Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 05 06, 17:25)
.....gal žinot kaip pataisyti...raidės veikia,bet va skaičių klaviatūra dešnėje,ne....num lock išjunktas... ax.gif

tai num lock isijunk ir weix skaiciai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kenguriuxxx @ 2012 05 06, 13:45)
Sveiki, turiu tokia bėdelę, niekaip man nepasijungia spausdintuvas Hp LaseJet 1005, parsisiunčiau driverius ir jau instaliuojasi, bet paskui issoka lentele, kad prijunkite kabelius, kai prijungiu, vistiek rodo, kad patikrinciau kabelius. Keičiau kitus kabelius, ir tas pats, gal kas susidūrėte su tokia problema? O gal driveriai ne tie  g.gif  gal zinote adresiuka, cd neturiu unsure.gif

kai buni sujungus wiska pabandyk isjungt ir wel ijungt printeri (mygtuku ant printerio) gal pades, bet man cia tox waizdas, kad driveris netinka...
Atsakyti
Labas vakaras, prašau pagalbos. Internetą gaunam per kabelį, nusipirkom nešiojamą ir maršrutizatorių, stacionariame nebegaliu prisijungti prie interneto su naršykle google chrome. Su Explorer tinklą pasiekiu, bet nepatogus baisiai. Dabar ir maršrutizatorių atjungiau, MAC adresą pakeičiau, vistiek kažko nepadarau ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 05 12, 17:51)
Labas vakaras, prašau pagalbos. Internetą gaunam per kabelį, nusipirkom nešiojamą ir maršrutizatorių, stacionariame nebegaliu prisijungti prie interneto su naršykle google chrome. Su Explorer tinklą pasiekiu, bet nepatogus baisiai. Dabar ir maršrutizatorių atjungiau, MAC adresą pakeičiau, vistiek kažko nepadarau ax.gif  g.gif

kazkaip nelabai tiketina, kad su explorer weikia, o su chrome neweikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(save* @ 2012 05 12, 20:19)
kazkaip nelabai tiketina, kad su explorer weikia, o su chrome neweikia...  g.gif

Pabandžiau perinstaliuoti chromą, nepadėjo, įdiegiau mozilą-neveikia... smile.gif
Rašo:

Naršyklei nepavyko užmegzti ryšio su serveriu www.google.com.
Ši svetainė laikinai nepasiekiama arba yra per daug apkrauta. Šiek tiek palaukite ir
bandykite prisijungti iš naujo.
Jei nepavyksta įkelti ir kitų tinklalapių, tai patikrinkite kompiuterio ryšį su tinklu.
Jei Jūsų kompiuteris ar tinklas apsaugotas užkarda arba jungiamasi per įgaliotąjį serverį, tai įsitikinkite, kad
naršyklei „Firefox“ leidžiama pasiekti saityną.
Ką daryti, kad naršyklė pasiektų saityną? Aš visai žalia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 05 12, 18:31)
Pabandžiau perinstaliuoti chromą, nepadėjo, įdiegiau mozilą-neveikia... smile.gif
Rašo:

Naršyklei nepavyko užmegzti ryšio su serveriu www.google.com.
  Ši svetainė laikinai nepasiekiama arba yra per daug apkrauta. Šiek tiek palaukite ir
bandykite prisijungti iš naujo.
  Jei nepavyksta įkelti ir kitų tinklalapių, tai patikrinkite kompiuterio ryšį su tinklu.
  Jei Jūsų kompiuteris ar tinklas apsaugotas užkarda arba jungiamasi per įgaliotąjį serverį, tai įsitikinkite, kad
    naršyklei „Firefox“ leidžiama pasiekti saityną.
Ką daryti, kad naršyklė pasiektų saityną? Aš visai žalia unsure.gif

o tai kitus tinklapius su mozila eina pasiekti? paziurekit ar su explorer tikrai eina atwersti tinklapius...
Atsakyti
QUOTE(save* @ 2012 05 12, 20:59)
o tai kitus tinklapius su mozila eina pasiekti? paziurekit ar su explorer tikrai eina atwersti tinklapius...

Nė vieno neduoda puslapio mozilla, explorer kiek žiūrėjau-atverčia visus.
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 05 12, 19:24)
Nė vieno neduoda puslapio mozilla, explorer kiek žiūrėjau-atverčia visus.

FireFox tada Web develope, ir paziurekit ar nera varneles ant work offline?
Atsakyti
gal kas padesit blush2.gif
per skaipa atsiunte nuotraukas,jos man neatsidare,banziau per kita programa atidaryti ir visi logotipai ant ekrano pasidare vienodi doh.gif ir neatsidro
nezinau ar cia suprantamai paaiskinau blush2.gif
keliu fotke kaip atrodo ekranas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 05 12, 22:22)
FireFox tada Web develope, ir paziurekit ar nera varneles ant work offline?

Work offline nėra varnelės, o kas tas Web develope nežinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 05 12, 19:51)
Labas vakaras, prašau pagalbos. Internetą gaunam per kabelį, nusipirkom nešiojamą ir maršrutizatorių, stacionariame nebegaliu prisijungti prie interneto su naršykle google chrome. Su Explorer tinklą pasiekiu, bet nepatogus baisiai. Dabar ir maršrutizatorių atjungiau, MAC adresą pakeičiau, vistiek kažko nepadarau ax.gif  g.gif

Aš manau, kad ne naršykės kaltės reikia ieškoti, o maršrutizatoriaus nustatymuose pasiknisti. Gal portai neatviri, ar dar kaip. Juk anksčiau Chrome tai veikė, kai buvo jungiama ne per maršrutizatorių.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 05 14, 12:53)
Aš manau, kad ne naršykės kaltės reikia ieškoti, o maršrutizatoriaus nustatymuose pasiknisti. Gal portai neatviri, ar dar kaip. Juk anksčiau Chrome tai veikė, kai buvo jungiama ne per maršrutizatorių.

Aciu, bandysiu pasiknisti, gal ir pavyks... smile.gif Routerio nustatymuose neieskojau..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kaip panaikinti automatiškai iššokančius langus - vos paspaudi "Mozilla Firefox" tuoj atsiverčia svetainės, kurių visai nenoriu, kad atsivesrtų... Tai nėra "home page". Atrodo jau ištrini iš naršyklės langelio, atrodo jau kurį laiką nebeiššoka, bet praiena kiek laiko ir vėl... baisiai nervina, o kaip panaikinti pati nežinau. o kažkam iš pažįstamų pc parodyti kažkaip gėda, nes vienas tų iššokančių langų - su nelabais padoriais vaizdais doh.gif blush2.gif
Atsakyti