Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(MrRAT @ 2012 04 16, 20:18)
Kišant rankas prie registrų galima labai daug prisidirbti. CCleaner programa kiekvieną kartą valydama registrus siūlo išsaugoti atsarginę kopiją. Taip ir reikėtų daryti, nors man nei karto neprireikė, bet failas nedaug užima, o bėdai ištikus - tikrai pagelbėtų.

Windows uninstaler nėra labai geras, todėl yra prikurta kitų programų skirtų trinti nereikalingas programas. Ccleaner irgi trina, pamėginkit pažiūrėti, gal dar rodo žaidimą ten. Taip pat, kaip minėjo, trinkit rankiniu būdu viską ką tik randat susijusį su GTA žaidimu. Mėginkit instaliuoti į kitą vietą (vargiai ar padės, bet pamėginti verta).

unsure.gif Keleta metu naudoju, dar bedu neapturejau. Gal man tiesiog sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 16, 20:18)
Kišant rankas prie registrų galima labai daug prisidirbti. CCleaner programa kiekvieną kartą valydama registrus siūlo išsaugoti atsarginę kopiją. Taip ir reikėtų daryti, nors man nei karto neprireikė, bet failas nedaug užima, o bėdai ištikus - tikrai pagelbėtų.

Windows uninstaler nėra labai geras, todėl yra prikurta kitų programų skirtų trinti nereikalingas programas. Ccleaner irgi trina, pamėginkit pažiūrėti, gal dar rodo žaidimą ten. Taip pat, kaip minėjo, trinkit rankiniu būdu viską ką tik randat susijusį su GTA žaidimu. Mėginkit instaliuoti į kitą vietą (vargiai ar padės, bet pamėginti verta).

žodžiu pravalėm viską ką valė,bet nieko doh.gif
Žaidimo niekur neberandam,o įdėjus kompaktą ir pasirenkant play ar instal išjungia viską lauk doh.gif

žodž jauiču,kad vienintelis kelias tik perinstaliavimas g.gif tada gal ir garsas atsirastų lotuliukas.gif doh.gif

ačiū visiems už vargą 4u.gif
o gal kas nuotoliniu būdu mokat sutvarkyti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 04 16, 20:23)
unsure.gif Keleta metu naudoju, dar bedu neapturejau. Gal man tiesiog sekasi smile.gif

Aš kiek su registrais žaidžiu, tai tik vieną kartą pats rankiniu būdu esu prisidirbęs. Programos stengiasi daryt gerai, bet būna visokių nenumatytų atvejų, tai visko gali būti.

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 16, 20:44)
žodž jauiču,kad vienintelis kelias tik perinstaliavimas  g.gif tada gal ir garsas atsirastų  lotuliukas.gif  doh.gif

Bet kaip matau, tai ne tik GTA SA neišsitrina, bet neišsitrina ir kitas žaidimas. Paieškojus pagal matomą klaidos užrašą, rašo kur pačiam rankiniu būdu koreguoti registrą (klausimas, ar CCleaner to nepadarė), bet daugumai nerekomenduojama paties lįsti prie registrų, nes gali būti dar daugiau bėdos.

O kas su garsu?
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 16, 21:12)
Bet kaip matau, tai ne tik GTA SA neišsitrina, bet neišsitrina ir kitas žaidimas. Paieškojus pagal matomą klaidos užrašą, rašo kur pačiam rankiniu būdu koreguoti registrą (klausimas, ar CCleaner to nepadarė), bet daugumai nerekomenduojama paties lįsti prie registrų, nes gali būti dar daugiau bėdos.

O kas su garsu?

aha ten trys žaidimai užtrigę kažkur doh.gif

o su garsu g.gif blush2.gif net nežinau g.gif kažkur kažką matyt ištryniau žaidimus beretindama doh.gif
bet taip įdomiai,kai skypas užsikrauna girdisi,kai kolonėles tikrini garsas yra,bet jo nėra niekur kur reikia ką nors žiūrint ir ttt doh.gif
Atsakyti
Nesiūlysiu banalybių, kaip patikrint ar įjungtos, įkištos kolonėlės, ar neužsuktas garsas. Bet ar yra garso reguliavimo ikonėlė prie laikrodžio?
O tai problema su garsu prasidėjo po bandymų ištrinti žaidimus? Gal tikrai ištrynėt pagalbines garso draiverių valdymo programas su pačiais draiveriais. Pamėginkit iš CD įsirašyti garso plokštės draiverius.
Jei jau nieko nesigaus, ir galutinai nuspręsit perinstaliuoti, dar reikėtų pamėginti system restore padaryti. Jis grąžintų kompiuterio nustatymus į ankstesnę padėtį, tik neaišku kada yra paskutinį kartą išsaugota kopija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 17 balandžio 2012 - 10:26
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 16:34)
Kai išsispręs - būtų įdomu sužinoti, kas vis gi buvo.

