Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(Dolyte @ 2012 05 30, 23:10)
Gal pabandyk dar karta ji paspausti? smile.gif

tai kad ne - dalis klaviatūros veikia tik jį laikant nuspaudus, o norėčiau, kad veiktų nieko nespaudant, kaip anksčiau buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 05 30, 23:10)
Gal pabandyk dar karta ji paspausti? smile.gif

O kas man pades?  g.gif

the disk is write protected negaliu daryti format ant usb, nes vis meta tokia lentele  g.gif

Start > Run.
I langeli rasote: regedit
Einate toliau tokiu keliu: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM\ CurrentControlSet \ Control
Jei matote StorageDevicePolicies, paspaudziat ir desiniau ant WriteProtect su desiniu peles mygtuku pasirenkat Modify. Lenteleje matysite (greiciausiai) irasyta vientuka (1). Ji pakeiskite i nuli.
Jeigu sarase nera StorageDevicePolicies, tai atsistoje ant Control, desiniu peles mygtuka, renkates New.
Toliau DWORD (32bit) value.
Ji uzvadinate WriteProtect.
Atsidare irasote nuliuka i Value data eilute.

Neparasete kokie windowsai....
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 05 31, 07:27)
Start > Run.
I langeli rasote: regedit
Einate toliau tokiu keliu: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM\  CurrentControlSet \ Control
Jei matote StorageDevicePolicies, paspaudziat ir desiniau ant WriteProtect su desiniu peles mygtuku pasirenkat Modify. Lenteleje matysite (greiciausiai) irasyta vientuka (1). Ji pakeiskite i nuli.
Jeigu sarase nera  StorageDevicePolicies, tai atsistoje ant Control, desiniu peles mygtuka, renkates New.
Toliau DWORD (32bit) value.
Ji uzvadinate WriteProtect.
Atsidare irasote nuliuka i Value data eilute.

Neparasete kokie windowsai....

Bandziau taip daryti, bet uzstrigau ties .....

pas mane win7.

Dekoju, tikiuosi pavyks

O kodel buna uzdeta ta apsauga? g.gif
Atsakyti
Ar yra kokia apsauga, kad vartant sm puslapius nešokinėtų reklamos?
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2012 06 01, 15:07)
Ar yra kokia apsauga, kad vartant sm puslapius nešokinėtų reklamos?

Yra tokia programėlė, susiradau per google "adblocker", atsisiunčiau ir Firefox'ui, ir safariui, kol kas veikia thumbup.gif nežinau tik kiek ilgai doh.gif
Atsakyti
gal kas zinot, kaip nustatyt, kad kompas veiktų tik pvz valandą.. na, kad vaikai visą dieną prie jo neknapsotų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sefiene*: 01 birželio 2012 - 19:02
Sveiki. Gal kas galetu paaiskinti, kas mano kompui darosi. Naudojuosi IE narsykle, iejus i pvz. i delfi, one.lt ir i kitus psl. meta lentele apie kazkoki laimejima, ir jei nepaspausi "yes" laimejimas dings. Kas cia do dalykas, gal koks virusas, o gal snipinejimo programa kokia? Ka daryti, kad tos lenteles nebemestu? AVG antivirusine randa kad "found tracking cookie". Kaip juos pasalinti?
Atsakyti
QUOTE(ilmenaz @ 2012 06 01, 18:08)
Yra tokia programėlė, susiradau per google "adblocker", atsisiunčiau ir Firefox'ui, ir safariui, kol kas veikia  thumbup.gif  nežinau tik kiek ilgai  doh.gif

Ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmenaz @ 2012 06 01, 19:08)
Yra tokia programėlė, susiradau per google "adblocker", atsisiunčiau ir Firefox'ui, ir safariui, kol kas veikia  thumbup.gif  nežinau tik kiek ilgai  doh.gif

Jei čia apie atskirą programą šnekat, tai gal ir laikinas veikimas, bet yra Naršyklės pluginų labai panašiu pavadinimu Adblock, yra ir Firefox, ir Chrome, gal ir kitoms naršyklėms populiarioms. Tai veiks visą laiką.

QUOTE(Ingulyte @ 2012 06 02, 19:02)
Sveiki. Gal kas galetu paaiskinti, kas mano kompui darosi. Naudojuosi IE narsykle, iejus i pvz. i delfi, one.lt ir i kitus psl. meta lentele apie kazkoki laimejima, ir jei nepaspausi "yes" laimejimas dings. Kas cia do dalykas, gal koks virusas, o gal snipinejimo programa kokia? Ka daryti, kad tos lenteles nebemestu? AVG antivirusine randa kad "found tracking cookie". Kaip juos pasalinti?

Spėju, kad tikrai yra šnipinėjimo programa. Siūlau prasiskanuoti su Ad-aware. Nemokama versija ir pašalintų aptiktus kenkėjus.

Papildyta:
QUOTE(Sefiene* @ 2012 06 01, 20:01)
gal kas zinot, kaip nustatyt, kad kompas veiktų tik pvz valandą.. na, kad vaikai visą dieną prie jo neknapsotų  doh.gif

Priklauso nuo operainės sistemos. Bandykite nustatyti per čia: Start > Control Panel > User Accounts and Family safety > Set up parental controls for any user.
Bet tada vaikai turėtų prisijungti su jiems skirtu slaptažodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 06 02, 18:02)

o man atrodo čia naršyklės saugumo lygis
tipo kai jis žemas ir eina daugiau š...
yra ten lygiai kurie keičiasi
o kas dėl naršyklių ta naršyklė nėra pati geriausia
aš naudoju google chroma jai ka
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2012 06 03, 18:44)
o man atrodo čia naršyklės saugumo lygis
tipo kai jis žemas ir eina daugiau š...
yra ten lygiai kurie keičiasi
o kas dėl naršyklių ta naršyklė nėra pati geriausia
aš naudoju google chroma jai ka

Tada visuose puslapiuose nerodytų tos pačios reklamos.
Atsakyti
Saugumo lygis uzdetas vidutiniskai aukstas. Jau ne nebezinau kaip tokios reklamos atsikratyt, o svarbiausiai, bijau jungtis prie interneto banko, kad paskui problemu neprisidaryciau.
Atsakyti