Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

QUOTE(Mazule @ 2012 02 03, 18:21)
Laba diena,
pasakykite prašau, kaip galima prijungti printerį prie komp. jei neturiu diskelio  blush2.gif
Modelis - Samsung ML- 2015  ax.gif

draiveriai prasau

QUOTE(enija05 @ 2012 02 04, 20:24)
Sveiki, bukit geri paaiskinkit, ant mano PC ekrano atsirado du balti taskeliai, kurie labiausiai matomi tik baltame fone... ar jie gali dideti ir kas cia per ,,fruktas"??? ir apskritai is kur jie cia dabar islindo? Susinervinau labai  ax.gif  g.gif
Dekui.

as manau, kad genda monitorius, atsiranda mirusiu pikseliu. Bet ar tie taskeliai tikrai balti? g.gif Nes paprastai atsiranda juodi taskeliai.
Atsakyti
o ar balti taskai (monitoriuje) pataisomi su JScreenFix.??? http://www.jscreenfix.com/basic. nes, kiek skaiciau internete, buna: karsti, negyvi ir uzstrige taskai.
Atsakyti
Laba diena,

gal kas žinote kaip pasidaryti judančias šypsenėles siunčiant el. laišką, anksciau, kai turėjau sena Windausą, tai nukopindavau iš SM veiduką į el. pašta ir gaudavosi judancios, po instaliacijos 2010 metų Windaus, jos nebejuda, kas per velnias? jauciu, versijos neatitinka, gal kas žinote kaip susitvarkyti?
Atsakyti
sveiki,nutiko tokia beda.isijungus kompa,pasirode juodas ekranas,ir kompas pasijunge visai kitaip nei visada...nebeveikia klaviatura....tik pele,modemas ir sinopting device veikia....db rasau on screen keybord lenteles pagalba.kas galejo nutikti,ir ar imanoma namu salygomis sutvarkyti?
Atsakyti
Gal kas žinot, kokia čia problema su utorrent?
user posted image

Bandžiau perrinstaliuoti, nieko... Išjungiau antivirusinę... nieko... Anksčiau veikė normaliai ir, atrodo, nieko nepasikeitė, bet va... šitas nebeveikia.
Atsakyti

sveiki, kreipiuosi i jus patarimo.. Namuose naudojames stacionaru kompiuteri, pajungtas internetas. Atsirado reikalas karts nuo karto is kito nesiojamo kompiuterio isisiusti ir priimti duomenis. Pajungus interneto kabeli i nesiojama, internetas neveikia. Kreipiausi i interneto tiekeja, tai man paaikino, kad noredama interneta perjungineti tai i viena, tai i kita kompiuteri, kaskart turesiu jiems skambinti, jie duos telefonu kodus.

Arba pasiule pirkti kazkoki prietaisa, jei neklystu routeri Kokia butu situacija su juo? nebereiketu kodu? Ar sunku ji sujungti?
Ar yra dar kokia iseitis?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 02 09, 23:37)
sveiki, kreipiuosi i jus patarimo.. Namuose naudojames stacionaru kompiuteri, pajungtas internetas. Atsirado reikalas karts nuo karto is kito nesiojamo kompiuterio isisiusti ir priimti duomenis. Pajungus interneto kabeli i nesiojama, internetas neveikia. Kreipiausi i interneto tiekeja, tai man paaikino, kad noredama interneta perjungineti tai i viena, tai i kita kompiuteri, kaskart turesiu jiems skambinti, jie duos telefonu kodus.

Arba pasiule pirkti kazkoki prietaisa, jei neklystu routeri    Kokia butu situacija su juo? nebereiketu kodu? Ar sunku ji sujungti?
Ar yra dar kokia iseitis?

Nusipirkit routeri ir nebus problemu. Turesit interneta ir nesiojamam, ir stacionariam.
Sujungti nesunku.
Laidus sujungsite pagal instrukcija,
Paskambinsite tiekejams ir jie turetu nuotoliniu butu tureti galimybe sutvarkyti rysi, kad veiktu (na bent jau visai neseniai vieniems pazistamiems taip ir pajunge), jei nepavyks patiems.
Jums tik reikes uzsideti apsauga - slaptazodi, kad kaimynai nesinaudotu jusu internetu.
Atsakyti
Sveiki. Pradėjo kompas pūliuot (nešiojamas). Išsiardžiau ir kai kuriose vietose, nežinau kaip tie dalykėliai vadinasi, tarkim kontaktai (na tie tokie smulkūs pvz ant motinos, na jų visur pilna) pasidengę lyg rūdim, lyg dulkėm. Vieni su ausų krapštuku pavalius nusitrina, o kiti lyg tepaluoti, tie nešvarumai tik trinasi, tepa ir nelabai valosi. Kompas gan ilgą laiką pastovėjęs kur galėjo pasigaut drėgmės. Tai man dabar varyt į Lemoną pirkt kažkokį skystį nuvalymui, ar neverta nei stengtis ir tyliai džiaugtis paskutinėmis kompo gyvenimo savaitėmis? Nes kai kurių vietų net neįsivaizduoju kaip nuvalyti, jos nerealiai smulkios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natha: 12 vasario 2012 - 15:00
Labukas smile.gif problemele : vakar keliau failus is kompo i isorini harda,nes planavom perinstaliuot windowsus,taciau kadangi daug info,ne viska perkopinom.Istrynem kazka svarbaus matyt,nes siryt kompas nebeisijunge,raso "NTLDR IS MISSING".Internete radau patarimu,kuriu pati nlb suprantu blush2.gif Vienas is ju,kad perinstaliuot windowsus,beet laba svarbi info ten likusi
Atsakyti
DINGO MAN VERTEJAS KUR AUTOMATISKAI ISVERSDAVO doh.gif kur rasti?????nerandu blush2.gif
Atsakyti
neatidaro disko raso

drag files to this folder to add them to the disc

ka daryt man labai svarbios nuotraukos irasytos verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,
turiu prašymą, gal kas žinot ar turit tokią paslaugėlę. Kaip būtų galima skaityti naujesnių metų ofiso wordinį dokumentą ir nebūtinai, excelį ar kitas programas skaityti senesnių metų offise.
Aš kažkada įsiinstaliavau kažkokią programėlę ir ėjo skaityti visų metų dokus, bet db vėl neina...
Dėkui.
Atsakyti