tai visada taip būna, na neišeina visiems prisidėti 13-ai lygiai aš mielai prisidėčiau šokoladu...nors žinau, kad ne tokios pagalbos labiausiai reikia
nes skaičiuoti bijausi imtis - esu baisus makalūzas gyvenime, tvarkoje ir piniguose surūšiuoti...galėčiau. ir nemanau kad didelė problema siūsti vienai pinigus o kitos adresu siunta. aišku, jei viskas gerai. jei kas negera - su galų radimu būtų sunkoka. bet siuntą galėtų priimti viena, išrūšiuot jau kita? nelabai gal didelis skirtumas ar iš pašto kudlas vilnų parsivežt ar iš kitos mergaitės.
prisidėčiau, bet kad aš iš kito Lietuvos galo, o internetu nelabai ką ir moku
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 06, 12:44)
Na, tikekimes, kad atisras is musu gausaus burio (13 asmenu) galinciu ir norinciu prisideti prie tolesniu siuntos darbu
Gl turėtu to imtis mergaitė iš miesto kur daugiausiai užsisakančių gyvena- mažiau darbo dar išrūšiavos nešt paštan ir siuntinėt toliau
Na, daugiausiai tai is Vilniaus vilnos norinciu yra, ir as nemanau, kad didele beda butu finansus ir vilnos paskirstyma dalint dviem atskiriem zmonem as dazniausiai, kai kanors siunciuosi per pasta, apmoku is savo saskaitos, o gaveja nurodau vyra, kad man nereiketu is namu lyst, jis darbo metu paima...
va, Linada, kiek supratau galetu paskirstymu uzsiimt, belieka sulaukt bent kiek susigaudancio finansuose
va, Linada, kiek supratau galetu paskirstymu uzsiimt, belieka sulaukt bent kiek susigaudancio finansuose
isskirstyt, issiuntinet galeciau padet, bet su finansais, pervedimais tai nelabai. As is Vilniaus.
Na, finansus tvarkyt manau galima bet kurioj Lietuvos vietoj
Per piet išsiunčiau Katiai pakoreguotą užsakymą, paprašiau, kad dar kartą peržiūrėtų ar viską turi, paskaičiuotų transporto išlaidas ir pritaikytų nuolaidą.
QUOTE(s@mi @ 2011 12 06, 19:24)
Sveikos, merginos,
o ar yra tokių, kas anksčiau siuntėsi ir žino kaip buvo mokėta už vilną? Per paypal?
o ar yra tokių, kas anksčiau siuntėsi ir žino kaip buvo mokėta už vilną? Per paypal?
Per Pay palą Katia nenori, nes ji iškart negalėtų nusiimti pinigų, o už išsiuntimą jai reikia mokėti grynais. Ir brangiau gautųsi, nes papildomai nuskaičiuotų 3,9proc.
Raganele sake, kad paprasciausia per Ukio banka
QUOTE(Agnužė @ 2011 12 06, 21:03)
Aš pinigus siunčiau Ūkio banke per UNISTREAM.
Kažkaip sudėtingai skamba Bet gal kol nesusidūrus. Čia reik eit į banką ir grynais turėt sumą ar galima kažkaip per ūkio banko kortelę pavedimą daryt?
Skaičiuot manau galiu padėt, bet su tuo pavedimu... bijau ką privelt