Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(paprikutė @ 2011 12 22, 08:46)
sveiki,

nežinau kur klaust, bet gal čia kas padėsit. Užvakar fotiko SD kortelė veikė, o vakar jau nebe, rašo, kad kortelė sugadinta, pakeisti kita. O idėjus į kompą, prašo formatuoti. Ką daryt? Kortelėje nuotraukų yra dar neperkeltų į kompą sad.gif

Panašu kad kortelės failų sistema sugedo, arba visiškai sugedo kortelė. Abiejais atvejais nuotraukos esančios kortelėje paprastai jau nebepasiekiamos. Jas ištraukti jums gali padėti tuo specializuojančios firmos (ieškokite internete, kas užsiima duomenų atkurimu, bet tai tikrai labai nepigu).
Šiaip bandyčiau būtent kortelę suformatuoti per kompiuterį. Vėli po formatavimo, kas joje yra bus prarasta. Jei formatavimas nepadės - kortelė nepataisoma.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 22, 20:24)
buvo mano draugei toks bajeris. Atsiusintem kazkuria is cia siulomu ir istrynem, tu pasigavai virusiuka

Neduoda man instaliuotis jokios kitos antivirusines-instaliuojasi instaliuojasi ir uzblokuoja- raso vykdymas nutrauktas, sistema neleidzia.ot parazitu prisigaudziau.
Ir dar niekaip nerandu kaip per safe mode pasijungti- gal per ten instaliuociausi. Kazkoks prakeikimas.Gal kas gali durnam zmogui pasakyti-nerandu as jo My computer.
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 12 22, 08:46)
nežinau kur klaust, bet gal čia kas padėsit. Užvakar fotiko SD kortelė veikė, o vakar jau nebe, rašo, kad kortelė sugadinta, pakeisti kita. O idėjus į kompą, prašo formatuoti. Ką daryt? Kortelėje nuotraukų yra dar neperkeltų į kompą sad.gif

QUOTE(pedagogas @ 2011 12 23, 00:46)
Panašu kad kortelės failų sistema sugedo, arba visiškai sugedo kortelė. Abiejais atvejais nuotraukos esančios kortelėje paprastai jau nebepasiekiamos. Jas ištraukti jums gali padėti tuo specializuojančios firmos (ieškokite internete, kas užsiima duomenų atkurimu, bet tai tikrai labai nepigu).
Šiaip bandyčiau būtent kortelę suformatuoti per kompiuterį. Vėli po formatavimo, kas joje yra bus prarasta. Jei formatavimas nepadės - kortelė nepataisoma.

drinks_cheers.gif doh.gif man buvo toks pats atvejis doh.gif ir sugadinau ją bekaišiodama į nešiojamą kompą doh.gif ar taip gali būti?
tiesa man užteko ją formatuoti,foto dingo,bet kortelė veikia ir tiesiai iš fotiko perkelinėjant irgi veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 23, 09:31)
drinks_cheers.gif  doh.gif  man buvo toks pats atvejis  doh.gif ir sugadinau ją bekaišiodama į nešiojamą kompą  doh.gif ar taip gali būti?
tiesa man užteko ją formatuoti,foto dingo,bet kortelė veikia ir tiesiai iš fotiko perkelinėjant irgi veikia  thumbup.gif

Gali taip būti, pasitaiko įvairių nesklandumų. Ypač, jei duomenų perkėlimo metu kas nors "užlūžta" ar kortelė staiga ištraukiama, tai išties nesunku prarasti duomenis.
Atsakyti
uTorrent kvailioja. Bandau siųstis failą, tai rašo "the semaphore timeout period has expired", ką reiktų daryti??
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu problemą:kompe neveikia backspace mygtukas.Tiek internete kur berašyčiau,tiek worde ir pan.Kame gali būti problema:ar pats mygtukas sugedo ar kur kokia funkcija gali būti nuspausta?
Atsakyti
QUOTE(Dėdė Pranas @ 2011 12 23, 11:29)
Gali taip būti, pasitaiko įvairių nesklandumų. Ypač, jei duomenų perkėlimo metu kas nors "užlūžta" ar kortelė staiga ištraukiama, tai išties nesunku prarasti duomenis.

g.gif o gal prieš traukiant kažkur kažką paspausti g.gif
kažkada MB minėjo lug kaip kad saugus aparatūros atjungimas?ar kažkas panašaus g.gif bet aš niekada taip nedarau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 23, 16:47)
g.gif  bet aš niekada taip nedarau  blush2.gif

Dabar darysit.
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2011 12 23, 12:49)
uTorrent kvailioja. Bandau siųstis failą, tai rašo "the semaphore timeout period has expired", ką reiktų daryti??

http://www.biteplius.....1-=(137977751
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 12 23, 15:59)
Dabar darysit.

tik nežinau kaip tiksliai reikia daryti?
užeiti ant kortelės ikonėlės ir pasirinkti kažkokį atjungimą?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 24, 16:34)
tik nežinau kaip tiksliai reikia daryti?
užeiti ant kortelės ikonėlės ir pasirinkti kažkokį atjungimą?

http://www.youtube.c...h?v=gUNjkJkyWM8
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 12 24, 17:03)

ačiū 4u.gif
Atsakyti