Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(žollia @ 2012 10 23, 08:42)
Bet kaip nesąžininga biggrin.gif  :
Dzūkei 10 kg/41 €, o raganėlei 30 kg /41 €?
Tada užsakinėsim pas tave, raganėle tongue.gif  mirksiukas.gif
Man patiko 22 mikronų sluoksna jų, tik gaila, kad spalvų nedaug smile.gif

Šiandien ir man atsiuntė pataisymą- suklydo biggrin.gif
Но со вчерашнего дня мы узнали, что в одной из курьерских служб улучшились условия работы с Европой и я даже ошиблась, цена еще более выгодная, 41 евро за доставку не 10ти кг, а 30-ти кг!И можно послать 2 посылки по 15 кг на один адрес, вам их доставят до дверей всего за 41 евро. Например одну посылку заказываете вы, а другую подруга, но за доставку платите не 2 тарифа за 15 кг, как на почте, а один тариф 41 евро за доставку 30 ти кг!

O mano siuntinys pasirodo jau keliauja paštu ax.gif
Atsakyti
Nu kokios geros žinios dėl pristatymo smile.gif.
bet pas mus vis tiek 2 siuntinukai gausis, nes šiuo metu apie 40 kg turim. Gal dar kas jungtis nori jei vienas pakas 30 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 10 23, 08:55)
Šiandien ir man atsiuntė pataisymą- suklydo biggrin.gif
Но со вчерашнего дня мы узнали, что в одной из курьерских служб улучшились условия работы с Европой и я даже ошиблась, цена еще более выгодная, 41 евро за доставку не 10ти кг, а 30-ти кг!И можно послать 2 посылки по 15 кг на один адрес, вам их доставят до дверей всего за 41 евро. Например одну посылку заказываете вы, а другую подруга, но за доставку платите не 2 тарифа за 15 кг, как на почте, а один тариф 41 евро за доставку 30 ти кг!

O mano siuntinys pasirodo jau keliauja  paštu ax.gif

thumbup.gif tikrai puikios naujienos bigsmile.gif Tik jei pvz., užsakinėtumėm tik 15 kg, vistiek turbūt reiktų mokėt 41 € g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 10 23, 09:06)
thumbup.gif  tikrai puikios naujienos bigsmile.gif  Tik jei pvz., užsakinėtumėm tik 15 kg, vistiek turbūt reiktų mokėt 41 € g.gif

tai greičiausiai taip. Nesvarbu svoris, bet iki 30 kg siuntimas 41 EUR
Atsakyti
Išsiunčiau laišką su užsakymu. Vienos merginos užsakymo dar neturiu, bet galėsim papildyti šiek tiek vėliau.
Kadangi aš pirmą kartą visame procese dalyvausiu, tai turėjau klausimų pardavėjai smile.gif Tikiuosi sulaukti greito atsakymo.
Paprašiau, kad peržiūrėtų užsakymą ir pasakytų ar viską turi.

O iš Vilniaus esam tik 3? Emissaa, Stewie ir aš? Atsiliepkit jei ką praleidau
Atsakyti
Merginos, gavau jau paskaičiavimus iš Katios. Nežinau ar šiandien pavyks prisėsti, bet ryt tikrai paskaičiuosiu. Taigi nusiteikit, kad vėliausiai pirmadienį man reiktų pavedimą padaryt, tai neišleiskit per savaitgalį pinigėlių skirtų vilnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 10 25, 16:56)
Merginos, gavau jau paskaičiavimus iš Katios. Nežinau ar šiandien pavyks prisėsti, bet ryt tikrai paskaičiuosiu. Taigi nusiteikit, kad vėliausiai pirmadienį man reiktų pavedimą padaryt, tai neišleiskit per savaitgalį pinigėlių skirtų vilnai smile.gif

Oi, kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
lauksim lauksim skaiciuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 10 25, 15:56)

Paskutiniu metu pinigėlius tik vilnai ir išleidžiu biggrin.gif
Gyvenu Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Merginos, skaičiukus išsiuntinėjau, lauksiu pavedimų smile.gif

Jeigu manote, kad suma blogai apskaičiuota, sakykite. Man skaičiavimuose lyg ir viskas gavosi gerai smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 26 spalio 2012 - 08:23
Labas rytas. Pabandziau velti ir uzsikabinau ax.gif Noriu paklausti: gal yra kas is Ukmerges? Prisijungciau ir as atsisiunciant BG.
Atsakyti