Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(romanaz88 @ 2011 12 08, 23:06)
1 panaudokit funkcija open with / windows picture wiever  / naudoti visada /ok

-----------------

skype plikonline

Na si funkcija kaip suprantu leidzia pasirinkti kuria programa norime perziureti savo nuotraukas, mano bedos tai neissprendzia verysad.gif vistiek visos foto kaip viena
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2011 12 09, 21:53)
Sveiki,gal kas galit padeti,nerandu kaip ant darbastalio pamazintipiktogramas,nes jos pas mane tokios dideles pasidare doh.gif

P.S pas mane Windows 7 smile.gif

Spausti dešinį pelės klavišą, tada- view, tada medium icons. Pas mane anglų kalba, pas jus gal lt..
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 12 09, 20:51)
Spausti dešinį pelės klavišą, tada- view, tada medium icons. Pas mane anglų kalba, pas jus gal lt..

Didelis aciu, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Padekit, kazkas nutiko, ekrano sonuose atsirado juodi remai, ir vaizdas dabar ne per pilna ekrana, kai sugrazinti i ankstesne busena (t.y. be juodu remu)?
Atsakyti
Sveiki.Turiu keletą klausimų
1.Kodėl mano kompas kartais savaime paima ir išsijungia?
2.Kaip padaryt,kai kai įeinu į pc,reikėtų įvesti prisijungimo vardą ir slaptažodį?
Noriu,kad niekas neitų į mano kompą ax.gif
Papildyta:
Ir dar va
3.Turiu ccleaner programą,noriu pravalyti kompą.Įeinu kad valyti diską,čia rašo kad galima pravalyti tuščią vietą ir visą diską(visi duomenys bus ištrinti)
Jau tuščią pravaliau,bijau valyti viską,kad viskas neišsirintų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 12 09, 13:49)
Įmanoma, reikia instaliuoti ad block įskiepį.

https://chrome.googl...cnamgkkbiglidom

dekui , pabandysiu m ziuresim kas cia gausis ..
Atsakyti
sveikučiai 4u.gif
gal pagelbėtumėt 4u.gif kažką per daug ištryniau (tikrai žinau,kad ištryniau blush2.gif )ir nebeliko garso doh.gif blush2.gif
ar galiu kažką pati parsisiųsti ir susinstaliuoti ar jau tik windows perrašymas padėtų unsure.gif
Atsakyti
Kas galėtų būti jei neišeina instaliuot zmulės? Rašo,kad jau yra kompiuteryje,nors tikrai nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 13, 09:31)
sveikučiai  4u.gif
gal pagelbėtumėt  4u.gif kažką per daug ištryniau (tikrai žinau,kad ištryniau  blush2.gif )ir nebeliko garso  doh.gif  blush2.gif
ar galiu kažką pati parsisiųsti ir susinstaliuoti ar jau tik windows perrašymas padėtų  unsure.gif

Ant My Compter spauskit desini peles klavisa, pasirinkit Manage. Lenteleje paspauskit ant Device Manager ir paziurekit ar prie Audio nera klaustuko, ar sauktuko. Isskleide Audio meniu (ant pilko trikampelio) spaudziat desini peles klavisa > Update driver software.
Arba gal ir cia tiktu: Realtek

P.S.: nesu tikra, ar garsas dingo del draiveriu istrynimo smile.gif Siulau tik kaip varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 12 14, 21:48)
Ant My Compter spauskit desini peles klavisa, pasirinkit Manage. Lenteleje paspauskit ant Device Manager ir paziurekit ar prie Audio nera klaustuko, ar sauktuko. Isskleide Audio meniu (ant pilko trikampelio) spaudziat desini peles klavisa > Update driver software.
Arba gal ir cia tiktu: Realtek

P.S.: nesu tikra, ar garsas dingo del draiveriu istrynimo smile.gif Siulau tik kaip varianta smile.gif

labai ačiū 4u.gif ,bet pirmas būdas nepadėjo ir šauktukų klaustukų nebuvo,o Realtek neberanda ten g.gif

štai ką rodo nuėjus kur rekomendavot ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 15 gruodžio 2011 - 09:09
įsijungus 3D audio configuration programa ir tikrinant kolonėles garsas yra,šneka per jas,o pajungus kompo dainas tylu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 13, 08:31)
sveikučiai  4u.gif
gal pagelbėtumėt  4u.gif kažką per daug ištryniau (tikrai žinau,kad ištryniau  blush2.gif )ir nebeliko garso  doh.gif  blush2.gif
ar galiu kažką pati parsisiųsti ir susinstaliuoti ar jau tik windows perrašymas padėtų  unsure.gif

nu chebryte pavarot lotuliukas.gif kodėl trinat to ko nesuprantat? Duo duo teisi buvo ištrinti garso draiveriai unsure.gif

gal užtektų padaryt system restore g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 15 gruodžio 2011 - 11:03