Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

Visi padėjėjai turbūt atostogauja, šašlus kepa prie ežeriuko, ne iki sm jiems hihihi.gif
Atsakyti
ragai mums biggrin.gif
Atsakyti

[quote=p@uksTelis,2012 07 24, 18:20]
O kur tuos draiverius rast? blush2.gif Sorry, esu visiškai žalia ax.gif Kamera ne tik per skype neveikia, šone kur yra kameros logotipas, pabandžius įjungt kamerą rodo tai

draiverius gali rasti i google.lt ivedus savo kompiuteriu firmos pavadinima ir modeli.
modelis buna daznai ant ekrano kur kampe arba kitoje kompiuterio puseje pasiziurek koks lapelis uzklijuotas
jei pas tave toshiba
http://www.csd.toshi...rt/jsp/home.jsp
iejus i puslapy paspaudi 'download' ir ten susirandi savo kompiuteri ir tada ieskai draiveriu parsisiusti
Papildyta:
QUOTE(Kitokia. @ 2012 07 26, 12:26)
Laba diena,gal kas pagelbes  ax.gif Gyd. i CD diska irase echoskopijos foto ir filmuota medziaga,nezinau kokia programa naudojo,bet maniskis kompas to disko neatidaro  doh.gif  blink.gif Net einant per Computer nerodo kad tas diskas aplamai yra idetas i irengini  g.gif Gal kas zino ko truksta kompui,gal kokios programeles ar nustatymu  g.gif Dekui is anksto  4u.gif

tikriausiai tavo cd rom irenginys yra gan senas ir nebenuskaito kompaktu(na bent kai kuriu nenuskaito), pabandyk ant kito kompo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariusxxxx: 26 liepos 2012 - 22:07
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 26, 23:12)
tikriausiai tavo cd rom irenginys yra gan senas ir nebenuskaito kompaktu(na bent kai kuriu nenuskaito), pabandyk ant kito kompo

Tame ir reikalas kad kitus CD nuskaito,irenginys nesenas g.gif Nu salyginai nesneas,keliu metu senumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 07 26, 23:13)
Tame ir reikalas kad kitus CD nuskaito,irenginys nesenas  g.gif Nu salyginai nesneas,keliu metu senumo  g.gif

jei turi galimybę tai išbandyk kitam kompiuteryje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 27, 10:12)
jei turi galimybę tai išbandyk kitam kompiuteryje wink.gif

Kitam kompe atidaro verysad.gif Bandziau pas mama,o jos kompas senesnis verysad.gif
Atsakyti
Turiu dideli kluasima! Kaip pasijungti iPada??? ant loptopo ir iejus i savo interneto accounta pasvordas veikia,o va taspats passwordas iPadui netinka,ka daryti??? kodel netinka?
Atsakyti
gal kas žino ką daryt, nerodo pikasos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 07 27, 10:46)
Kitam kompe atidaro  verysad.gif Bandziau pas mama,o jos kompas senesnis  verysad.gif

kaltas cd nuskaitymo irenginys, buna ne visu firmu komapktus nuskaito kai kurie irenginiai, kita kart jei rasysi kur kompakta tai bandyk leciausiu greiciu. na ant nesiojamu kompiuteriu daznai cd sunkiau skaito. persikelk per usb atmintine ir nereiks kompakto wink.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuzele @ 2012 07 27, 19:07)
Turiu dideli kluasima!  Kaip pasijungti iPada??? ant loptopo ir iejus i savo interneto accounta pasvordas veikia,o va taspats passwordas iPadui netinka,ka daryti??? kodel netinka?

gal bandai pasijungti kai laptopas buna pajungtas ir tuo paciu metu iPada jungies? patinkslink detaliau kur jungies

QUOTE(Sefiene* @ 2012 07 27, 21:26)
gal kas žino ką daryt, nerodo pikasos g.gif

Kaip nerodo? kur turetu rodyti? http://picasa.google.com/ bandyk parsisiusti ir isirasyti dar karta
Atsakyti
Papildyta:
gal bandai pasijungti kai laptopas buna pajungtas ir tuo paciu metu iPada jungies? patinkslink detaliau kur jungies

vistiek neveikia,kaip nusipirkom veike pasvordas,paskui paskambinau pakeiciau passworda,visur jis tinka o va iPadui netinka....Reuteris NETGEAR..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzele: 28 liepos 2012 - 22:55
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 28, 20:53)
kaltas cd nuskaitymo irenginys, buna ne visu firmu komapktus nuskaito kai kurie irenginiai,  kita kart jei rasysi kur kompakta tai bandyk leciausiu greiciu.  na ant nesiojamu kompiuteriu daznai cd sunkiau skaito.  persikelk per usb atmintine ir nereiks kompakto wink.gif

Tos pacios firmos CD tik su kitu irasu nuskaito kuo puikiausiai,man irasinejo gyd. echoskopija,i echoskopa USB neikisi tik CD verysad.gif Manau kalta programa kuria irase CD,tik va nerandu ko mano kompui truksta kad ji suprastu verysad.gif
Atsakyti
Pas mane namie loptopas veikia,tinka passwordas,o va ant tel-iPhone ir iPado ismeta lentele kad yra mano internetas(pavadinimas interneto),o kaip bandau prijuingti ir ivedu passworda raso kad netinka,tada jai padarau kad prisijungti prie interneto ismeta lentele ir praso suveti IP adress,MAC,USB...ir t.t. kai ka nurasiau nuo reauterio,o kai ko as nezinau,is kur man gauti viska???? Kodel netinka passwordas jai jis tos yra??? Ka daryti??
Atsakyti