Dabar pabandžiau, bet deja niekas nereaguoja.Įdomu, kad čia atsitiko?
Šiaip taip pasileidai tuo safe mode režimu. Įjungė ekraną, bet toliau neleidžia daryti nieko.
Trink lauk tą Acer clear.fi . Mėgink per jau minėtą safe mode eiti ir trinti, nors gali taip lengvai neišsitrinti. Jeigu instaliuota šita programa iš cd, iškart užkrovus galima bandyti iš naujo ją perinstaliuoti.
QUOTE(MrRAT @ 2012 06 16, 07:05)
Trink lauk tą Acer clear.fi . Mėgink per jau minėtą safe mode eiti ir trinti, nors gali taip lengvai neišsitrinti. Jeigu instaliuota šita programa iš cd, iškart užkrovus galima bandyti iš naujo ją perinstaliuoti.
Įėjus per safe mode neleidžia nieko daryti, o šiaip kompas pirktas įtariu siu šia programa, nes specialiai ji neinstaliuota, nes kompas pirktas iš karto su windows7. Na ką, jau mano kompas išvažiavo pas meistrą, nors nereikėtų perinstaliuoti.
Ir labai įdomu kodėl taip atsitiko, nes jokio paaiškinimo nerandu.
Reikia pagalbos . Naudoju firefox mozilla. Kazk vaikas prispaudinejo,tai dabar SM forume nerodo paveiksleliu . negaliu net temoj nieko rasyt,nes nera mygtuko atsakyti ,nei AZ mygtuko
Gal cia jisai kazkaip uzblokavo paveikslelius tik is sio forumo,bet beda,niekaip nerandu kur ir kaip atblokuoti
Is anksto dekoju uz pagalba
Gal cia jisai kazkaip uzblokavo paveikslelius tik is sio forumo,bet beda,niekaip nerandu kur ir kaip atblokuoti
Is anksto dekoju uz pagalba
Jeigu kalta naršyklė, pasitikrinkit ar uždėta varnelė: Tools (Įrankiai) >> Options (Parinktys)>>Content (turinys) ties "Load images automatically" (įkrauti paveikslėlius automatiškai)
Jeigu kalti forumo nustatymai: Viršuje dešinėje pusėje pasirinkti "Mano nustatymai" >> Kairėje apačioje "Forumo nustatymai" ties "Ar norėtumėte žinutėse matyti šypsenėles ir kitus paveikslėlius" turi būti "Taip"
Jeigu kalti forumo nustatymai: Viršuje dešinėje pusėje pasirinkti "Mano nustatymai" >> Kairėje apačioje "Forumo nustatymai" ties "Ar norėtumėte žinutėse matyti šypsenėles ir kitus paveikslėlius" turi būti "Taip"
Truputį ne į temą klausimas iškilo, bet gal galit pasakyti, ar atsidarius spam laišką galima gauti virusą? Jei sakykim į paštą ateina SPAM, aš atsidarau tik patį laišką, o jokių nuorodų ir priedų neatsidarau, ar įmanoma kažkokį virusą taip netyčia gauti?
sveieki, reikia pagalbos, valant nešiojamo kompiuterio klaviatura pasisuko visas ekranas, kaip ji atsatyti, labai dėkoju jei kas pagelbės
QUOTE(Babi* @ 2012 06 19, 12:40)
Tikiuosi atsiras žinančių, kas čia per problema. Taigi, kompiuteris be jokio perspėjimo persikrauna, tačiau prieš tai atsiranda mėlynas ekranas su užrašais, skaičiuojamu laiku Va, maždaug taip atrodo tas mėlynas ekranas (tik dėl skaičių nesu tikra):
Ar čia tavo kompiuterio nuotrauka, ar šiaip paimta iš interneto? Pagal klaidos kodą galima žiūrėti kas negerai.
QUOTE(MrRAT @ 2012 06 19, 18:44)
Ar čia tavo kompiuterio nuotrauka, ar šiaip paimta iš interneto? Pagal klaidos kodą galima žiūrėti kas negerai.
Iš interneto. Tada kai vėl persikraut nuspręs kompas, padarysiu savo nuotrauką
Ten svarbu tik tos dvi eilutes po technical information.
Sveiki, iskilo toks klausimas, komp. pirktas su legalia instaliuota windows7 programa, man zmogus irase wordo 2007 programa, veike wordas kelias dienas, dabar su wordo programa galima tik skaityti teksta, dirbti neimanoma, nes visos funkcijos neaktyvuotos (dabar to "zmogaus" reiks laukti kokia sav)
tai klausimas: ar gali legalus windousai nepriimti nelegalios programos uztat ir neveikia?
tai klausimas: ar gali legalus windousai nepriimti nelegalios programos uztat ir neveikia?