Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(akilezna @ 2011 12 02, 14:35)
na as visa laika perku tik permatomam butelyje ir rafinuota, bet kai is jo darau majoneza man vistiek jauciasi jo skonis, todel ir galvojau paklaust gal ir yra kokie maziau kur jaustusi skonis  ax.gif

grazu  thumbup.gif paziurejus i toki i torta is karto norisi prie juros  biggrin.gif

Aciu smile.gif As asmeniskai dazniausiai naudoju Natura alieju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 02, 12:56)
lotuliukas.gif ...prašau , rinkitės ....mano baltas , kur uždėti lapukai . 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 12 02, 13:30)
Tortas triufelis, pastilazas, vakarelio tema karibai ir lotynu sokiai smile.gif

Nuostabu, reikia turėti talentą ne tik skaniai kepti tortus, bet ir gražiai piešti ant jų wub.gif Labai super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 12 02, 13:30)
Sveikutes smile.gif

Atnesu viena savo tortuka  blush2.gif

Tortas triufelis, pastilazas, vakarelio tema karibai ir lotynu sokiai smile.gif

[

Kaip grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, seniai cia jau buvau, kaip matau cia pas jus ir silto ir salto buta.
Smagu kai nugali draugyste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labai grazus visu tortukai 4u.gif
Noretusi asmeniskai visus pamineti, bet nuo paskutinio karto tiek groziu prigaminote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Senai ir as dirbau, ispjauste man viena koja biggrin.gif , o tokioj busenoj negali trypti virtuvej. Bet nebeiskenciau vakar ir pasiramstydama dirbau blush2.gif
Labai noriu padekoti visoms kas pastebejo mano praita darbeli 4u.gif 4u.gif
Turtingas kavos, slapia beze, pastilazas.
user posted image
Atsakyti
sveikos,

as tokia kepeja- megeja, tai man visada klausimu milijonas. kepu tik koki 2 kart i metus, tai kol ateina sekantis kartas viska pamirstu doh.gif
zodziu, standartiskai meduti issikepiau, bet va del puosimo ir susimeciau g.gif
galvojau visa dengti sokoladu, bet kai as tokia profe, tai bus sokolado kalneliai dengimas smile.gif Dar turiu grietineles. gal man su ja isplakti? bet jei dabar as ja suplaksiu ir papuosiu, nenubegs iki rytojaus?
gal galit recepta tos grietineles puosybos? SM isieskaujau, neberandu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Tikakva labai gražu wink.gif

ir dar atsiprašau pamiršau nuką, bet su šokiais ir palmėm labai patiko, ten pagal trafaretą piešėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 02, 15:40)
sveikos,

as tokia kepeja- megeja, tai man visada klausimu milijonas. kepu tik koki 2 kart i metus, tai kol ateina sekantis kartas viska pamirstu  doh.gif
zodziu, standartiskai meduti issikepiau, bet va del puosimo ir susimeciau  g.gif
galvojau visa dengti sokoladu, bet kai as tokia profe, tai bus sokolado kalneliai dengimas smile.gif Dar turiu grietineles. gal man su ja isplakti? bet jei dabar as ja suplaksiu ir papuosiu, nenubegs iki rytojaus?
gal galit recepta tos grietineles puosybos? SM isieskaujau, neberandu  ax.gif  ax.gif

Puikiai tinka grietinele ir nenutekes. Isplakite grietinele su cukrumi ir rugstele (as ant 420 g indelio dedu 3-4 saukstus cukraus ir rugsteles siek tiek), jei bijote, kad nebus standi grietinele, tai galima ideti standiklio, bet as nededu.. isplakat iki standumo,dedat i konditerini maiseli ar svirskta,ir puosiat pagal fantazija smile.gif

Jei sokoladu apliesit, tai bus irgi grazu (as istirpinu sokolada, su kokiais 25 g sviestuko ir keliais sausktais pieno arba grietineles), ir uzlieju ant torto virsaus. Sonus galima trupinukais aplipdyt pries apliejant sokoladu. Labai skaniai ir graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Tikakva, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
ačiū rugiagele 4u.gif
o man dar klausimas- ar as torta turiu kuo nors apdengti pries puosiant grietinele? na aptepti kokiu rududu, kaip kazkuriuo atveju skaiciau...

as dar pagalvojau- o jei pabandyciau virsu grietinele, o sonus ta sokolado tvorele? tai sonus kazkaip spec reikia paruosti?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 02, 16:10)
ačiū rugiagele  4u.gif
o man dar klausimas- ar as torta turiu kuo nors apdengti pries puosiant grietinele? na aptepti kokiu rududu, kaip kazkuriuo atveju skaiciau...

as dar pagalvojau- o jei pabandyciau virsu grietinele, o sonus ta sokolado tvorele? tai sonus kazkaip spec reikia paruosti?

As tiesiog aptepu siek tiek grietinele sonus pries "dzibuojant" jau per konditerini antgali.

O jei norit sokoladine tvorele, tai as irgi sonus grietinele aptepu, arba jei kremo lieka nuo pertepimo 4u.gif
Atsakyti

Rugiagele26, Rasske ir tinulia 84 aciu uz tortuko ivertinima 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 02, 16:44)
Tikakva labai gražu wink.gif

ir dar atsiprašau pamiršau nuką, bet su šokiais ir palmėm labai patiko, ten pagal trafaretą piešėt? 4u.gif

Susiradau internete siluetus, atsispausdinau, issikirpau, tada l plonai iskociojau mase ir ispjausciau konturus, paskui padailinau palmiu lapelius juos ispjaustydama ir perkeliau ant torto, galiausiai juos nudaziau juodai nes buvo pilkos spalvos kaip burbuliukai smile.gif
Atsakyti
gražūs tortukai thumbup.gif

saviškių nebespėsiu šiandien parodyti, išlekiu į naktinę, rytoj gal g.gif
Atsakyti