Bandom du Bet kokiu atveju toks laikas, kad suvelsim kiek beimtumėm, o vdrug nuolaida didesnė nuo dviejų bus
S@mi, sveikatytės mažyliui
QUOTE(Šelma @ 2012 10 21, 10:47)
Bandom du Bet kokiu atveju toks laikas, kad suvelsim kiek beimtumėm, o vdrug nuolaida didesnė nuo dviejų bus
ups, merginukes, gal galit ir mane dar su 1 kg priimti... pamirsau , kad poros spalvu trukumas...aaa???? cia tuo atveju , jeigu darysit 2 -u siuntinius ir tilpciau (ar liktu laisvos vietos )
Prisijungčiau ir aš prie užsakymo, bet vis nesulaukiu atsakymo į klausimukus ar tinka bulgariška 22 mic gaminukams prie kųno (tarkim šalikiukams) . Nes kai nečiupinus, tai nesinori parsisiųt, kurios paskum neturėsiu kur sunaudoja. Atsiprašau, kad tokia įkiri .
QUOTE(AušraTa @ 2012 10 21, 15:32)
Prisijungčiau ir aš prie užsakymo, bet vis nesulaukiu atsakymo į klausimukus ar tinka bulgariška 22 mic gaminukams prie kųno (tarkim šalikiukams) . Nes kai nečiupinus, tai nesinori parsisiųt, kurios paskum neturėsiu kur sunaudoja. Atsiprašau, kad tokia įkiri .
Ausra, as -negaleciau atsakyti i sita klausima, nes dar nesu turejusi sitos vilnos,,,
Aušryt, rizikuok, šampaną gersim
QUOTE(AušraTa @ 2012 10 21, 14:32)
Pirkau ją 2 kertus (baltą ir geltoną), ir mano nuomonė subjektyvi - negalėčiau nešioti prie kūno...man ji puikiai tinka sagėms ir tapkučių viduje.
QUOTE(stewie @ 2012 10 21, 15:40)
QUOTE(AušraTa @ 2012 10 21, 14:32)
Pirkau ją 2 kertus (baltą ir geltoną), ir mano nuomonė subjektyvi - negalėčiau nešioti prie kūno...man ji puikiai tinka sagėms ir tapkučių viduje.
Nu va ir rizikuok tau . Šampaną ir be rizikos galėsim kada .
Nu nebent pabandymui kokį 1 kg įrašykit sąrašan
Aušra, siųsk s@mi į až savo pašto adresą
QUOTE(Šelma @ 2012 10 21, 16:33)
Aušra, siųsk s@mi į až savo pašto adresą
Nusiunčiau jau . Vienos spalvos koks mažiausias kiekis ?
Pusė kg