Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(p@uksTelis @ 2012 07 20, 14:28)
Sveiki, turiu problemą, neveikia web kamera, skype programoje rašo- Nepavyko pradėti vaizdo. Pabandykite uždaryti programas, kurios galėtų naudoti jūsų internetinę kamerą.  Bet daugiau jokių programų nėra, kurios naudotų web kamerą, perkroviau kompiuterį, niekas nepasikeitė. Kokia galėtų būti priežastis? Dėkui, kas atsakys

Gal web cameros driveriai neirasyti? Gal blogai pajungta? Pabandykite i kita USB ijungti.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 07 20, 15:59)
Gal web cameros driveriai neirasyti? Gal blogai pajungta? Pabandykite i kita USB ijungti.

Nešiojamas kompiuteris su integruota kamera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 20 liepos 2012 - 16:33
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 07 20, 15:28)
Nešiojamas kompiuteris su jau instaliuota kamera ax.gif

blush2.gif

o ar nera pas jus pasirinkti kameros?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 07 20, 16:36)
blush2.gif

o ar nera pas jus pasirinkti kameros?

Bandžiau, rašo- Nepavyko pradėti vaizdo. Pabandykite uždaryti programas, kurios galėtų naudoti jūsų internetinę kamerą. Nesuprantu umn.gif Bandysiu daryt system restore, gal padės
Atsakyti
sveiki labai reikia pagalbos 4u.gif
įsijungus kompiuterį mane pasitinka šis vaizdelis doh.gif ,kaip panaikinti tą Agne piktogramą ir visą kitą ,kad iškarto pasirodytų destopas?
user posted image
užvertus kompiuterį (neišjungus) arba ilgiau nesinaudojus kompiuterio tas pats vaizdelis vėl pasirodo doh.gif ir atsijungia internetas doh.gif kaip sutvarkyti šią problemą 4u.gif

Kitas klausimas blush2.gif nusipirkusi esu dabar naują kompiuterį, tai kol naujas dar saugoju biggrin.gif ,kaip ištikrūjų reikėtų naudotis kompiuterio pakrovėjo ir t.t. Jeigu kompiuteris prijungtas prie tinklo ir noriu atjungti nuo tinklo neštis kažkur į kiemą ir juo naudotis, tai galiu ištraukti bet kada? blush2.gif o poto įjungti krauti ,kada ar ,kaip visai kompiuteris išsikraus ar jungti galima bet kada? bijau labai sugadinti baterija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 07 20, 16:46)
Bandžiau, rašo- Nepavyko pradėti vaizdo. Pabandykite uždaryti programas, kurios galėtų naudoti jūsų internetinę kamerą. Nesuprantu umn.gif Bandysiu daryt system restore, gal padės

Gal dar kas galėtų padėt išspręst problemą? blush2.gif Nepavyko padaryti system restore, nes nesukurtas restore "pointas".
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 07 22, 21:51)
Gal dar kas galėtų padėt išspręst problemą? blush2.gif  Nepavyko padaryti system restore, nes nesukurtas restore "pointas".

pabandyk atsinaujinti draiverius web kameros ir skype istrinti ir vel irasyti
Atsakyti
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 07 24, 15:58)
pabandyk atsinaujinti draiverius web kameros ir skype istrinti ir vel irasyti

O kur tuos draiverius rast? blush2.gif Sorry, esu visiškai žalia ax.gif Kamera ne tik per skype neveikia, šone kur yra kameros logotipas, pabandžius įjungt kamerą rodo tai

user posted image

o skype taip

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Sugedo nešiojamas kompiuteris, problema vaizdo plokštėje. Įvertinant gedima, paprašiau draugą, kad užsakytum vaizdo plokšte. Chipas yra geras tik nėra kam sulituot. Skambinau I servisus remonto kaina nuo 250Lt. brangoka man, kam moket tokius pinigus, kai yra žmonių kurie remontuoja kompus namie, kompas yra geras, gaila ji nurašyt, o man jis labai, labai reikalingas. Gal ką pažįstat, kas namie remontuoja kompus arba patys darot? Žinau, kad yra žmonių kuriem tai patinka ir įdomu. Labai lauksiu pagalbos arba geros žinutes smile.gif
Atsakyti
Laba diena,gal kas pagelbes ax.gif Gyd. i CD diska irase echoskopijos foto ir filmuota medziaga,nezinau kokia programa naudojo,bet maniskis kompas to disko neatidaro doh.gif blink.gif Net einant per Computer nerodo kad tas diskas aplamai yra idetas i irengini g.gif Gal kas zino ko truksta kompui,gal kokios programeles ar nustatymu g.gif Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 07 14, 20:53)
Sveiki , norejau paklausti ar kas nors bandet nustatyti savo kompiuteri programa cain and abel ? ar pasiteisino? ir jeigu nustatau kaip kompiuterio administratorius , ar automatiskai veikia ir kitam kompiuterio vartotojui? gal kas zinot aplamai kazka apie sia ar panasaus tipo programas? kiek veismingos?

vis tikiuosi zinovai atsakys...
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 07 22, 14:39)
sveiki labai reikia pagalbos  4u.gif
įsijungus kompiuterį mane pasitinka šis vaizdelis  doh.gif  ,kaip panaikinti tą Agne piktogramą ir visą kitą ,kad iškarto pasirodytų destopas?
user posted image
užvertus kompiuterį (neišjungus) arba ilgiau nesinaudojus kompiuterio tas pats vaizdelis vėl pasirodo  doh.gif  ir atsijungia internetas  doh.gif  kaip sutvarkyti šią problemą  4u.gif

Kitas klausimas  blush2.gif  nusipirkusi esu dabar naują kompiuterį, tai kol naujas dar saugoju  biggrin.gif  ,kaip ištikrūjų reikėtų naudotis kompiuterio pakrovėjo ir t.t. Jeigu kompiuteris prijungtas prie tinklo ir noriu atjungti nuo tinklo neštis kažkur į kiemą ir juo naudotis, tai galiu ištraukti bet kada? blush2.gif  o poto įjungti krauti ,kada ar ,kaip visai kompiuteris išsikraus ar jungti galima bet kada? bijau labai sugadinti baterija  blush2.gif

ir as tikuos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti