Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(Šelma @ 2012 11 17, 12:41)
Ai, dzin, kai turiu 10 kg, tai tie trūkstami keli šimtai juokas irnesakyk.gif
Ale pašte tai vos nenumiriau šiandien frusty.gif: Jau tokios tūpos bobos dirba, jau taip dirba, kad net bartis pradėjau, kas man nebūdinga bash.gif: Galima siuntinius pakuoti TIK į dėžes TIK į jų dėžes ir ne kitaip  doh.gif  blink.gif  Tokios asmeniškos Zarasų pašto taisyklės, nes tarkim Vilniuje jos negalioja, juk gaunu iš woolo vilnos maišiuke normaliai supakuotos, o pas mus jokiu būdu negalima. Smagiausia dalis, kad didelių dėžių jie neturi, o savo JOKIAIS BŪDAIS negalima atsinešt bash.gif:
Žodžiu, mergičkos, nepykite,  baisius siuntinius gausit, Žollia ir apsnige po dvi dėžes, už kurias turėjau atskirai mokėti  doh.gif  Prabuvau pašte pusantros valandos, ne eilėje laukdama, o prie kasos  doh.gif

Saviveiklininkės jūsų paČtinykės tongue.gif Pas mane tai ir su stipriu maišu leido išsiųsti, o jei neturiu, tai į savo popierių supakuoja. Galima ir dėžių pas jas nusipirkti. Bet dažniausiai tai dėžių susišaudau iš anksto kokioj bazėj. Turbūt nieks jų aukščiau dar nėr apskundęs-lėktų iš darbo, sakė baisiai dabar reaguoja į nusiskundimus.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 17, 16:13)
Saviveiklininkės jūsų paČtinykės tongue.gif  Pas mane  tai ir su stipriu maišu leido išsiųsti, o jei  neturiu, tai į savo popierių supakuoja. Galima ir dėžių pas jas nusipirkti. Bet dažniausiai tai  dėžių  susišaudau  iš anksto kokioj  bazėj. Turbūt nieks jų aukščiau dar nėr apskundęs-lėktų iš darbo, sakė  baisiai dabar  reaguoja į nusiskundimus.

Nu vuo, sakau bardakas pas mus doh.gif Reikia gal kokios skundų knygos paieškoti, nes neskaičiuojant nervų (MB net lauk išėjo, sako, negaliu garantuot, kad nepasiųsiu jų ten kur negražu siųsti cool.gif ) ir finansinis nuostolis didelis, du siuntiniai vietoj vieno, plius dvi dėžės (iš parduotuvių mat netinka bash.gif: ) mad.gif
Atsakyti
O aš prisišnekėjau smile.gif. Teko vėl dėžėj siuntinuką siųsti. Tvirtas maišas netiko
Tik keista buvo, kad vakar siunčiau vakar siunčiau 2 kg lengvesnį siuntinį, o sumokėjau tik 1 Lt mažiau nei šiandien. Eisiu nagrinėti įkainių, nes kažkaip keista.
Atsakyti
Pirma karta girdziu, kad reiketu pakuoti tik i pasto spec. dezes. Nes pati daug katru gavusi nuo "kazko" atlikusias dezes ir siusta. O kad nepriima dideliu siuntiniu supakuotu i paprastus maisus, tai teko susiduri
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Gal artimiausiu metu planuojate daryti vilnos uzsakyma? mielai prisijungciau.

Atsakyti
Kada susiruošit daryti bendrą užsakymą - parašykit ir man į až., prašau blush2.gif Nes galiu ir pražiopsoti netyčia. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos,merginos.labai reikia jusu pagalbos.vertejauju 2 uzsienietems,kurios nori isigyti bulgariskos vilnos.gal galite patarti:sluoksna 22-tiktu ir kepurems,ar tik rankinems,vailokiukams ir rankinems?karsinys,sluoksna nedazo?zinau,galvosite-tegul perka ir bando-bet jos pirks labai daug ir dar esu joms siek tiek skoloje-labai norisi padeti.aciu jums uz bet kokia informacija. 4u.gif
Atsakyti
Kai kurios storenės sluoksnos leidžia spalvą. Bet beveliant išsiplauna didžiąja dalimi ir pabaigoje pamirkau vandenyje su actu, tada kojų tikrai nedažo. Tad manau, kad galima visas spalvas bandyti.
Atsakyti
Man rase viena bulgare veleja ir klausinejo apie vilna kuria mes perkame Lietuvoje.kaip supratau ,tai jos bulgariska vilna netenkina ir iesko geresniu variantu.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 12 15, 10:54)
Man rase viena bulgare veleja ir klausinejo apie vilna kuria mes perkame Lietuvoje.kaip supratau ,tai jos bulgariska vilna netenkina ir iesko geresniu variantu.

zinai- turi niuansu toji bulgariska...turi, cia jau nepaneigsi... bet isitikinau jau tuo, kad , jeigu turi daug fizines jegos ir istvermes- tai ja galima iveikti... bet jeigu ta bulgare iesko salikam vilnos-tai esu 300 proc. isistikinusi, kad toji BG- netinkama...net ir plonesne labai susokusi i tokius guzus, aks man labai nepatinka...
Atsakyti
as jos neklausinejau apie ju vilna,bet vien is jos klausimu supratau ,kad jos tai netenkina.ji klausinejo apie sluoksna. smile.gif
Atsakyti
Gal siuntinuką organizuojam? smile.gif
Atsakyti