Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

...laba diena,merginos...prašau pagalbos ax.gif ...kolonėles pasingiu prie kompo iš nugaros į ružavą lizdelį..kaip pajunkti mikrafoną? doh.gif ax.gif ...į kolonėles negaliu,nes ten ausinės jungiasi...OMG išprotėsiu...vargstu jau trys valandos verysad.gif ...dėkui labai už informaciją wub.gif
Papildyta:
....gal kažkas nustatymuose pas mane ne taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2012 01 07, 17:55)
.kolonėles pasingiu prie kompo iš nugaros į ružavą lizdelį..kaip pajunkti mikrafoną?

šiaip prie lizdelio turėtų būti ikonėlė kam jis skirtas. http://support.creat...e.aspx?sid=2483
Papildyta:
QUOTE(Myliugele @ 2012 01 07, 13:52)
cd tai pilni,ir nesubraizyti  g.gif o gal formatas netas yrasytas paciam kompe?

nelabai supratau ką turėjote omenyje- ne tas formatas pačiame kompe?
gal paprasčiausiai senas cdromas ir nenuskaito didesniu greičiu įrašytų cd?
Atsakyti
edangra 4u.gif ..dėkui tau,bet vakar taip ir pajungiau,tai girdžiu savo balsą grynai per kolonėles...gal kas kompo nustatymuose,nežinai?
Atsakyti
Sveiki, kas galetu padeti del wireless sujungimo su nesiojamuoju kompiuteriu?
Viskas puikiai veike, kai viena ryta tiesiog kompiuteris visiskai net nefiksavo wireless ir tame sarase (kur rodo kaimynus ar kitus tinklus) net nebuvo mano tinko.
Tikiuosi aiskiai isaiskinau beda.
Router'is veikia tikrai, taip pat ir modemas. Kas galejo nutikti, kad nebereaguoja nesiojamasis kompiuteris? Kaip atstatyti?
Aciu 4u.gif

Galbut per AZ, jeigu patogu, galime bendrauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 01 08, 11:28)
Viskas puikiai veike, kai viena ryta tiesiog kompiuteris visiskai net nefiksavo wireless ir tame sarase (kur rodo kaimynus ar kitus tinklus) net nebuvo mano tinko.
Router'is veikia tikrai, taip pat ir modemas. Kas galejo nutikti, kad nebereaguoja nesiojamasis kompiuteris? Kaip atstatyti?
Aciu  4u.gif

...gal netyčia paspaudei knopkytę ant klaviatūros,kur wireless antena nupiešta...man taip buvo kartą ax.gif
Atsakyti
Va, kad su tuo mygtuko nuspaudimu jau buvo anksciau ir sikart tikrai pasitikrinau- nenuspaustas, viskas tvarkoje. Kokia kita beda galetu buti...? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 01 08, 13:07)
Va, kad su tuo mygtuko nuspaudimu jau buvo anksciau ir sikart tikrai pasitikrinau- nenuspaustas, viskas tvarkoje. Kokia  kita beda galetu buti...?  mirksiukas.gif

...tada nežinau,mažas aš specas..palauk,kol merginos atsakys,kurios nusimano...ką žinojau tą pasakiau blush2.gif
...jau susitvarkiau mikrafoną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 01 08, 13:28)
Aciu  4u.gif

Nebandete isjungti routerio is rozetes ir palaikyti keliolika sekundziu isjungta?
Jei rodo kaimynus, o jusu ne, gali buti ir pats routeris sugedes, jei nustatymuose nieko nekeitete ir "nuresetinimas" nepadeda.
Na, bent jau pas mane taip buvo, kai sugedo routeris.
nusiunciau i garanti, pakeite nauju, nes dar buvo garantinis.
Atsakyti
na, va gal ir sudego, bet kad visos lemputes jame dega kaip ir dege pries tai...
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 01 08, 20:20)
na, va gal ir sudego, bet kad visos lemputes jame dega kaip ir dege pries tai...
Aciu  smile.gif

karts nuokarto reikia taip sakant "perkrauti" routeriuką. Ištrauki iš razetės, palaikai, įjungi. Kitas dalykas kompiuteryje wirreles tinklo plokštę pabandyk išjungti, įjungti. Gal padės. jei ne ir routeriukas veikia, tai tuomet nuresetini rauteriuko nuostatus ir per naują konfiguruoji.
Papildyta:
QUOTE(patranka @ 2012 01 08, 12:17)
edangra 4u.gif ..dėkui tau,bet vakar taip ir pajungiau,tai girdžiu savo balsą grynai per kolonėles...gal kas kompo nustatymuose,nežinai?

na jei kalbi į mikrofoną, tai per kolonėles turi ir girdėti savo balsą ir ne tik, bet dar ir fonuojant turėtų cypti taip nevisai mielai ausiai.nelabai supratau kame problema? ar turi omenyje kokį nors skype ir panašiai. Šiaip pasileisk sound recorder (program - accessories , toliau nuo operacinės sistemos priklauso) ir bandyk įrašinėti savo kalbą, jei įrašinėjimo metu girdi savo balsą, va tada jau blogai kažkas su nustatymais. jei ne, tuomet viskas normaliai
Atsakyti
...dėkui tau dar kartą..jau sutvarkiau...paprasčiausiai reikėjoatidžiau skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 01 08, 20:20)
Aciu  smile.gif

Pas mane irgi lemputes dege, bet po visu imanomu budu pajungti interneta, prijungiau sena routeri, ziuriu, kad viskas gerai, vadinasi anas sugedo. Nezinau kas ten su juo buvo negerai, bet net netaise, o dave nauja...
Bet jus pirmiausiai bandykit ji is naujo sukonfiguruoti per nustatymus.
Atsakyti