Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

Sveikos 4u.gif
Sakykit, ar verta pirkti nešiojamam kompiuteriui aušintuvą? g.gif kažka pan.į tokį - http://www.skytech.l...bk-p-24307.html
manasis greitai įkaista, ūžia ir galiausiai strigti pradeda(po ilgo darbo..) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 08 gruodžio 2011 - 01:04
Tas aušintuvas nepadės, jei kompiuteris smarkiai kaista. Kiek teko domėtis, realiai jis sumažina temperatūra apie 5 laipsniais. Ir staigios apkrovos metu, staigiai kaistant mažai kuo begelbsti.
Plius perkant tokį daigtą, reikia parinkti tinkamą, pagal kompiuterio dydį ir modelį, kad aušinimo vietos atitiktu, nes antraip gali būti net blogesnis variantas.
Atsakyti
Įdėjus cd įrašymui į nešiojamą kompiuterį - atsiranda labai garsus ūžimas. Anksčiau to nebūdavo. Cd įrašo, bet po to kyla problemų su jo atidarymu. Kas galėjo nutikti?
Atsakyti
SU visais diskais tas darosi? Nes aš kažkokią seriją acme nesenai užsipirkau, tai irgi matyt kreivai išlieti, ir baisi vibracija (to pasekoje ūžimas) įrašant. Su kitais viskas tvarkoje.
O jei su visais diskais, tai gali būti, kad įrašymo įrenginiui paskutinioji artėja, byra žingsninio variklio guoliai.
Atsakyti
ar imanoma google chrome uzblokuoti reklamas?
Papildyta:
QUOTE(Firefox @ 2011 12 05, 00:11)
Užsidėk ausines ir muziką garsiai pasileisk.  biggrin.gif

taip ir darau zinok , bet namiskiam to neiseina pritaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 12 03, 16:22)
Sveiki,naujus namučius pradėsiu su savo bėdomis. ax.gif
Po perinstaliavimo ,atsidarius papke su nuotraukomis ju nerodo kaip paprastai ,kai matai kokia kur ,dabar pas mane rodo visas vienodas su uzsklanda ,kai naudojau Windaus photo viwer rode su gamtos vaizdu ,dabar per ACDSee rodo su  oranzine akimi,tai labai nepatogu ,norint paziureti  kokios kur nuotraukas turi ziureti tik paspaudus dukart ant jos siunciant skype priestai reikia perziuret ir isimint pavadinimus tada tik pagal pavadinima galima pasirinkt doh.gif
Gal kas atsiras kas galės man padėti blush2.gif

1 panaudokit funkcija open with / windows picture wiever / naudoti visada /ok

-----------------

skype plikonline

cool.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2011 12 08, 01:44)
Sveikos  4u.gif
Sakykit, ar verta pirkti nešiojamam kompiuteriui aušintuvą? g.gif  kažka pan.į tokį -            http://www.skytech.l...bk-p-24307.html
manasis greitai įkaista, ūžia ir galiausiai strigti pradeda(po ilgo darbo..)  g.gif

tikrai neverta , tai nepades o atsiras kruva papildomu nepatogumu , jus sau padesit jeigu dirbsite ant stalo o ne ant sofos , ir valysit nuo dulkiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pedagogas @ 2011 12 08, 21:22)
SU visais diskais tas darosi? Nes aš kažkokią seriją acme nesenai užsipirkau, tai irgi matyt kreivai išlieti, ir baisi vibracija (to pasekoje ūžimas) įrašant. Su kitais viskas tvarkoje.
O jei su visais diskais, tai gali būti, kad įrašymo įrenginiui paskutinioji artėja, byra žingsninio variklio guoliai.

<vibracija> cia jau kaltas jusu dvd , tikriausiai stacionarus kompas , cia normalu , beveik visur taip , galit pabandyt nystatyt mazesne uzrasymo /skaitymo greiti ir tada bus tyliau kaip laptope

<neskaito arba klaidos uzrasymo metu > cia jau gali buti kaltas kaip kompaktas taip ir dvd , reike prisiminti kad dvd grotuvo resursas iki 3 metu , jeigu problema su klaidomis uzsirasimo metu kartojasi - keisti grotuva , jei vel veikia tai blogo kompaktai kas dabar daznai

