Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

nu vo neduokit paest,duokit pasiest lotuliukas.gif
asmeniskumus negrazu kisti i viesuma mirksiukas.gif

diedus geriau aplojam,o viena kitai moteris turi buti solidari,gal tada maziau nisu butu vyrams bledunams devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 10, 11:48)
zmona (Autore) tiesiog per jauna, ir ji supranta, kad issiskyrus turint tik viena vaika tri visai realius sansus sutikt kita, istikima, gera vyra. Butu jai 40+ vaikas ne vienas, finansiskai priklausoma- jai nekiltu diejoniu skirtis ar likt su vyru susitaikius su kitos turejimo faktu, tai nedraskytu jos is vidaus, gyventu ir butu visai laiminga, nes pagal situacija jos vyras elgiasi "zmoniskai": jai rodo demesi, ir siaip ir lovoje, islaiko vaika ir ja, jai akiu nedrasko (pazistu tokiu, kurie sake zmonai: "su tavm tik del vaiko, neliesk, tu man slyksti", prie zmonos skambino meiluzei, kalbejo jai girdint apie meile, lovos ir kitus planus). Zodziu, Autore per jauna kad susitaikyti su esama situacija, bet jos finansiniai reikalai neleidzia jai daryt jokiu zigsniu, del to ir nelaiminga, o taip... simtai taip gyvena ir laimes stoka nesiskundzia.

Kad simtai, a net tukstanciai moteru taip gyvena - sutinku, bet kad jos taip gyvenant yra laimingos - labai abejoju g.gif
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 10, 12:37)
Nesutikčiau, kad be vyro negalinti gyventi yra plintusas, tuštuma ir pilka masė. Per daug čia lozungų ir epitetų surašei į vieną krūvą, kad būtų tiesa. Net labai gerose pareigose esančios, gerai uždirbančios gali būti priklausomos nuo vyrų, nes neįsivaizduoja savo gyvenimo be jo. Tai ir meilė, ir pripratimas, ir atsidavimas, ir priklausomybė, ir šeima, gyvenimas. Be vyro gyvenimas gali būti nykus, beprasmis, nykuma, badas (ne maisto prasme) ir kt. Kam taip iš karto negatyviai?

Kai vyras man sako: "as be taves gyventi negaliu" - visada atsakau: "o as galiu, bet nenoriu gyventi be taves".
Mano manimu, "negaliu be taves gyventi" - tai priklausomybe nuo zmogaus, "nenoriu be taves gyventi" - laisvas zmogaus pasirinkimas buti kartu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 10, 13:21)
Žiūrint dar kokie santykiai su kitomis moterimis ir kas ten realiai vyksta. Būtų per daug kvaila, draskytis dėl kažkokių vienadienių sugertukų. Vis dėlto, gyvenimas per daug sudėtingas, o moterys kartais būna per daug kvailos, kad per savo ambicijas, principus ir kt. įvertintų visus faktorius. Tik po to kartais susimąsto, o kaip pasielgtų tada, jei galėtų atsukti laiką atgal.

Na as turbut iki savo 50+ amziaus likau kvaila biggrin.gif , nes iki siol manau, kad nei gyvenimo sudetingumas, nei "dvasine istikimybe" nepateisina fizines mylimos moters isdavystes.
Ar galeciau atleisti "vienadieni sugertuka"? Nezinau, nes tik teoriskai isivaizduoju, kas tai yra. Gal butent todel ir neteko patirti, kad ir pirmas, ir antras mano vyrai zinojo/zino mano poziuri i neistikimybe ir nenorejo/nenori rizikuoti seima del vienadienio nuotykio?
Arba labai gerai moka juos slepti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 12 10, 19:28)
Kad simtai, a net tukstanciai moteru taip gyvena - sutinku, bet kad jos taip gyvenant yra laimingos - labai abejoju g.gif

yra jos laimingos patikek manimi. Jos tiesiog kiaip masto- kiekviena kartavyrui palikus eilini "sijoa" jauciasi nugaleojom. Turi vidini pasitenkinimo jausma- jos ivykde moters paskirt- issaugojo seima, tt.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 10, 16:12)
Ji labai norėtų, kad mano vyras turėtų krūvą meilužių. Juk taip, flight, kad per daug gerai nebūtų. Dar ji norėtų, kad tai ką ji parašė, būtų labai arti tiesos. Bet ji nežino nieko ir jos fantazijos yra piktos pavydžios moters vidinio pasaulio "atsivertimas", tokioje diskusijoje, ji nusprendė sužibėti. Įdomu tik, kas ją verčia taip manyti ir kodėl ji linki tokių dalykų.

