Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Merginos, pavedimą padariau!
Oi, kaip pikta, kad PayPal rezervuoja daugiau pinigų, nei reikia doh.gif , bet tiek to, svarbu, kad nurašytų pagal paskaičiavimus g.gif
Atsakyti
Vilna jau pajudėjo link mūsų thumbup.gif Dabar jau Šelmos žinioj šitas reikalas smile.gif
Atsakyti
Merginos, jūsų užsakymas dar negalėjo atkeliaut į LT?
Blyn, DPD atvežė siuntą mano adresu, nei priimt, nei ką...... sako man vienodai, pagal adresą atvežiau. Adresas mano unsure.gif
20,47 kg- atsiliepkit kieno doh.gif lotuliukas.gif
mmmm... 8d. išsiųsta, reikės Katiai rašyt unsure.gif , padėkot už "dovanėlę" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 vasario 2013 - 16:56
g.gif 8 d.man issiunte 2 siuntinius,vienas butent 20kg doh.gif
Papildyta:
Dar negavau nevieno blush2.gif
Gal pavarde nurodyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarika: 15 vasario 2013 - 17:18
Mano adresas, mano tel., bet DPD net neskambina, nuolatinė klijentė, nuolat kas nors būna namuose biggrin.gif
Nuotykis biggrin.gif . Jeigu tai siuntinys skirtas lietuvei, manau dar nieko tokio smile.gif
Gal būt tai tavo, rarika, bet jeigu tau siuntė du g.gif unsure.gif
Atsakyti
Tai ka,dzuke,nuojauta manes neapgavo? smile.gif
Dziugu,kad siais laikas dar yra saziningu zmoniu.
Kazkaip reiketu susitarti kaip ta siuntinuka atgauti.Katerina sake,kad parase tau.Kazin kiek kaunuotu persiuntimas 20kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2013 02 18, 10:56)
Tai ka,dzuke,nuojauta manes neapgavo? smile.gif
Dziugu,kad siais laikas dar yra saziningu zmoniu.
Kazkaip reiketu susitarti kaip ta siuntinuka atgauti.Katerina sake,kad parase tau.Kazin kiek kaunuotu persiuntimas 20kg g.gif

biggrin.gif
Per laiką vistiek būtų susiradę, gi ne balandžiai neša siuntinius biggrin.gif
Kontaktus turiu. Pigiausia siųsti paštu, maniau per aut.siuntas, bet ten kaip suprantu tik iki 15kg priima, reikėtų du siuntinius daryt.
Ryt, poryt išsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale, teip, klausykitė ir stebuklais patikėt galima- namo atneša TIEK vilnos wub.gif bigsmile.gif biggrin.gif Nori nori ir gauni, kuo ne Kalėdos biggrin.gif
Atsakyti
Gavau clap.gif: S@mi, noriu lentelės kam kiek siųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 02 21, 13:03)
Gavau clap.gif: S@mi, noriu lentelės kam kiek siųsti  smile.gif

ojeiii...Selma, man reik kazkaip suzinoti kiek tie 3 kg pactampe kainuos??? neturiu ne menkiausio suopracio...ir parasyk banko rekvizitus...gal turejau... g.gif
Atsakyti
Juperi, nesuk galvos, išsiųsiu ir pasakysiu kiek kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 02 21, 13:49)
Juperi, nesuk galvos, išsiųsiu ir pasakysiu kiek kainavo  smile.gif

Faina, Selma....smile.gif friends.gif
Atsakyti