Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

Laba diena, gal galėtų kas mane paprotinti blush2.gif Namie turim zebra internetą. Nusipirkom planšetinį kompiuterį su android 4 operacine sistema, wifi įjungtas bet planšetė neranda zebros bevielio interneto. Gal kas žinot kodėl? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 08 03, 16:50)
vieną rytą gali ir neužsikrauti biggrin.gif tikriausiai seniai windows'ai instaliuoti. Užtektų perinstaliuoti ir turėtų būti viskas tvarkoj smile.gif

ačiūsmile.gif Taip ir buvo:) Vakar ir nebeužsikrovė. Tai atidaviau meistrams - sako motininė plokštė nusprogo. Bet va dabar jau turiu sutaisytą.

Tik kitaip suinstaliavo man programas. Pvz. nėra lietuvybės, kuris braukia korektūras tekste (man instaliavo OpenOfise), Wordo nebėra, lietuvybių nėra. Bet kas įdomiausia čia, Sm va postą rašant, man raudonina kiekvieną žodį biggrin.gif .. Gyvenime to nebuvo biggrin.gif

Gal žinot, kur kokias Juodas avis ar tą kalbų biurą gaut?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 08 rugpjūčio 2012 - 19:41
QUOTE(Vailingo @ 2012 08 08, 20:38)
ačiūsmile.gif Taip ir buvo:) Vakar ir nebeužsikrovė. Tai atidaviau meistrams - sako motininė plokštė nusprogo. Bet va dabar jau turiu sutaisytą.

Tik kitaip suinstaliavo man programas. Pvz. nėra lietuvybės, kuris braukia korektūras tekste (man instaliavo OpenOfise), Wordo nebėra, lietuvybių nėra. Bet kas įdomiausia čia, Sm va postą rašant, man raudonina kiekvieną žodį biggrin.gif .. Gyvenime to nebuvo biggrin.gif

Gal žinot, kur kokias Juodas avis ar tą kalbų biurą gaut?smile.gif

linkomanijoj programas gali rasti smile.gif ar i PM atsiusiu
Atsakyti
QUOTE(meridiana @ 2012 08 04, 09:38)
Laba diena, gal galėtų kas mane paprotinti blush2.gif Namie turim zebra internetą. Nusipirkom planšetinį kompiuterį su android 4 operacine sistema, wifi įjungtas bet planšetė neranda zebros bevielio interneto. Gal kas žinot kodėl? blush2.gif

o ne geriau klijentui pasidomėti pas paslaugos tiekėja?
Atsakyti
QUOTE(meridiana @ 2012 08 04, 10:38)

pirma pabandyk su plansete kur nors kitur ar gaudo interneta, jei gaudo tai pabandyk ar kiti irenginiai gaudo tavo wifi inerneta
Atsakyti
prasau pagalbos
visos kompe esančios programos pasidarė Internet explorer formatu ir antivirusinė, ir outlookas, ir wordas nu viskas viskas žodžiu, bandžiau keist, tai į kokį formatą keičiu, tokiu visas kitas atidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2012 08 19, 15:58)
prasau pagalbos
visos kompe esančios programos pasidarė Internet explorer formatu ir antivirusinė, ir outlookas, ir wordas nu viskas viskas žodžiu, bandžiau keist, tai į kokį formatą keičiu, tokiu visas kitas atidaro  g.gif

ant norimos programos paspausk desini peles klavisa, "Open with"->"Choose default program..."-> atsidariusiame lange apacioje atzymekite varnele ir tada pasirinkus programa spausti OK
Atsakyti
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 08 20, 08:45)
ant norimos programos paspausk desini peles klavisa, "Open with"->"Choose default program..."->  atsidariusiame lange apacioje atzymekite varnele ir tada pasirinkus programa spausti OK

BET TADA VISOS PROGRAMOS PASIDARO TO PACIO FORMATO verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2012 08 20, 15:22)
BET TADA VISOS PROGRAMOS PASIDARO TO PACIO FORMATO  verysad.gif

Sunku tiksliai suprasti, ką norit pasakyti. Kaip visada, gerai būtų nurodyti operacinę sistemą. Spėju, kad naudojat Windows 7. Tuo atveju, siūlau atsakyti numatytas reikšmes pasinaudojus būdu paminėtu čia: Angliška nuoroda . O visas programas dar po to reguliuoti per: Control Panel > Programs > Default Programs > Set Default Programs ir prie kiekvienos programos rinktis Choose defaults for this program. Daug darbo, gal kas geresnį variantą pasiūlys?
Tiesa, dar galima bandyti daryti system restore.
Atsakyti
Sveiki, jaučiuos ,kaip visai kvaila blondinė blush2.gif nerandu iš kur būtų galima parsiųsti Word su xml formatu doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2012 08 20, 15:22)
BET TADA VISOS PROGRAMOS PASIDARO TO PACIO FORMATO  verysad.gif

Kažkada rašiau apie tai:
WINDOWS 7

Failiukas parsisiuntimui ČIA

To fix the association for a particular file type:
1. Download the corresponding fix from the above table. (Use Right-click – Save as option in your browser to download the fixes.)
2. Unzip the file and extract the .REG file to Desktop.
3. Right-click the REG file and choose Merge. Alternately, you can open the Registry Editor and then using the Import option from the File menu, to merge the REG file contents.
Note that you need to be an administrator to apply these fixes.

Kam buvo ši bėda - padėjo susitvarkyti. Ir aš pati kartą buvau taip prisidirbusi, kad visos programos norėdavo atsidaryti naršykle smile.gif

Tik nepamirškit po atliktų visų veiksmų restartuoti kompiuterį.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 08 21, 09:46)
Kažkada rašiau apie tai:
WINDOWS 7

Failiukas parsisiuntimui ČIA

To fix the association for a particular file type:
1. Download the corresponding fix from the above table. (Use Right-click – Save as option in your browser to download the fixes.)
2. Unzip the file and extract the .REG file to Desktop.
3. Right-click the REG file and choose Merge. Alternately, you can open the Registry Editor and then using the Import option from the File menu, to merge the REG file contents.
Note that you need to be an administrator to apply these fixes.

Kam buvo ši bėda - padėjo susitvarkyti. Ir aš pati kartą buvau taip prisidirbusi, kad visos programos norėdavo atsidaryti naršykle smile.gif

Tik nepamirškit po atliktų visų veiksmų restartuoti kompiuterį.

aciu uz pagalba,bet nesuveike sis budas
arba kazka netaip dariau g.gif
Atsakyti