Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

s@mi, vis tik bandom, gal kaip nors cool.gif Imčiau 10 kg biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju šįkart karšinio spalvoto imt. Kaži, ar jo plaukas plonesnis už sluoksną? Imdavau nedažytą, o dažyto nepamenu, ar esu ėmusi g.gif Karšinio į paką tik kokius 17 kg deda Katia, nes jis pasipūtęs daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 18 spalio 2012 - 16:56
Sveikos 4u.gif
Vis tyliai skaitinėju ir gundausi bigsmile.gif prisijungti prie jūsų mirksiukas.gif . Tad nevyniojus į vatą iš karto prie klausimų blush2.gif .
Sakykit kurios esat pirkusios sluoksnos 22 mikronų, ar ji nėra šiurkštoka? Ar tinka tarkim šalikėliams, kepurėms? Baisiai sunku kai nečiupinus doh.gif
Ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Galėčiau imti 4 kg.
Atsakyti
Siuntinukas su karšiniu formuojamas iki 17 kg 4u.gif
Kelinta Karta sakausi viena 9,5 kg už siuntima 50 EU, ir daro nuolaida 5 proc.
Atsakyti
Merginos, kurios jungiatės prie užsakymo, gal galėtumėte man į až atsiųsti el. pašto adresus? Bus paprasčiau bendrauti ir bereikalo temoje nereiks rašinėtis
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emissaa: 19 spalio 2012 - 15:23
Merginos, uzsakyme po koki kieki maziausia siusite uzsakyme?
Atsakyti
Reiktų, kad svėrėja atsakytų, bet man kai norisi daugiau spalvų, tai gal po 500 g. galim mažiausiai?
Atsakyti
Svėrėjai tinka, po 500 gramų biggrin.gif drinks_cheers.gif Pati kelias spalvas po puskilį imsiu smile.gif
Atsakyti
Oglasite ves spisok, požalusta biggrin.gif
Jei rimtai, tai kiek beimam tos vilnos-ar vieną poką ar vis dėlto du? Ir kaip siųsti užsakymą? Ar laukti lentelės?
Atsakyti
Merginos, palaukit lentelės. Mano mažylis serga, tai nėra laiko prie kompo ilgėliau prisėst. Šiandien tikiuosi, per pietų miegą pavyks sudėliot smile.gif

O bandom rinkti 2 siuntinius rolleyes.gif
Atsakyti