Nei aš ko linkiu, nei norėčiau, nei man įdomu. Tik, po tokių per visas temas pasikartojančių pasaikymų, kad "neverta būti išdidžia, neverta kelt savo principų" ir kt., ir po tam tikros argumentacijos visgi leidau sau pasidaryti išvadas. Mes visi vertiname per savos patirties prizmę. Moteris, kuri rašo, kad nesitaikstytų su neštikimybe, matyt, arba su tuo nesusidūrė, arba susidūrė ir priėmė sprendimus. Moteris, kuri rašo - velniop tą išdidumą, tegul pasidulkina, tai juk tik iškrova,nesureikšminkim - ir dar tokio pobūdžio patarimus dalija temoje, kur vyras KETURIS METUS turi antrą šeimą ir vaiką - matyt, irgi, iš savos patirties. Man tokių gaila, jei ką.. 4u.gif
Na, bandai kažkaip -žmogiškai tada gavoti, kad gal pinigai, gal turtas, gal patogus gyvenimas taip motyvuoja..Bet vis tiek - gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 10 gruodžio 2011 - 22:01
QUOTE(flight @ 2011 12 10, 21:57)
Mes visi vertiname per savos patirties prizmę. Moteris, kuri rašo, kad nesitaikstytų su neštikimybe, matyt, arba su tuo nesusidūrė, arba susidūrė ir priėmė sprendimus.

o jusu patirtis kokia?
Atsakyti
Nei norėtum, bet rašai tai ką rašai smile.gif Ir tavo tas parašymas labai tendencingas, juolab, kad nežinai kaip yra ištiesų. O kt. momentai - kaip jie susiję su šia tema? Niekaip. Bet tau labai norėjosi tai parašyti, bet tik tau žinoti, kokių sumetimų vedina leidi sau tai rašyti būtent čia.

Mano nuomonė paremta labai įvairių šeimų gyvenimiška patirtimi, todėl nebijau rašyti ir nepopuliarių sprendimų, ir apskritai diskusija jau senokai išlipo iš šios autorės probleminio gyvenimo rėmų. Todėl nereikia čia vartyti.

Nerašiau, kad nereikia būti išdidžiai, bet rašau, kad perspaustos ambicijos ir dramos turi savo kainą. O kaip kas elgiasi su savo gyvenimu ir savo partneriais - tai jų pasirinkimas. Nei Subjektyvi, nei flight, nei kt. ne patarėja, ne konsultantė ir ne ekspertė. cool.gif Tik žinau, kad neištikimas partneris, dar ne nuosprendis, ir yra kitas kelias problemos sprendimui.

Atsakyti
Iš tiesų, svarstau, kokiais sumetimais vedina rašiau.. g.gif Matyt, kad tikrai - gailestis, užuojauta. Bandymas atrast, kas gali būti taip svarbu moteriai šeimoje, kuri linkusi taikstytis su vyro neištikimybe (preliminaria ar esama), net nuolatine. Bandžiau neteisti, nevertinti, o tiesiog pabūti empatiška - na, jei moteris iš tiesų finansiškai gali gyvent gerai ir labai gerai, jei jos vaikams nieko netrūksta, tai, gal iš tiesų, tas variantas dar įmanomas. Todėl parašiau.

Man, pvz., prioritetai kiti. Bet prieš puldama ką nors smerkti ar žiūrėti iš aukšto, pirmiausiai bandau pažvelgti iš to žmogaus pozicijų, kiek tas įmanoma. Jei užgavau jautrią vietą - atleiskit, tikrai nenorėjau ir nesiekiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 10 gruodžio 2011 - 22:23
QUOTE(flight @ 2011 12 10, 14:54)
na, jei jūs už vyro pinigus pasidarėte verslą, turit NT ir Lietuvoje ir ne tik (matyt, jūų vyro nuopelnas), pinigų netrūksta, rankos finansiškai atrištos daryt ką nori kur nori - tai jūsų pozicija visai suprantama.  Nesinori mest patogaus gyvenimo sau ir vaikams, todėl viskas nurašoma "vienadieniams sugertukams".
O jei kaip temoje, vargsta abudu vargelį, nei pinigų, nei meilės ir pagarbos, tai tada - nežinau nežinau g.gif