pasirodo virusas buvo, kurio mano antivirusinė nerado. visa kita veikia gerai, bios perrašė, pinigo neėmė. tuo pačiu ir kita bėda išssiprendė - atsistatė mac adresas ir nebereikia kas kiek laiko troubleshootinti kad internetas atsirastų.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 17, 11:24)
Nesiūlysiu banalybių, kaip patikrint ar įjungtos, įkištos kolonėlės, ar neužsuktas garsas. Bet ar yra garso reguliavimo ikonėlė prie laikrodžio?
O tai problema su garsu prasidėjo po bandymų ištrinti žaidimus? Gal tikrai ištrynėt pagalbines garso draiverių valdymo programas su pačiais draiveriais. Pamėginkit iš CD įsirašyti garso plokštės draiverius.
Jei jau nieko nesigaus, ir galutinai nuspręsit perinstaliuoti, dar reikėtų pamėginti system restore padaryti. Jis grąžintų kompiuterio nustatymus į ankstesnę padėtį, tik neaišku kada yra paskutinį kartą išsaugota kopija.

oi ko jau čia mes su merginom nedarėm doh.gif kur yra ta ikonėlė tai garsą man rodo ir jis girdisi tikrinant kolonėles,bet kitur nėra,matyt,kad būsiu ištrynusi vis tik mirksiukas.gif
jau bandėm atstatinėti,bet kompas kažkodėl ne daugiau 2savaičių tik leidžia g.gif
o tas buvo lapkričio mėn ax.gif
Atsakyti
labas supermamos,
dideliu bedu su kompu neturiu, tiesiog idomu kaip pasidaryti darbu sarasa ant desktopo. esu maciusi pas kazkuriuos pazystamus sone desktopo graziu rastu israsytas sarasiukas (kaip ant kokio priklijuojamo lapuko atrodo smile.gif ) darbu ka reikia padaryti, pagalvoju patogu gi nu...
didelis aciu ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2012 04 18, 02:33)
labas supermamos,
dideliu bedu su kompu neturiu, tiesiog idomu kaip pasidaryti darbu sarasa ant desktopo. esu maciusi pas kazkuriuos pazystamus sone desktopo graziu rastu israsytas sarasiukas (kaip ant kokio priklijuojamo lapuko atrodo smile.gif  ) darbu ka reikia padaryti, pagalvoju patogu gi nu...
didelis aciu ir sekmes 4u.gif

Neparasete kokie windowsai pas Jus.
Jeigu Windows 7, einate i Start. I paieskos langeli rasote Sticky Notes. Pasirenkat, kai suranda ir ant ekrano atsiras lapelis. Su pele galite keisti jo dydi. Paspaude desini peles klavisa - spalva. Jei norite antro lapelio spaudziate pliusiuka. Istrynimui - kryziuka.
Dar galima per google pasieskoti Windows Gadget. Tarp ju taip pat yra tokiu lapeliu.
Atsakyti
Sveiki. Aš nebesuprantu, kame reikalas. Po skype atnaujinimo nebeveikia kamera (ji yra pačiame kompiuteryje). T.y. pati kamera veikia ją atskirai įjungus, bet norint ja naudotis skype pokalbio metu neveikia. Rašo - nepavyko pradėti vaizdo, uždarykite programas, kurios galėtų naudoti internetinę kamerą. Kas per do briedas? Seniau užeidavo taip, bet retai, daba tai kai atsinaujino skype, taip ir neveikia. Ku daryt?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 18, 10:39)
Sveiki. Aš nebesuprantu, kame reikalas. Po skype atnaujinimo nebeveikia kamera (ji yra pačiame kompiuteryje). T.y. pati kamera veikia ją atskirai įjungus, bet norint ja naudotis skype pokalbio metu neveikia. Rašo - nepavyko pradėti vaizdo, uždarykite programas, kurios galėtų naudoti internetinę kamerą. Kas per do briedas? Seniau užeidavo taip, bet retai, daba tai kai atsinaujino skype, taip ir neveikia. Ku daryt?

Gal kompiuteris senesnis?
Nezinau su kuo tai susije, kad po atnaujinimu neveikia kamera, bet vat mano kaimyne kas tam tikra laika tuo skundziasi. Nueinu, instaliuoju senesne Skype versija ir vel viskas veikia iki sekancio atsinaujinimo smile.gif
Maniau, kad tai del jos senuko laptopo. Silni parametrai labai.
Atsakyti
Kompiuteris pirktas prieš metus, ir nėr jis labai lievas. reiks gal mėgint ieškotis senesnės skype versijos..
Atsakyti