Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Ausra, Jums teks sūnų siųsti pas mane smile.gif
Atsakyti
g.gif sveikos merginos.noreciau jusu paklausti,ar daugiau is jusu kas nebande sluoksnos?ar tikrai visiskai netinkama salikams?nors jau ir skaiciau,kad nelabai,bet tokia prieinama kaina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumes juosta @ 2012 11 15, 17:05)
g.gif sveikos merginos.noreciau jusu paklausti,ar daugiau is jusu kas nebande sluoksnos?ar tikrai visiskai netinkama salikams?nors jau ir skaiciau,kad nelabai,bet tokia prieinama kaina... g.gif

Na rolleyes.gif jei jūs norit nuvelt kaklui įtvarą-tada tinka 4u.gif
Atsakyti
S@mi, noriu adresų ir pavardžių, kam vilnelę siųsti, gavau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Apsnige ir Kristale, man adresus prašytau į až cool.gif

Atsakyti
nusiunciau adresiuka i az 4u.gif
Atsakyti
Na ir tvarkelė, visos vilnos jau padalintos, sumestos į didelius maišus ir laukia rytojaus kelionės paštan 4u.gif Ale mane tai nuskriaudė, 200 gramų baltos trūksta, bendras svoros beveik geras, tik minus 100 gramų (čia mano dalyje, jūsiškės, kiek įmanoma tikslios bus 4u.gif ), bet sumoje baltos gabalo neturiu doh.gif Gerai, kad šsilygina su kitom spalvom, 10, 30 gramų daugiau įdėjo biggrin.gif Vadinasi baltų vestuvinių tiapu nebus bebe.gif

Ech, pagaliau mano laikas, duraka valiat būdu biggrin.gif
Atsakyti
200 gr. blink.gif tai čia žiauriai daug... Kažkaip jau pradėjo skriaust Katia . Cielos šlepetės dingo doh.gif O kokią tu baltą ėmei? Jei 22 mikronų, tai dalink su manim tą nuostolį -nuimk 100 g nuo manęs 4u.gif
Atsakyti
Nu jei taip, tai įtariu, kad skirtingai viena kitą supratom.
Ji rašė, kad "trūksta storos baltos, bet vietoj jos galiu įdėt 22 mikronų. Ji brangesnė, bet primokėt nereiks".
Va čia tikriausiai buvo neišsakyta mintis, kad užtai mažiau gausit unsure.gif
Pas mane vilnos netrūko, tik vienos rūšies buvo užsakyta 2 kg, o gavau jos 1,5 kg ir naujos (užsakant dar neturėjo) 0,5 kg.
Tokiais atvejais, kai ne vienas užsakinėji, baisiausia kitų nenuvilt. Tą naują spalvą sau pasilikau, bet jei nebūčiau sau ėmus, kaip tada dalint merginom g.gif

Ačiū, Šelma, už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 17 lapkričio 2012 - 09:41
Ai, dzin, kai turiu 10 kg, tai tie trūkstami keli šimtai juokas irnesakyk.gif
Ale pašte tai vos nenumiriau šiandien frusty.gif: Jau tokios tūpos bobos dirba, jau taip dirba, kad net bartis pradėjau, kas man nebūdinga bash.gif: Galima siuntinius pakuoti TIK į dėžes TIK į jų dėžes ir ne kitaip doh.gif blink.gif Tokios asmeniškos Zarasų pašto taisyklės, nes tarkim Vilniuje jos negalioja, juk gaunu iš woolo vilnos maišiuke normaliai supakuotos, o pas mus jokiu būdu negalima. Smagiausia dalis, kad didelių dėžių jie neturi, o savo JOKIAIS BŪDAIS negalima atsinešt bash.gif:
Žodžiu, mergičkos, nepykite, baisius siuntinius gausit, Žollia ir apsnige po dvi dėžes, už kurias turėjau atskirai mokėti doh.gif Prabuvau pašte pusantros valandos, ne eilėje laukdama, o prie kasos doh.gif
Atsakyti
Nu ir nenuskilo su darbuotojom. Aišku, kad taisykles savo susigalvojo. Aš vakar 2 siuntinukus siunčiau. Nuėjau į paštą su maximos maišais ir paklausiau, kaip pakuot tokius didelius siuntinius? Tai ką turėjo, tą pasiūlė. Didesnį paketą į dėžę dėjom, mažesnį pati paštininkė (ačiū jai) supakavo į popierių.
Sakiau reiks dar vieną didelį siuntinį siųsti ir klausiau kaip pakuot, ar galiu į maišą dėt. Tai sakė tikriausiai galit, nes būna, kad taip pakuoja. Perspėjo tik, kad nebūtų aprašinėta dėžė jeigu į dėžę dėsiu.
Aš džiaugiausi, kad vakar ne į savo paštą ėjau, nes pas mus piktos ponios sėdi. Vieną kartą gavau barti, kad per maža pakuotė doh.gif
Atsakyti
s@mi 4u.gif dėkoju už rūpestį. Tik parlėkiau iš darbo ir puoliau bandyti 22 mic vilną. Bandymukas mažiukas - gėlytė.

Šelma aš vakar pagalvojau, kas bus pašte, kai tu nueisi su pakais doh.gif doh.gif doh.gif . Nes kartais tiek atburba kol vieną ar kelis mažus gerai supakuotus siuntinukus siųsti nueini. Toks jausmas, kad ne į paštą, o į kokią vaistinę būtum nuėjęs lotuliukas.gif .
O kitą kartą jei dėžių ar popieriaus supakavimui reiks atkulniuok, šito gero darbuke pas mane pilna. Visad į savo dėžes pakuoju. Aš vieną kartą irgi gerai su viena išsikoliojau, tai daba nesikabinėja ir balselį it laputė paplonina lotuliukas.gif
Atsakyti