Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 17

laba,
norejau pasiteirauti gal kas zinot kaune loptopu meistra kuris galetu sutvarkyti pakrovimo lizda, ten kur kisas pakrovejas smile.gif butu labai fain jai kas kontaktais kokiais pasidalintu,
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 01 01, 20:36)
pabandyk paspausti restore device default ir tada formatuoti.
Kitas būdas. Kadangi pas tave windows 7, tai dešiniu ant my computer- manage- disk management. ten rodo visus pajungtus diskus. Rodys ir tavo kortelę. tuomet darai delete partition o paskui create partition ir tada darai format

ačiū, bet nesigauna. Kortelę matau, bet nieko neduoda spaust toje kortelėje. Ir kas svarbiausia 4 Gb kortelė, o rašo, kad kortelė tik 1 Mb doh.gif
Atsakyti
na tuomet lieka sunkausi keliai. iš interneto pabandyk parsisiųsti USB Format Tool http://files_extreme.../file.php?f=197 arba http://hp-usb-disk-s...e.informer.com/. Gamintojas HP. Ir bandai su juo... jei nepadės, tuomet reiks ieškoti kitų partition tool'sų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edangra: 01 sausio 2012 - 22:42
merginos gal galite padeti.
tiesiog mano kompiuteryje pamažėjo šriftas. viskas kas yra internete skaitau labai mažom raidėm. ka daryti, kaip padidinti? nes tuoj be akinių neišsiversiu doh.gif va ir čia supermamose viskas smulkiom raidėm ir pati dabar smulkiom raidėm parašiau..matomai kąžką paspaudžiau.AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 01 02, 19:02)
merginos gal galite padeti.
tiesiog mano kompiuteryje pamažėjo šriftas. viskas kas yra internete skaitau labai mažom raidėm. ka daryti, kaip  padidinti? nes tuoj be akinių neišsiversiu doh.gif va ir čia supermamose viskas smulkiom raidėm ir pati dabar smulkiom raidėm parašiau..matomai kąžką paspaudžiau.AČIŪ 4u.gif

Laikykit Ctrl nuspaudus ir pelės ratuką į viršų sukit. Čia kas antram puslapyje vis apie tą patį klausia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Firefox: 02 sausio 2012 - 18:33
QUOTE(Firefox @ 2012 01 02, 19:32)
Laikykit Ctrl nuspaudus ir pelės ratuką į viršų sukit. Čia kas antram puslapyje vis apie tą patį klausia.  biggrin.gif

jetus kaip jums dėkui . thumbup.gif thumbup.gif labai padėjote thumbup.gif AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kas ar imanoma is isorinio kieto disko informacija istraukt, pajungiat ji raso,kad formatuoti pries naudojant g.gif
nukrito tas mano diskas ant zemes, taip ir maniau,kad kazkas pasidarys jam del to, tai greit bandziau foto persikelt i kompa, striginejo man jis, kartais uzkraudavo,kartais ne, nespejau persikelt, kai mazoji istrauke laida ir fsio, dabar ijungus raso,kad reikia formatuot ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 03, 15:19)
gal zinot kas ar imanoma is isorinio kieto disko informacija istraukt, pajungiat ji raso,kad formatuoti pries naudojant g.gif 
nukrito tas mano diskas ant zemes, taip ir maniau,kad kazkas pasidarys jam del to, tai greit bandziau foto persikelt i kompa, striginejo man jis, kartais uzkraudavo,kartais ne, nespejau persikelt, kai mazoji istrauke laida ir fsio, dabar ijungus raso,kad reikia formatuot ji doh.gif

yra ten visokių programėlių, gal ir būtų galima kažką bandyti, bet klausimas ar pavyktų, jei buvo kritęs...
Atsakyti
kodel neatidaro kompaktu,ju nenuskaito ? 4u.gif
Atsakyti
arba jie tušti, arba cdrom'as sugedęs, arba įrašymo greitis neatitinka, arba kompaktai turi įbėžimus...
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 01 07, 11:52)
arba jie tušti, arba cdrom'as sugedęs, arba įrašymo greitis neatitinka, arba kompaktai turi įbėžimus...

arba kompui kažkas užplaukė doh.gif mums gal 1,5metų jis neskaitė doh.gif vienas meistras liepė keisti nauju,bet man nebuvo būtinas reikalas,ir vieną dieną jis vėl veikti pradėjo g.gif taip ir nesupratom kas jam buvo schmoll.gif
Atsakyti
cd tai pilni,ir nesubraizyti g.gif o gal formatas netas yrasytas paciam kompe?
Atsakyti