Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Labas rytas, vėlėjos,
ką tik pasitikrinau situaciją dėl pinigų, tai trūksta dviejų pavedimų.
Kadangi tenka išvažiuoti į laidotuves, tai negaliu pažadėti, kad šiandien net ir sukritus visiems pavedimams, turėsiu galimybę prie kompo prisėst.
Bet kokiu atveju rytoj į vakarą informuosiu visas apie tolimesnę mūsų užsakymo eigą.
Atsakyti
Pavedimas padarytas, laukiam žinių, kada išsiųs mūsų vilnelę wub.gif
Atsakyti
Puiku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu paklausti dzūkaičių ar jau gavot vilną iš BG g.gif ?

Aš labai nekantriai laukiu vilnelės, o žinių iš Katios nėr... Pirma rašė, kad pirmadienį arba antradienį bandys išsiųsti. Antradienį užklausus ar jau išsiųsta, rašė, kad vieną siuntinuką išsiųs trečiadienį, kitą po 1-2 dienų, bet... vėl jokių žinių.
Suprantu, kad dabar pats darbymetis jiems, bet kai norisi velt, sunku kentėt. Namie tik karšinio turiu, su kuriuo man sunku susidraugaut jau...
Atsakyti
Gavę, bet man dar paštu siuntė. Kantrybės reikia išlaukt biggrin.gif , manau ne taip greit ir jiems ten suruošt...tuo pačiu ir gamybos procesas vyksta.
Atsakyti
O dabar akcija baltai vilnai smile.gif Ar esat kuri vėlusi iš čia? Kaina labai viliojanti, o man baltos nemažai sueina.
Atsakyti
Kristale, Selma ir apsinge prašau pasitikrinkite pašto dėžutes. Turiu jums klausimų dėl užsakymo.
Atsakyti
Jeeee... gavau žinių, kad vienas paketas šiandien išsiųstas (turėčiau gauti per 4-5d.) thumbup.gif
Kitas siuntinukas, kuris keliaus pas Šelmą, turėtų būti išsiųstas jau rytoj ax.gif
Atsakyti
as jau atsakaiu i el. pasta del vilnos smile.gif
Atsakyti
PA- GA-LIAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti thumbup.gif Nors vilnos dar neturiu, bet jau skambino kurjeris, kad apie pietus pristatys siuntinį thumbup.gif
Žinau, kad visos laukiate ne mažiau už mane, tai pasistengsiu kaip įmanoma greičiau viską susverti ir išsiuntinėti.
Vilniečių prašau rytojui paplanuoti laiko ir iki manęs atvažiuoti (neturėsiu kur sandėliuoti vilnos). Jei rytoj negalit, atvažiuokit šiandien vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
sa@mi o mano vilnelė nukeliaus Šelmai ar reiks sūnų komandiruot iki Jūsų g.gif ?
Atsakyti