Sveikos,
Noreciau ir as jungtis prie uzsakymo
Tik nerandu temoj kokia butu splalvotos sluoksnos 1kg kaina jau kartu su siuntimu?
Kada artimiausias uzsakymas?
Sveikos,
kada planuojat nauja uzsakyma ??? Prisijungciau
kada planuojat nauja uzsakyma ??? Prisijungciau
QUOTE(Migdolė* @ 2013 03 10, 12:12)
Sveikos,
Tik nerandu temoj kokia butu splalvotos sluoksnos 1kg kaina jau kartu su siuntimu?
mane domina tie patys klausimai.
QUOTE(dzūkė @ 2013 01 29, 21:53)
45 eurai
19,5kg sluoksnos arba 12,5kg karšinio maišas , veža DPD
pvz. galima imti 10kg sluoksnos ir 6,5 karšinio sutalpina į vieną siuntą.
Gramai maždaug apytiksliai
19,5kg sluoksnos arba 12,5kg karšinio maišas , veža DPD
pvz. galima imti 10kg sluoksnos ir 6,5 karšinio sutalpina į vieną siuntą.
Gramai maždaug apytiksliai
QUOTE(dzūkė @ 2013 01 30, 14:22)
Kai užsakinėjau aiškinausi dėl tų kg ir siuntimo, tai ji aiškino, kad iki 30kg 45 eurai, bet į vieną siuntinį daugiau negali sudėt kaip ~19 kg sluoksnos arba ~12kg karšinio
Bet norėjau ir to, ir to- šiaip taip paskaičiavo kiek sukištų
Žodžiu pirkit, mokėkit ir nesukit perdaug galvos
Turbūt merginos temos išvis neskaitėt
Atsakymas dėl siuntimo keli puslapiai atgal .
QUOTE(žollia @ 2013 04 11, 21:58)
Turbūt merginos temos išvis neskaitėt
Jūsų pakartoti dzūkės atsakymai tokie konkretūs, kad net ji pati juokiasi. Iš jų visiškai neaišku, kas ir kaip. Ir jai pačiai - taip pat
Tai žmonės ir bando aiškintis
Sveikos velejeles. Vis uzmetu aki i Jusu temute, ir neisdrystu prisijungti prie uzsakymu. Nepasitikiu internetinemis parduotuvemis, megstu viska paciupineti. Taciau si karta uzsimojau i nemaza projekta, ir jeigu pirksiu vilna musu bananu saly, atsiprasau uz isireiskima, elementariai bankrotuosiu.
Bukit mielos ir tolerantiskos, paaiskinkit man, svieziam kopustui, kokios uzsakymu subtilybes, niuansai ir smulkmenos, ka tureciau zinoti jungiantis prie uzsakymo. Busiu dekinga uz AZ.
Isanksto dekoju, su pagarba.
Bukit mielos ir tolerantiskos, paaiskinkit man, svieziam kopustui, kokios uzsakymu subtilybes, niuansai ir smulkmenos, ka tureciau zinoti jungiantis prie uzsakymo. Busiu dekinga uz AZ.
Isanksto dekoju, su pagarba.
Labu dienu...Merginos, jeigu kurios slapcia uzsisakinejate vilna is BG ir artimiausiu metu zadate tai vel daryti ...prasymas, priimti ir mane su kokiais 3 kg. Dekoju is anksto
Gal renkam kompaniją Bo geriau, nu nerandu, nors ir kaip patogu iš lietuviškų užsisakinėti, bet Bulgarų man pati mieliausia
Aš irgi prisijungčiau