Tu šiuo komentaru norėjai pasakyti, kad "mano vyras turi n bobų, o aš taikausi su tuo ir t.t.". 4u.gif Tu labai aiškiai išdėstei. Nors nežinai nei kokie mūsų santykiai, nei už kokius pinigus kokį verslą darau ar darome, kokie vyro nuopelnai ir kt. Ir kodėl tau taip rūpi? Tiesiog tu nieko nežinodama vartai savo kažkokias iliuzijas ir dergi mane, mano vyrą ir mano šeimą. Kodėl? Koks čia gailestis? Ar aš sukūriau šią temą ir laukiu tavo gailesčio? rolleyes.gif

Ir kas tau sakė, kad aš linkusi taikytis su neištikimybe? Flight, su savo galimybėmis, skirtingai nei temos autorė, galiu rinktis iš kelių variantų, ir žinau, kad galiu rinktis nepaisant nieko. Nes esu nepriklausoma ir galiu užtikrinti savo vaikams normalų išlaikymą, net jei nebūtų vyro, va kame esmė. O ką tu manei? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 10, 22:35)
yra jos laimingos patikek manimi. Jos tiesiog kiaip masto- kiekviena kartavyrui palikus eilini "sijoa" jauciasi nugaleojom. Turi vidini pasitenkinimo jausma- jos ivykde moters paskirt- issaugojo seima, tt.

Atleisk, netikiu ax.gif
Na, jei laime ir vidinis pasitenkinimas - tai sinonimai g.gif , lai buna laimingos, eilini karta "nugalejus" eiline vyro meiluze ir grazinus i seima savo lobi bigsmile.gif
Man asmeniskai tokia "laime" atrodo apgailetina verysad.gif
O sakinis "jos ivykde moters paskirti - issaugojo seima" aplamai virsune savivertes neturejimo...
Nejaugi is tikro moterys skirtos tik tam, kad gimdyti vaikus ir saugoti seima? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 12 10, 23:21)
Atleisk, netikiu ax.gif
Na, jei laime ir vidinis pasitenkinimas - tai sinonimai g.gif , lai buna laimingos, eilini karta "nugalejus" eiline vyro meiluze ir grazinus i seima savo lobi bigsmile.gif
Man asmeniskai tokia "laime" atrodo apgailetina verysad.gif
O sakinis "jos ivykde moters paskirti - issaugojo seima" aplamai virsune savivertes neturejimo...
Nejaugi is tikro moterys skirtos tik tam, kad gimdyti vaikus ir saugoti seima? blink.gif

Giurza, tu kitoks zmogus, tavo kitoka patirtis, tau tai nesuvokiama 4u.gif Bet realiai taip yra- tikrai-tikrai pagristai teigiu. Ir siaip, SM ir kitu forumu poziuri: "neistiimas- skirkis" in real life girejau... viena blink.gif karta is labai jaunos (na, 27 bet neseniai istekejusios) paneles. As esu plepi, ismetu emocijas i aplinka, daug kam pasakojau (detaliau ar maziau detaliai) savo situacija. Bendrauju zmoniu su aukstoju issilavinimu rate. Visi (isskyrus ta viena) sake: "na ir kas? gal neskubek skirtis? Kas ta boba? tu -zmona, ji- ***** (nors, mano situacijoje taip nera, "ta" boba nieko nezinojo ir yra tokia pat auka). Na, zodziu... pizdet (sorry) forumuose visos mandros, ypac kai dar 30 nera, savi papai nenukare (ivairiom prasmem). O kai realiai patirs tokia sitacija (o gi statistiskai neistikimu procentas yra labai aukstas, isvis yra nuomone kad buna tik "pagauti" ir "nepagauti", nors as nenoriu tam pritart)- visai kitaip uzdainos.

