ragai mums
[quote=p@uksTelis,2012 07 24, 18:20]
O kur tuos draiverius rast? Sorry, esu visiškai žalia Kamera ne tik per skype neveikia, šone kur yra kameros logotipas, pabandžius įjungt kamerą rodo tai
draiverius gali rasti i google.lt ivedus savo kompiuteriu firmos pavadinima ir modeli.
modelis buna daznai ant ekrano kur kampe arba kitoje kompiuterio puseje pasiziurek koks lapelis uzklijuotas
jei pas tave toshiba
http://www.csd.toshi...rt/jsp/home.jsp
iejus i puslapy paspaudi 'download' ir ten susirandi savo kompiuteri ir tada ieskai draiveriu parsisiusti
Papildyta:
QUOTE(Kitokia. @ 2012 07 26, 12:26)
Laba diena,gal kas pagelbes Gyd. i CD diska irase echoskopijos foto ir filmuota medziaga,nezinau kokia programa naudojo,bet maniskis kompas to disko neatidaro Net einant per Computer nerodo kad tas diskas aplamai yra idetas i irengini Gal kas zino ko truksta kompui,gal kokios programeles ar nustatymu Dekui is anksto
tikriausiai tavo cd rom irenginys yra gan senas ir nebenuskaito kompaktu(na bent kai kuriu nenuskaito), pabandyk ant kito kompo
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 26, 23:12)
tikriausiai tavo cd rom irenginys yra gan senas ir nebenuskaito kompaktu(na bent kai kuriu nenuskaito), pabandyk ant kito kompo
Tame ir reikalas kad kitus CD nuskaito,irenginys nesenas Nu salyginai nesneas,keliu metu senumo
QUOTE(Kitokia. @ 2012 07 26, 23:13)
Tame ir reikalas kad kitus CD nuskaito,irenginys nesenas Nu salyginai nesneas,keliu metu senumo
jei turi galimybę tai išbandyk kitam kompiuteryje
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 27, 10:12)
jei turi galimybę tai išbandyk kitam kompiuteryje
Kitam kompe atidaro Bandziau pas mama,o jos kompas senesnis
gal kas žino ką daryt, nerodo pikasos
QUOTE(Kitokia. @ 2012 07 27, 10:46)
Kitam kompe atidaro Bandziau pas mama,o jos kompas senesnis
kaltas cd nuskaitymo irenginys, buna ne visu firmu komapktus nuskaito kai kurie irenginiai, kita kart jei rasysi kur kompakta tai bandyk leciausiu greiciu. na ant nesiojamu kompiuteriu daznai cd sunkiau skaito. persikelk per usb atmintine ir nereiks kompakto
Papildyta:
QUOTE(agnuzele @ 2012 07 27, 19:07)
Turiu dideli kluasima! Kaip pasijungti iPada??? ant loptopo ir iejus i savo interneto accounta pasvordas veikia,o va taspats passwordas iPadui netinka,ka daryti??? kodel netinka?
gal bandai pasijungti kai laptopas buna pajungtas ir tuo paciu metu iPada jungies? patinkslink detaliau kur jungies
QUOTE(Sefiene* @ 2012 07 27, 21:26)
gal kas žino ką daryt, nerodo pikasos
Kaip nerodo? kur turetu rodyti? http://picasa.google.com/ bandyk parsisiusti ir isirasyti dar karta
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 28, 20:53)
kaltas cd nuskaitymo irenginys, buna ne visu firmu komapktus nuskaito kai kurie irenginiai, kita kart jei rasysi kur kompakta tai bandyk leciausiu greiciu. na ant nesiojamu kompiuteriu daznai cd sunkiau skaito. persikelk per usb atmintine ir nereiks kompakto
Tos pacios firmos CD tik su kitu irasu nuskaito kuo puikiausiai,man irasinejo gyd. echoskopija,i echoskopa USB neikisi tik CD Manau kalta programa kuria irase CD,tik va nerandu ko mano kompui truksta kad ji suprastu
Pas mane namie loptopas veikia,tinka passwordas,o va ant tel-iPhone ir iPado ismeta lentele kad yra mano internetas(pavadinimas interneto),o kaip bandau prijuingti ir ivedu passworda raso kad netinka,tada jai padarau kad prisijungti prie interneto ismeta lentele ir praso suveti IP adress,MAC,USB...ir t.t. kai ka nurasiau nuo reauterio,o kai ko as nezinau,is kur man gauti viska???? Kodel netinka passwordas jai jis tos yra??? Ka daryti??