Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(pedagogas @ 2011 12 16, 01:08)
Hmm.
Na sunku ką bepatarti, kai nesėdi prie pačio kompiuetrio, kuris turi problemą. Nes tokiu atveju būna žymiai paprasčiau.
Gal dar galite parodyti, kur jūs tą testą randate, kurį pasirinkus garsas būna?

P.S. galiu būti be interneto iki sekmadienio vakaro, tad gali būti jog kurį laiką atsakyti negalėsiu.

prie laikroduko atsidarau 3D Audio Configuration ikonėlę
išmeta tokią lentelę ir raudonai pažymėtą paspaudus man sukalba per kolonėles g.gif
user posted image
Atsakyti
Tada tikrai lieku prie nuomonės, kad tvarkyklės (draiveriai) veikia puikiai. Įtariu, kad būtent šioje programoje yra kažkur kiti nustatymai numušti iš vietos.
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 12 03, 16:22)
Sveiki,naujus namučius pradėsiu su savo bėdomis. ax.gif
Po perinstaliavimo ,atsidarius papke su nuotraukomis ju nerodo kaip paprastai ,kai matai kokia kur ,dabar pas mane rodo visas vienodas su uzsklanda ,kai naudojau Windaus photo viwer rode su gamtos vaizdu ,dabar per ACDSee rodo su  oranzine akimi,tai labai nepatogu ,norint paziureti  kokios kur nuotraukas turi ziureti tik paspaudus dukart ant jos siunciant skype priestai reikia perziuret ir isimint pavadinimus tada tik pagal pavadinima galima pasirinkt doh.gif
Gal kas atsiras kas galės man padėti blush2.gif

Tai niekam neikandoma mano bedele?
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 12 16, 22:31)
Tai niekam neikandoma mano bedele?

Kad ta problema nelabai aiski smile.gif
Gal .... spauskite desini peles klavisa, pasirinkite View > Large icons smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 12 11, 19:17)
Sveiki.Turiu keletą klausimų
1.Kodėl mano kompas kartais savaime paima ir išsijungia?
2.Kaip padaryt,kai kai įeinu į pc,reikėtų įvesti prisijungimo vardą ir slaptažodį?
Noriu,kad niekas neitų į mano kompą ax.gif
Papildyta:
Ir dar va
3.Turiu ccleaner programą,noriu pravalyti kompą.Įeinu kad valyti diską,čia rašo kad galima pravalyti tuščią vietą  ir visą diską(visi duomenys bus ištrinti)
Jau tuščią pravaliau,bijau valyti viską,kad viskas neišsirintų... blink.gif

aš sulauksiu pagalbos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 12 17, 22:02)
aš sulauksiu pagalbos? blush2.gif

dėl to išsijunginėjimo tai mums padėjo perinstaliavimas,o kaip iš tikro net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 12 11, 20:17)
Sveiki.Turiu keletą klausimų
1.Kodėl mano kompas kartais savaime paima ir išsijungia?
2.Kaip padaryt,kai kai įeinu į pc,reikėtų įvesti prisijungimo vardą ir slaptažodį?
Noriu,kad niekas neitų į mano kompą ax.gif
Papildyta:
Ir dar va
3.Turiu ccleaner programą,noriu pravalyti kompą.Įeinu kad valyti diską,čia rašo kad galima pravalyti tuščią vietą  ir visą diską(visi duomenys bus ištrinti)
Jau tuščią pravaliau,bijau valyti viską,kad viskas neišsirintų... blink.gif

1. Koks kompiuteris? Stacionarus, ar nesiojamas?
Jei stacionarus gal perkaista, gal jau genda maitinimo blokas, gal viduje prisikaupe labai daug dulkiu.
Kitos priezastys gali buti ir del sugadintos operacines sitemos, virusu ir t.t.
Atkreipkit demesi kada issijungia, ar ismeta koki pranesima.
2. Start > Control panel > User account > Creat a password for your account.
3. Profilaktiskam pravalymui uztektu tos dalies kur "Valytojas". Ten yra apacioje pasizymeti, kad isvalytu laisva vieta. Supauksciuokit viska, ka norite, kad pravalytu ir tiek. Pravalykite ir "registra".
Jei bijote kazka daryti, tai geriau ir nedarykite, nes po to teks labai pasigaileti.
As asmeniskai ten net nesinaudoju ta funkcija "Disko valymas", tai negaliu pasakyti, ar VISKA istrina, ar tik siuksles.
Atsakyti
kaip operoj užblokuoti reklamas?
Atsakyti
aš dažnai pasinaudoju kompiterio funkcija,- Disko defragmentavimas g.gif ar tai duod akokios naudos,nes suspaudžia ar pravalo tai nemažai raudonų dryžių blush2.gif
Atsakyti
sveiki,gal patarsite,kaip panaikinti mėlyną ženklą,panašų į žvaigždutę.atsirado kažkokia lentelė,vaikai patvirtino,ir dabar yra dešiniam šone,mėlynoje juostoje.kažkokia GENUINE MICROSOFT SOFTWARE.ačiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 19 gruodžio 2011 - 14:44
QUOTE(lod @ 2011 12 19, 15:35)
sveiki,gal patarsite,kaip panaikinti mėlyną ženklą,panašų į žvaigždutę.atsirado kažkokia lentelė,vaikai patvirtino,ir dabar yra dešiniam šone,mėlynoje juostoje.kažkokia GENUINE MICROSOFT SOFTWARE.ačiu

Nelegalus windowsai.
Jei XP, pvz linkomanijoje iveskite i paieska, kad ir ta zodi genuine... Jei 7 - loader.
Arba pirkite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 19, 10:04)
aš dažnai pasinaudoju kompiterio funkcija,- Disko defragmentavimas  g.gif  ar tai duod akokios naudos,nes suspaudžia ar pravalo tai nemažai raudonų dryžių  blush2.gif

Taip, naudos duoda: Lengvai suprantamas straipsniukas paie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 12 18, 22:08)
kaip operoj užblokuoti reklamas?

Susirasti google ir įsidiegti operos extensioną: opera adblock.
Atsakyti