Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(žollia @ 2013 02 03, 20:49)
Galima imti visokią spalvotą SLUOKSNĄ.
Bet aš galvoju, kad naudingiau būtų imti  spalvotą + kt vilna  ir mokėti  už siuntą tuos 23 eurus.   Už kg prisidėtų 1 euras siuntimo 4u.gif  Nežinau, kaip kitos sąrašiuko merginos galvojat 4u.gif

RADAU!!!! smile.gif viskas OK , aciu, S@mi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 03 vasario 2013 - 20:54
Sveikos 4u.gif
Merginos, ar aš nebespėjau? Jau nebepriimsit prie užsakymo? 4u.gif
Atsakyti
pecilija, šis užsakymas jau pilnas. Manau yra daugiau merginų norinčių užsisakyti vilnos, tai darykit sąrašiuką ir sakykitės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 05 vasario 2013 - 16:40
Katia atrašė kol kas tik tiek, kad dėkoja už užsakymą ir tikslesnį atsakymą duos rytoj, nes turi viską susitikrint su sandėliu. 4u.gif
Atsakyti

s@mi, kaip tu?
Katia atrašė, kad neturi juodos sluoksnos 29 mikronų, tai ją ir išbraukė. Visą kitą vilną sakė supakuos į vieną siuntinį. Kol kas laukiu jos suskaičiuotos sumos 4u.gif
Atsakyti
As gyva, tik reikalais uzsikasus ir kompui laiko ner. Laukiam sumos ir skaiciuosim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 08 vasario 2013 - 20:10
s@mi, nusiunčiau tau žinutę- laukiam sumų, kurias turim tau pravest ir koordinačių 4u.gif
Atsakyti
Merginos, visoms parašiau laiškelius, lauksiu pavedimų assa.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 02 12, 16:51)
Merginos, visoms parašiau laiškelius, lauksiu pavedimų assa.gif

Done

Mergikes, kuri man galesite persiust tuos varganus 3 kg??? ax.gif siuntima apmokesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 02 12, 21:04)
Done

Mergikes, kuri man galesite persiust tuos varganus 3 kg???  ax.gif siuntima apmokesiu 4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 02 12, 20:56)

ojeiiiii wub.gif ... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jei kuriai dar reikia bulgariškos sluoksnos, galėčiau perleisti savąją, tiesiog matau, kad neprieisiu iki jos, sunaudojau pilkąją ir rudą, o turiu dar: šviesiai purpurinės, alyvinės, juodos.
Atsakyti