----------
pats rekomenduoju pereiti ant flash , nes jie tampa pigiau ir pigiau , o atstatyti duomenys is ju lengviau

Papildyta:
QUOTE(Can @ 2011 12 03, 22:53)
sveiki , ar imanoma kazkokiu budu , isjungti loptopo vidini vintiliatoriu??? uzluzo garsas baisus , darbus reikia skubiai pabaigti bet per ta kriokima neimanoma... nekaista siaip bet nuolat uzia ... ar yra iseitis?

imanoma , reikia
1 biose ijungti cool ang quiet funkcija
2 pabandyti pravalyti kuleri , gal ten jau tarakoi gyvena ? cool.gif
3 neuzdaryti ausynimo zona , nenadoti sofoje , ant saules ilgai ir t. t.

------------

sekmes ! schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Elaine @ 2011 12 04, 00:11)
Aciu Pedagogui uz atsakyma praeitoje temoje 4u.gif na,issiversti is anglu kalbos,ka ten raso,as ir pati sugebejau,tik va,klausimas-ka daryti?! ax.gif perinstaliuoti windowsus,ar paprasciausiai ignoruoti ta lentele,nes visos programos veikia be problemu?! g.gif beje,del nelegaliu windowsu-juk ne as viena tokia"nelegale",be to kodel microsoftas toks "nedurnas" pasidare tik dabar ir per atnaujinimus mane "pariso"?o ir kazkaip nepastebejau,kad butu siunciami kazkokie atnaujinimai blush2.gif

---------------------------------

neaiskus klausimas bet jei domina rasyk i skype : plikonline 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gyvate @ 2011 12 04, 02:45)
Sveiki, gal kas pagelbės, kodėl vienam puslapyje, konkrečiai www.argos.ie , pvz įvedus pavadinimą į paieškos laukelį, arba kai suranda, paspaudus ant kažkurios prekės išmeta šią nesamonę:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Draugė pabandė iš savo kompiuterio, viskas ok. Tai kas ne taip mano kompiuteryje?

netaip tame kad jus ivedat nepilna arba bloga interneto adresa

kopijuoti adresa rekomenduojama ne su pelyte o su ctrl+a ctrl+c ctrl+v komandomis

ir tada viskas prokatit=)
Atsakyti
sveiki
atsiprasau is karto kad ne i tema paklausiu blush2.gif gal gali kas pomokinti kaip susikurti etikete blush2.gif reikia ant kremuko dezutes nedideles ,

aciu is anksto jei kas nepatinges atsakyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 12 08, 22:34)
ar imanoma google chrome uzblokuoti reklamas?

Įmanoma, reikia instaliuoti ad block įskiepį.

https://chrome.googl...cnamgkkbiglidom
Atsakyti
QUOTE(pedagogas @ 2011 12 08, 21:22)

vis tik cd bėda. Tiesiog buvau bandžius kelis cd iš vieno komplekto - visi ūžė. Įdėjus kito gamintojo lyg ir ramu. Vadinasi ir Verbatim serija pasitaikė nevykus. Ačiū už mintį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romanaz88 @ 2011 12 09, 00:06)
Papildyta:
netaip tame kad jus ivedat nepilna arba bloga interneto adresa

kopijuoti adresa rekomenduojama ne su pelyte o su ctrl+a ctrl+c ctrl+v komandomis

ir tada viskas prokatit=)

Na adresą į adresų laukelį įrašyt ar nukopijuot-tiek dar moku lotuliukas.gif
Gal blogai suformulavau klausimą. Adresas teisingas, į puslapį įleidžia, bet konkrečiai TAME PUSLAPYJE pvz paspaudus ant kurios nors prekės, norint išdidinti, išmeta tą nesamonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvate: 09 gruodžio 2011 - 14:27
Nežinau ar čia kompiuterio problema,bet vistiek su kompu susijus rolleyes.gif
Tai vat,noriu susikurti svetainę su wordpress.
Bet vat nežinau kaip su tuo domenu,hostingu ir serveriu doh.gif .Noriu ,kad svetainę įvedus googlej rodytų unsure.gif ,tai nežinau kaip ką daryti schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas galit padeti,nerandu kaip ant darbastalio pamazintipiktogramas,nes jos pas mane tokios dideles pasidare doh.gif

P.S pas mane Windows 7 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.m.a.n.d.a: 09 gruodžio 2011 - 19:55