Aš Dalan, kai imu tris vnt., nusiperku nepilnai už 2Lt
Šiaip su mano užsakymu lyg viskas tvarkoj.
išsiunčiau pakeista užsakymą pagal nurodyta adresą, parašykit kad gavot?
Saulyte2, pasiskaičiuokit, jei spalvota sluoksna su siuntimu kainuoja apie 70 Lt už kilogramą, kai be siuntimo kainuoja 15 eurų, t. y. 15x3,45 =maždaug 52 Lt. Siuntimas gaunasi apie 20 Lt už kilogramą, na čia labai grubiai, Tai kokia kaina gausis to muilo? Nuo vieno euro kiek ji pašoks? Ar verta, kai muilo ir Lietuvoje visokio apsčiai.
1 kg muilo=5eurai 17,25 Lt muilas+20 Lt siuntimas=37 Lt kg arba 7,5 Lt gabalėlis. Ar verta? Na gal, bet man ir Smile už litą visai tinka o va vinelės tai tokios Lietuvoje nėėėraaa....
1 kg muilo=5eurai 17,25 Lt muilas+20 Lt siuntimas=37 Lt kg arba 7,5 Lt gabalėlis. Ar verta? Na gal, bet man ir Smile už litą visai tinka o va vinelės tai tokios Lietuvoje nėėėraaa....
Man ir muilo nereik, geriau jau vilnos padidint iki galimo svorio
muilo man tikrai nereikia, galima ir pas mus nusipirkti
Tada ir man muilo nebereik
Papildyta:
Ir dar... merginos kyla klausimas ar yra daugiau norinciu dekoro priemoniu? kolkas jo norejo atrodo tiktai Stewe, *neva* ir as...
Stewe yra paruosusi dekoro uzsakymo lentele, jei pageidausit nusiusim ir jums
O seip galutine uzsakymo lentele yra pas Stewe, nes ji susirasineja su Katia, taigi manau ir likusius pakeitimus del raudonos spalvos padarys ji.
Papildyta:
Ir dar... merginos kyla klausimas ar yra daugiau norinciu dekoro priemoniu? kolkas jo norejo atrodo tiktai Stewe, *neva* ir as...
Stewe yra paruosusi dekoro uzsakymo lentele, jei pageidausit nusiusim ir jums
O seip galutine uzsakymo lentele yra pas Stewe, nes ji susirasineja su Katia, taigi manau ir likusius pakeitimus del raudonos spalvos padarys ji.
Na va, atbaidžiau visas nuo muilo
Merginos, manau, kad rytoj su Katia galutinai suderinsime užsakymą ir greitu laiku gausime galutinius skaičiukus. Kas organizuos piniginius reikalus ir pavedimą?
Aš irgi manau, kad surinkt pinigėlius ir priimti siuntinį turėtų tas pats asmuo, kitaip per didelė mišrainė gausis, o galutiniame rezulate iš viso gali gautis didelis fiasko...
Be to, manyčiau, kad tai turėtų būti ne visiškas naujokas, o kažkas iš pastovesnių narių, visgi tai pinigininiai reikalai, o suma ne šimtas litų
Aš asmeniškai neturiu galimybių nei priimti tokį didelį siuntinį, nei jį išdalinti... Pati nepakelčiau pasiimant iš pašto, o išdalint irgi negalėčiau, neturiu nei svarstyklių, nei galimybių laiko atžvilgiu
Prie viso siuntimo galiu ir prisijungiu tik pinigais ir vilnelės kiekiu
Be to, manyčiau, kad tai turėtų būti ne visiškas naujokas, o kažkas iš pastovesnių narių, visgi tai pinigininiai reikalai, o suma ne šimtas litų
Aš asmeniškai neturiu galimybių nei priimti tokį didelį siuntinį, nei jį išdalinti... Pati nepakelčiau pasiimant iš pašto, o išdalint irgi negalėčiau, neturiu nei svarstyklių, nei galimybių laiko atžvilgiu
Prie viso siuntimo galiu ir prisijungiu tik pinigais ir vilnelės kiekiu
Na, tikekimes, kad atisras is musu gausaus burio (13 asmenu) galinciu ir norinciu prisideti prie tolesniu siuntos darbu
Nesupykit, bet persasi isvada, kad vilnos is BG norinciu daug, bet prisideti prie bendro labo norinciu trukumas