsinsit ir jau pradedančią stingti užpilsite... o geriausia tai sustingdyti, supjaustyti gabaliukais ir prisimėtyti