Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Bandom du drinks_cheers.gif Bet kokiu atveju toks laikas, kad suvelsim kiek beimtumėm, o vdrug nuolaida didesnė nuo dviejų bus bigsmile.gif
S@mi, sveikatytės mažyliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 10 21, 10:47)
Bandom du  drinks_cheers.gif  Bet kokiu atveju toks laikas, kad suvelsim kiek beimtumėm, o vdrug nuolaida didesnė nuo dviejų bus  bigsmile.gif
S@mi, sveikatytės mažyliui  4u.gif

ups, merginukes, gal galit ir mane dar su 1 kg priimti... ax.gif pamirsau , kad poros spalvu trukumas...aaa???? cia tuo atveju , jeigu darysit 2 -u siuntinius ir tilpciau (ar liktu laisvos vietos )
Atsakyti
Šelma, ačiū, blogiausia jau praėjo.
Juperi, prašom jungtis, nes man atrodo, kad sunkiai 2 siuntinius surinksim...
Atsakyti
Prisijungčiau ir aš prie užsakymo, bet vis nesulaukiu atsakymo į klausimukus ar tinka bulgariška 22 mic gaminukams prie kųno (tarkim šalikiukams) blush2.gif . Nes kai nečiupinus, tai nesinori parsisiųt, kurios paskum neturėsiu kur sunaudoja. Atsiprašau, kad tokia įkiri rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(AušraTa @ 2012 10 21, 15:32)
Prisijungčiau ir aš prie užsakymo, bet vis nesulaukiu atsakymo į klausimukus  ar tinka bulgariška 22 mic gaminukams prie kųno (tarkim šalikiukams) blush2.gif . Nes kai nečiupinus, tai nesinori parsisiųt, kurios paskum neturėsiu kur sunaudoja.  Atsiprašau, kad tokia įkiri  rolleyes.gif .

Ausra, as -negaleciau atsakyti i sita klausima, nes dar nesu turejusi sitos vilnos,,,
Atsakyti
Aušryt, rizikuok, šampaną gersim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AušraTa @ 2012 10 21, 14:32)

Pirkau ją 2 kertus (baltą ir geltoną), ir mano nuomonė subjektyvi - negalėčiau nešioti prie kūno...man ji puikiai tinka sagėms ir tapkučių viduje.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 10 21, 15:40)
QUOTE(AušraTa @ 2012 10 21, 14:32)

Pirkau ją 2 kertus (baltą ir geltoną), ir mano nuomonė subjektyvi - negalėčiau nešioti prie kūno...man ji puikiai tinka sagėms ir tapkučių viduje.

Nu va ir rizikuok tau bigsmile.gif . Šampaną ir be rizikos galėsim alc.gif kada mirksiukas.gif .
Nu nebent pabandymui kokį 1 kg biggrin.gif įrašykit sąrašan mirksiukas.gif
Atsakyti
Aušra, siųsk s@mi į až savo pašto adresą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 10 21, 16:33)
Aušra, siųsk s@mi į až savo pašto adresą  4u.gif

Nusiunčiau jau 4u.gif . Vienos spalvos koks mažiausias kiekis ?
Atsakyti
Pusė kg smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už operatyvumą thumbup.gif
Turim 34 kg jau ir dar laukiu dviejų atsakymų. Bus kaip tik 2 siuntinukai bigsmile.gif
Tikiuosi šiandien pavyks išsiųsti užsakymą biggrin.gif

P.S. norėčiau sužinoti ar daug yra Vilniečių. Svarstau gal į skirtingas vietas siuntinukus siųsti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 22 spalio 2012 - 11:47