Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(žollia @ 2013 01 30, 17:02)
Bet tai labai įdomu, jei siuntinio iki 30 kg kaina 45 eurai, tai kodėl ji nedaro tų 30 kg siuntinio??? Padaro tik 19 kg 0- matmenys neleidžia ?  g.gif . Man dabar rašo, kad 24  blink.gif  Nu vienu žodžiu...
Pagal ją gautųsi, kad  ji sukiš tik 19 kg į vieną siuntinį-neišpildysim sąlygos 20 kg pirkti  smile.gif  Tada vistiek gautusi 2 siuntiniai.

Jei reik, aš susirašinėsiu su Katia 4u.gif
semi, tik dabar užmačiau, kad renki sąrašiuką 4u.gif

Na taip, ji man buvo rasiusi (prisiminiau doh.gif ), kad galima iki 30 kg siusti, bet jei ir supakuotu, tai i matmenis netilptu. Bet musu viena siunta buvo virs 22 kg jei gerai pamenu, tai gal daugiau nei 20 kg gali sutalpinti.

Zollia, jei galite, tai ir susirasinekite su Katia. As rusiskai nemoku, o jai angliskai sudetinga (vyras angliskai moka)
Kaip matau, visos tos pacios merginos, tai gal ir exel lentele turite bei mano el. Pasta? As skaiciavmus padaryciau. Pati dar mastau kiek galiu leisti sau pirkti vilnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2013 01 30, 18:52)
Aš prisijungčiau su 5 kg sluoksnos ir 6 kg karšinio drinks_cheers.gif

deja, čia galima tik spalvota sluoksna 4u.gif
Šelma 10 kg
Juperi 3 kg
Žolia 2 kg
Ksena7 5 kg

Viskas, užsakymas pilnas 4u.gif
O Ksena7 ar jau esi kada pirkusi su mumis?
Reikia šįvakar pat susirinkti spalvas - mažiausias kiekis vienos spalvos 0,5 kg 4u.gif
semi, jei turi lentelę su naujomis kainomis-permesk visoms, o savo el.p siunčiam semi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 30 sausio 2013 - 19:22
Pagal sarasiuka, issiunciau laiska trim merginom.
Ksena, prasau priminkite savo el. pasta. Tikrai turiu, bet bijau sumaisyti vardus smile.gif
Atsakyti
sveikos,merginos.pag jus-is sluoksnos 22-galima kepures drti?art tik tapkytes ir tasiukus?
Atsakyti
s@mi as el.pastu parasiau laiskeli del kai kuriu spalvu...neskaitei/negavai??? noreciau uzpildyti lentele ir issiusti...gal tik as viena cia zioplineju?
Atsakyti
QUOTE(laumes juosta @ 2013 02 01, 12:39)
sveikos,merginos.pag jus-is sluoksnos 22-galima kepures drti?art tik tapkytes ir tasiukus?

Pirties - taip, o kasdieniam dėvėjimui manau kiek šiurkštokos bus unsure.gif
Atsakyti
Juperi, neskaiciau dar. Savijauta ne kokia, tai kompa is tolo apeinu. Bandysiu siandien ar ryt viska suziureti, supildyti ir siusiu zoliai, kad uzsakytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 02 02, 14:43)
Juperi, neskaiciau dar. Savijauta ne kokia, tai kompa is tolo apeinu. Bandysiu siandien ar ryt viska suziureti, supildyti ir siusiu zoliai, kad uzsakytu 4u.gif

sveik 4u.gif 4u.gif
uzsakymo neatsiunciau, ens nerandu visu spalvu toj formoj...nezinau ar ju uzsakyti negalima? kaip melanzas pilkas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 02 vasario 2013 - 14:52
Lentele papildyta tik spalvota 26 mikr. Sluoksna. Jei kazkas atsirado papildomai, lenteleje nebus. Tai jei kazko neramdate, parasykite atskirai i laiska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 02 vasario 2013 - 15:00
Šiaip ne taip, prisiruošiau ir sužiūrėjau užsakymus. Šelma ir Juperi, laukiu iš jūsų atsakymo į mano laiškelius wink.gif ir rytoj siųsiu užsakymą žoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 03 vasario 2013 - 20:15
Sveikos, merginos

as vos vos surinkau 2 kg...taigi dar galite kuri imti +1 kg...kaip supratau , ne visas spalvas , kurios yra ju puslapy gali uzsaisakyti...visu kitu turiu, o tu , kuriu reikia- nera...? g.gif ... verysad.gif

S@mi, parasiau el.l.
Atsakyti
Galima imti visokią spalvotą SLUOKSNĄ.
Bet aš galvoju, kad naudingiau būtų imti spalvotą + kt vilna ir mokėti už siuntą tuos 23 eurus. Už kg prisidėtų 1 euras siuntimo 4u.gif Nežinau, kaip kitos sąrašiuko merginos galvojat 4u.gif
Atsakyti