Beveik kiekviena seima isgyvena neistikimybes patirti, o skyriasi TIK del to (visi kiti fatoriai tinka)- vienetai? unikalios asmenybes? Tai ka, "vse pogolovno" vargeli vargsta, nelaimingos yra? LT visgi seimos islaikymas iki siuol yra vertybe. Moteris, islaikiusioji seima daugumos (isskirus kelias arsias jaunuoles SM, nors, itartina, jei ten pas jas taip tobulai viskas ko jos "kai isimaiso trecias" veikia blink.gif ) vertinamos teigiamai, ir neistikimu, ir alkoholiku, ir viokiu kitokiu ZMONOS visvien vertinamos labiau teigiamai nei "savanaude apie vaikus nemastanti "razedionka".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 10 gruodžio 2011 - 23:44
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 10, 14:09)
Primetinet forume savo asmenininius speliojimus temos dalyviams, kuriu nei akyse nematet, tai labai jau drasus zingsnis. Tokia butu mano nuomone  mirksiukas.gif

As tai nieko asmenisko neiziurejau, man regis flight tiesiog pasvarste, kas gali versti taikstytis su vyro neistikimybe, o ta neutralu pasvarstyma jau pasigavo subjektyvi, matyt tikrai kazka asmenisko uzkabino, kad tokia gynybine reakcija sukele biggrin.gif
Nusiraminkit, moterys, gi savaitgalis, mars kur pavakarot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 11, 00:40)
Giurza, tu kitoks zmogus, tavo kitoka patirtis, tau tai nesuvokiama  4u.gif Bet realiai taip yra- tikrai-tikrai pagristai teigiu. Ir siaip, SM ir kitu forumu poziuri: "neistiimas- skirkis" in real life girejau... viena  blink.gif karta is labai jaunos (na, 27 bet neseniai istekejusios) paneles. As esu plepi, ismetu emocijas i aplinka, daug kam pasakojau (detaliau ar maziau detaliai) savo situacija. Bendrauju zmoniu su aukstoju issilavinimu rate. Visi (isskyrus ta viena) sake: "na ir kas? gal neskubek skirtis? Kas ta boba? tu -zmona, ji- ***** (nors, mano situacijoje taip nera, "ta" boba nieko nezinojo ir yra tokia pat auka). Na, zodziu... pizdet (sorry) forumuose visos mandros, ypac kai dar 30 nera, savi papai nenukare (ivairiom prasmem). O kai realiai patirs tokia sitacija (o gi statistiskai neistikimu procentas yra labai aukstas, isvis yra nuomone kad buna tik "pagauti" ir "nepagauti", nors as nenoriu tam pritart)- visai kitaip uzdainos.

Beveik kiekviena seima isgyvena neistikimybes patirti, o skyriasi TIK del to (visi kiti fatoriai tinka)- vienetai? unikalios asmenybes? Tai ka, "vse pogolovno" vargeli vargsta, nelaimingos yra? LT visgi seimos islaikymas iki siuol yra vertybe. Moteris, islaikiusioji seima daugumos (isskirus kelias arsias jaunuoles SM, nors, itartina, jei ten pas jas taip tobulai viskas ko jos "kai isimaiso trecias" veikia  blink.gif ) vertinamos teigiamai, ir neistikimu, ir alkoholiku, ir viokiu kitokiu ZMONOS visvien vertinamos labiau teigiamai nei "savanaude apie vaikus nemastanti "razedionka".

MERGIONA, nesikarsciuok 4u.gif
Visai nenorejau tave uzgauti, tik savo nuomone pareiskiau smile.gif
Taip, mano kitokia patirtis, bet tai nereiskia, kad tas, ko as nepatyriau, man nesuvokiama.
Ir tai, kad man asmeniskai poziuris "bet kuria kaina issaugoti seima" nepriimtinas, visai nereiskia, kad draugei, patyrusiai vyro neistikimybe, as is karto patariu skirtis. Seima is tikruju yra vertybe, del kurios galima daug ka paaukoti. Ir jei moteris atranda savyje jegu atleisti vyrui vardan meiles/vaiku/kitu svarbiu dalyku, as tikrai tokios moters nesmerkiu, o gerbiu ja.
Bet viduje man visvien tokiu moteru gaila ir ju deklaracijom apie seimynine laime as netikiu. Galima susitaikyti, galima buti patenkintai gyvenimu, bet tos laimes, kuri buvo (zinoma, jeigu buvo) iki neistikimybes fakto/faktu isaiskejimo, jau tikrai negrazinsi verysad.gif . Cia mano tvirta nuomone (kuria, beja, as realybeje ne su kuo nesidalinu).
Atsakyti