Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

Labai reikia wordo programos, tinkancios Windows7, gal kas gali brukstelti is kur parsisiusti? Galima i AZ, ( linkomanijoj ir torentuose nesu prisijungus)
Atsakyti
http://www.libreoffi...=...x86&lang=lt
Atsakyti
na va, kompas kaip ir aptvarkytas smile.gif , tik dabar apsiziurejau, kad nera LT kalbos, nera kalbos ikonos apatinej juostoj g.gif . Bandziau isideti tradiciskai, kuomet lenteleje ADD spaudziama ant pasirinktos kalbos ir prisidedama, bet ADD mygtukas neakatyvus doh.gif , tad tera tik US kalba, o toliau jau man tamsus miskas blush2.gif Meistriuko pacio keleta dienu nebus mieste, gal galiu as koku tai budu savo jegom atlikti (windows7)? 4u.gif
Aciu uz komentarus
Atsakyti
Mano pc darbastalis, pasidare neaktyvus ( į niena neraguoja), įjungi pc, po 5 min, darbastalio piktogramos visos neaktyvios, neisijungia niekas nereaguoja, tik veikia meniu juosta, kaip kompa perkrauni vel gerai tik 5 min, kas tai galetu but, gal virusas? unsure.gif
Atsakyti
merginos,kame reikalas pasidarė,kad atsisiunčiant filmus kai atidaro utorent ir paskui nebeklausia į kur įrašyti g.gif anksčiau galėdavom pasirinkti į kurį diską,o dabar automatiškai į C?
gal kur ką nustatyti galima g.gif
šiaip atsisiunčiant paveiksliukus išmeta lentelę su pasirinkimu,o anuo atveju nebeliko jos ax.gif

4u.gif
Atsakyti
merginos,kame reikalas pasidarė,kad atsisiunčiant filmus kai atidaro utorent ir paskui nebeklausia į kur įrašyti g.gif anksčiau galėdavom pasirinkti į kurį diską,o dabar automatiškai į C?
gal kur ką nustatyti galima g.gif
šiaip atsisiunčiant paveiksliukus išmeta lentelę su pasirinkimu,o anuo atveju nebeliko jos ax.gif

Pasirinktys --> Nustatymai --> Katalogai. Eilutėse "Padėti naujus atsisiuntimus į" ir "Perkelti baigtus siuntimus į" nurodyti kurioje vietoje norit išsaugoti atsisiunčiamus failus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Firefox: 24 gegužės 2012 - 16:24
QUOTE(Firefox @ 2012 05 24, 17:23)
Pasirinktys --> Nustatymai --> Katalogai.  Eilutėse "Padėti naujus atsisiuntimus į" ir "Perkelti baigtus siuntimus į" nurodyti kurioje vietoje norit išsaugoti atsisiunčiamus failus.

čia tikriausiai man buvo skirta ax.gif

ačiū susiradau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 24 gegužės 2012 - 16:33
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 24, 17:26)
čia tikriausiai man buvo skirta  ax.gif

kur rasti tą pasirinktys  blush2.gif
akyse tas žodis stovi,bet nerandu  blush2.gif

Viršutiniame kairiajame programos lango kampe

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2012 05 24, 17:34)
Viršutiniame kairiajame programos lango kampe

ačiū jau radau,tik kol dašuto,kad pačiam torente ieškot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 24 gegužės 2012 - 16:56
Sveiki 4u.gif reik pagalbos.

Sugriuvo laptopas mano, tai parsinesiau darbini. Noriu susiinstaliuoti Skype, bet praso Admin slaptazodzio. O as jo neturiu doh.gif turiu user'io slaptazodi, bet ne admin.
Windows 7, ar imanoma kaip nors apeiti sita reikala? Negaliu isvis nieko instaliuoti tai jokios slaptazodziu programeles netinka doh.gif

Aciu.
Atsakyti
Na taip paprastai, kad apeiti, tai niekas labai į galvą neateina.
Yra tik būdas tą slaptažodį sužinoti. Yra linux pagrindu sukūrtas paleidžiamasis diskas, kurio pagalba automatiškai sužinomi visi kompiuterio windows slaptažodžiai. Jeigu domina, ryt galėsiu pasakyti tikslų pavadinimą, bet ten nebus taip kad vieną paspaudžiau ir man parašė koks slaptažodis, ten reiks krauti per bios sistemą iš to disko ir ten pakonfiguruoti.
Atsakyti
QUOTE(pedagogas @ 2012 05 25, 21:44)
Na taip paprastai, kad apeiti, tai niekas labai į galvą neateina.
Yra tik būdas tą slaptažodį sužinoti. Yra linux pagrindu sukūrtas paleidžiamasis diskas, kurio pagalba automatiškai sužinomi visi kompiuterio windows slaptažodžiai. Jeigu domina, ryt galėsiu pasakyti tikslų pavadinimą, bet ten nebus taip kad vieną paspaudžiau ir man parašė koks slaptažodis, ten reiks krauti per bios sistemą iš to disko ir ten pakonfiguruoti.

Ophcrack
Atsakyti