QUOTE(Elzė @ 2011 12 02, 15:40)
sveikos,
as tokia kepeja- megeja, tai man visada klausimu milijonas. kepu tik koki 2 kart i metus, tai kol ateina sekantis kartas viska pamirstu
zodziu, standartiskai meduti issikepiau, bet va del puosimo ir susimeciau
galvojau visa dengti sokoladu, bet kai as tokia profe, tai bus sokolado kalneliai dengimas
Dar turiu grietineles. gal man su ja isplakti? bet jei dabar as ja suplaksiu ir papuosiu, nenubegs iki rytojaus?
gal galit recepta tos grietineles puosybos? SM isieskaujau, neberandu
Puikiai tinka grietinele ir nenutekes. Isplakite grietinele su cukrumi ir rugstele (as ant 420 g indelio dedu 3-4 saukstus cukraus ir rugsteles siek tiek), jei bijote, kad nebus standi grietinele, tai galima ideti standiklio, bet as nededu.. isplakat iki standumo,dedat i konditerini maiseli ar svirskta,ir puosiat pagal fantazija
Jei sokoladu apliesit, tai bus irgi grazu (as istirpinu sokolada, su kokiais 25 g sviestuko ir keliais sausktais pieno arba grietineles), ir uzlieju ant torto virsaus. Sonus galima trupinukais aplipdyt pries apliejant sokoladu. Labai skaniai ir graziai atrodo