Katios atsakymas-sąlyga dėl nemokamo siuntimo:
Бесплатная доставка в Литву курьером при заказе ЦВЕТНОГО топса (не важно каких микрон 22, 26 или 29 микрон) посылок от 20ти кг.
Tik spalvotos sluoksnos 20 ir daugiau kg. Žino, kad lietuvėms daugiau natūralios reik, tai va...
Žolia, ar taip suprantu, kad nemokėsim to 38,4 eurų iš šios lentelės? http://ecohobby.info/delivery.html Mes pirma zona?
QUOTE(Šelma @ 2013 01 29, 19:27)
Žolia, ar taip suprantu, kad nemokėsim to 38,4 eurų iš šios lentelės? http://ecohobby.info/delivery.html Mes pirma zona?
Ne, mums skaičiuodavo išvis ne pagal zonas, todėl, kad skraidina lėktuvu. O čia kainos antžeminiu transportu.
ne taip senai Katia buvo informavusi, kad kurjeris jau pradėjo iš jų vežt, nebe paštas. Kurjerio kainos nebeatsimenu Bet pigiau gavosi.
QUOTE(žollia @ 2013 01 29, 20:47)
Kurjerio kainos nebeatsimenu Bet pigiau gavosi.
45 eurai
19,5kg sluoksnos arba 12,5kg karšinio maišas , veža DPD
pvz. galima imti 10kg sluoksnos ir 6,5 karšinio sutalpina į vieną siuntą.
Gramai maždaug apytiksliai
Bet kažkaip įdomiai. Mes kai siuntėmės paskutinį kartą, tai iki 30 kg vieną siuntinį pakavo ir skaičiavo 49 EUR berods.
Jei reikia pagalbos, aš galiu apsiimti finansinę dalį vėl (praeitą kartą gavau šoko dozę, nes paypal rezervavę buvo daugiau lėšų, nei planuota, bet viskas baigėsi gerai ).
Ar darom sąrašiuką? Kas pirmas rašosi
Jei reikia pagalbos, aš galiu apsiimti finansinę dalį vėl (praeitą kartą gavau šoko dozę, nes paypal rezervavę buvo daugiau lėšų, nei planuota, bet viskas baigėsi gerai ).
Ar darom sąrašiuką? Kas pirmas rašosi
QUOTE(s@mi @ 2013 01 30, 12:19)
Bet kažkaip įdomiai. Mes kai siuntėmės paskutinį kartą, tai iki 30 kg vieną siuntinį pakavo ir skaičiavo 49 EUR berods.
Matyt ji pati dar buvo visko neišsiaiškinus. Nes ir man, kai tik pranešė, kad bus per pasiuntinius, rašė kažką panašaus. Tai taip ir buvau užsigriebus per 20kg, norėjau ir karšinio ir sluoksnos. Tai paaiškino, kad bus jau du siuntiniai.
(Ir dar pridūrė, kad praeitą kartą siunčiant jai pačiai reikėjo kurjeriams primokėt)
Manau ir dabar galioja ką aukščiau parašiusi. Gavau sausio viduryje.
O man štai ką atrašė šįryt į mano paklausimą jei būtų 20 kg spalvotos sluoksnos ir pvz.9 kg natūralios:
Тогда доставка будет стоит 23 евро.
Но в одну посылку может войти до 24х кг топса.
И если из них будет 9 кг натуральных цветов топса. доставка все равно останется 23 евро.
Но при бесплатной доставке или скидках на доставку, дополнительные скидки на товары уже не распространяются.
Kiekvienas siuntimas vis kitokios kainos Pas ją normaliai nieko nesuprasi
Dzūkė sako, kad vienas siuntimas 19,5 kg, o Katia rašo- 24 kg
Suprask, kad gudrus
Тогда доставка будет стоит 23 евро.
Но в одну посылку может войти до 24х кг топса.
И если из них будет 9 кг натуральных цветов топса. доставка все равно останется 23 евро.
Но при бесплатной доставке или скидках на доставку, дополнительные скидки на товары уже не распространяются.
Kiekvienas siuntimas vis kitokios kainos Pas ją normaliai nieko nesuprasi
Dzūkė sako, kad vienas siuntimas 19,5 kg, o Katia rašo- 24 kg
Suprask, kad gudrus
Dar užėjau į paštą, pasitikslinau. Tai dabar siuntimas daž. sluoksnos nuo 20kg nemokamas.
Kai užsakinėjau aiškinausi dėl tų kg ir siuntimo, tai ji aiškino, kad iki 30kg 45 eurai, bet į vieną siuntinį daugiau negali sudėt kaip ~19 kg sluoksnos arba ~12kg karšinio
Bet norėjau ir to, ir to- šiaip taip paskaičiavo kiek sukištų
Žodžiu pirkit, mokėkit ir nesukit perdaug galvos
Kai užsakinėjau aiškinausi dėl tų kg ir siuntimo, tai ji aiškino, kad iki 30kg 45 eurai, bet į vieną siuntinį daugiau negali sudėt kaip ~19 kg sluoksnos arba ~12kg karšinio
QUOTE(s@mi @ 2013 01 30, 12:19)
Aš- 10 kilogramų spalvotos sluoksnos
QUOTE(Šelma @ 2013 01 30, 13:29)
Aš- 10 kilogramų spalvotos sluoksnos
as su kokiais 3 kg prisideciau
QUOTE(dzūkė @ 2013 01 30, 13:22)
Dar užėjau į paštą, pasitikslinau. Tai dabar siuntimas daž. sluoksnos nuo 20kg nemokamas.
Bet tai labai įdomu, jei siuntinio iki 30 kg kaina 45 eurai, tai kodėl ji nedaro tų 30 kg siuntinio??? Padaro tik 19 kg 0- matmenys neleidžia ? . Man dabar rašo, kad 24 Nu vienu žodžiu...
Pagal ją gautųsi, kad ji sukiš tik 19 kg į vieną siuntinį-neišpildysim sąlygos 20 kg pirkti Tada vistiek gautusi 2 siuntiniai.
Jei reik, aš susirašinėsiu su Katia
semi, tik dabar užmačiau, kad renki sąrašiuką
QUOTE(Juperi @ 2013 01 30, 15:53)
as su kokiais 3 kg prisideciau
Aš prisijungčiau su 5 kg sluoksnos ir 6 kg karšinio