Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(syri @ 2012 06 10, 08:45)
Sveiki, turiu bėdą, kurios pati nesugebu išspręsti:

darbastalis neaktyvus - nei dešiniu klavišu pelės spaudžiant lentelė atsidaro, nei ikonos reaguoja - nei viena nėra neaktyvi. Atrodo, tikrai nieko nespaudinėjau ir nereguliavau, bet ale yra kaip yra ir viskas. Kur reikia, patenku tik per apatinę įrankių juostą arba per start mygtuką - per aplinkui. Ką ir kaip patartumėte "patvarkyti"? Ačiū už komentarus iš anksto  4u.gif windows7

dabar įsijun kompą, tai viskas normaliai blink.gif , kaip turi būti g.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kažkur ir parašyta apie mano problemą bet neturiu laiko ieškoti gal galit man padėti nes pamiršau kur sutvarkyti destopo dydi, nes destopo fortatas paveiksliuko per pus mažesnis jei kompiuterio ekranas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 06 11, 14:44)
Laba diena, gal kažkur ir parašyta apie mano problemą bet neturiu laiko ieškoti gal galit man padėti nes pamiršau kur sutvarkyti destopo dydi, nes destopo fortatas paveiksliuko per pus mažesnis jei kompiuterio ekranas. verysad.gif

Nuvesti pelės žymeklį ant darbastalio, spausti dešinį pelės mygtuką, kontekstiniame meniu pasirinkti "Properties", vėliau "Settings" ir tada šliaužiklį laukelyje "Screen resolution" nuvesti į dešinę pusę. Spausti "Apply" Ir "OK".
Atsakyti
labu 4u.gif turiu mini laptopa ir turiu antivirusine kompakte, kaip suinstaliuoti antivirusine i kompiuteri jei ten nesideda kompaktai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksniukas @ 2012 06 11, 16:25)
labu 4u.gif  turiu mini laptopa ir turiu antivirusine kompakte, kaip suinstaliuoti antivirusine i kompiuteri jei ten nesideda kompaktai? g.gif

Kaip suprantu, išorinio cd/dvd - rom neturit. Tai galima arba iš interneto parisųsti instaliaciją, ir pasinaudoti savo kodu. Arba reikia pasidaryti .iso failą, ir atsidaryti su spec. programa. Iso failą galima pasidaryti su daugeliu cd rašymo programų, iso failą atsidaryti ir instaliuoti galima pvz su D-tools (daemon tools), lite versija yra nemokama. Tiesa, gali būti cd apsaugotas, ir gali neleisti jo kopijuoti. Ir pamiršau patį lengviausią būdą, pamėginti nukopijuoti visą cd turinį, ir su flashiuku persikelti i netbook.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 11 birželio 2012 - 19:00
Sveiki, gal cia ne i tema, bet gtal kas gales padeti. Pas mane nutiko problemele vaikas kazka padare loptope dingo garsas? Sos pagelbekit labai reikalingas garsas
Atsakyti
Parasykite kokia kamera turite.

Kamera loptope imontuota, o jis Toshiba.... Ir ar is viso eis atkurti ka nors? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julliciux: 12 birželio 2012 - 22:15
QUOTE(Lauryte255 @ 2012 06 11, 22:38)
Sveiki, gal cia ne i tema, bet gtal kas gales padeti. Pas mane nutiko problemele vaikas kazka padare loptope dingo garsas? Sos pagelbekit labai reikalingas garsas

o kaireje puseje dingo ta garsiakalbio isnasa? (prie laikrodzio)
Atsakyti
Savaite nesinaudojau kompu. O dabar ijungiau, o pelyte neklauso, laksto po ekrana, dreba. Prijungiau prie kito kompo, viskas gerai. Gal galit patart, kame cia problema? Gal su kompu kazkas? Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 06 13, 12:20)
o kaireje puseje dingo ta garsiakalbio isnasa? (prie laikrodzio)

Ne ikonele ir nutildymas nisjungtas g.gif
Atsakyti
Gal galite kas padėti, kaip sutvarkyti problemą. Kraunasi kompiuteris, tada prašo slaptažodžio, o tada išmeta tokią lentelę:
http://public.fotki....s/cimg2920.html
rinkis ką nori, bet kokiu atveju lieka juodas ekranas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytė7: 15 birželio 2012 - 13:54
negaliu patarti kaip ištrinti/sutvarkyti, bet ar bandėti krauti safe mode režimu (įjungus kompiuterį spaudyti f8 mygtuką)?
Atsakyti