Labas rytas, vėlėjos,
ką tik pasitikrinau situaciją dėl pinigų, tai trūksta dviejų pavedimų.
Kadangi tenka išvažiuoti į laidotuves, tai negaliu pažadėti, kad šiandien net ir sukritus visiems pavedimams, turėsiu galimybę prie kompo prisėst.
Bet kokiu atveju rytoj į vakarą informuosiu visas apie tolimesnę mūsų užsakymo eigą.
Noriu paklausti dzūkaičių ar jau gavot vilną iš BG ?
Aš labai nekantriai laukiu vilnelės, o žinių iš Katios nėr... Pirma rašė, kad pirmadienį arba antradienį bandys išsiųsti. Antradienį užklausus ar jau išsiųsta, rašė, kad vieną siuntinuką išsiųs trečiadienį, kitą po 1-2 dienų, bet... vėl jokių žinių.
Suprantu, kad dabar pats darbymetis jiems, bet kai norisi velt, sunku kentėt. Namie tik karšinio turiu, su kuriuo man sunku susidraugaut jau...
Aš labai nekantriai laukiu vilnelės, o žinių iš Katios nėr... Pirma rašė, kad pirmadienį arba antradienį bandys išsiųsti. Antradienį užklausus ar jau išsiųsta, rašė, kad vieną siuntinuką išsiųs trečiadienį, kitą po 1-2 dienų, bet... vėl jokių žinių.
Suprantu, kad dabar pats darbymetis jiems, bet kai norisi velt, sunku kentėt. Namie tik karšinio turiu, su kuriuo man sunku susidraugaut jau...
Gavę, bet man dar paštu siuntė. Kantrybės reikia išlaukt , manau ne taip greit ir jiems ten suruošt...tuo pačiu ir gamybos procesas vyksta.
as jau atsakaiu i el. pasta del vilnos
PA- GA-LIAU
Ateinu pasidžiaugti Nors vilnos dar neturiu, bet jau skambino kurjeris, kad apie pietus pristatys siuntinį
Žinau, kad visos laukiate ne mažiau už mane, tai pasistengsiu kaip įmanoma greičiau viską susverti ir išsiuntinėti.
Vilniečių prašau rytojui paplanuoti laiko ir iki manęs atvažiuoti (neturėsiu kur sandėliuoti vilnos). Jei rytoj negalit, atvažiuokit šiandien vakare
Žinau, kad visos laukiate ne mažiau už mane, tai pasistengsiu kaip įmanoma greičiau viską susverti ir išsiuntinėti.
Vilniečių prašau rytojui paplanuoti laiko ir iki manęs atvažiuoti (neturėsiu kur sandėliuoti vilnos). Jei rytoj negalit, atvažiuokit šiandien vakare
sa@mi o mano vilnelė nukeliaus Šelmai ar reiks sūnų komandiruot iki Jūsų ?