Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Selma, garantuota, kad sumaisei? Gal viskas gerai bus? Jei ne, manau tragedijos nebus wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos.gal kuri bandet sluoksna 19 mikronu(balta,22eu/kg).ar tinka kepurems(ne pirties) ir salikams?labai aciu is anksto uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 02 23, 16:08)
Selma, garantuota, kad sumaisei? Gal viskas gerai bus? Jei ne, manau tragedijos nebus wink.gif

Negarantuota, nes tik namie, čekyje siuntinio kodus jums rašydama suabejojau... Lauksim pirmadienio unsure.gif
Atsakyti
Atsiemiau savo vilnele.
Aciu ,dzukė,uz rupesteli aciuks.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif

Gražių veltinių mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi su padekom Selmai uz rupesti ir pagalba....
Selma, pati medali sau nusipiesi ir pasidovanosi? g.gif ar reiks man...? Aciuuuu
Atsakyti
Juperi, kaip cia dabar sau medali darysis Selma? Reiks jau jums piesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 02 27, 10:15)
Juperi, kaip cia dabar sau medali darysis Selma? Reiks jau jums piesti biggrin.gif

nuuu va ir galvojau, kad ji taip pasakys, o va S@mi greitesne... reiks piest...wink.gif

...nors Selmos realiai nepazistu, bet kiek susidariau vazzzdeli is virtualaus bendravimo, ji-neisdidi...paprasysiu ir pati nusipies 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vat todel ir isiterpiau, nes irgi manau, kad Selma nusipiestu tongue.gif
Atsakyti
Sakykit, kuri jau vėlėt iš paskutinio BG siuntimo - ar jums gerai veliasi ta dažyta? Man TABAK labai blogai vėlėsi doh.gif , nors anksčiau tai eidavo kaip iš pypkės smile.gif Vis pūtėsi ir sluoksniavosi, ko anksčiau su sluoksna nebūdavo. Tik karšinys va toks būdavo. Negi bus suprastėjusi jų vilna? verysad.gif
Atsakyti
Man tik siryt siuntinuka atnese, bandysiu savaitgali ka nuvelt. O jei suprastejo, reikia butinai Katiai parsayti, kas pasikeite, nes ji labai laukia nuomoniu wink.gif
Atsakyti
Linkejimai nuo Katerinos.
Idedu nuoroda kur ji pati ir jos naujas hobis-mazgimas dideliais virbalais 4u.gif
Dar tokio vaizdelio nemaciau smile.gif

http://www.livemaste...z...=1&inside=1
Atsakyti