Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Gal bandom pildyti norinčiųjų sąrašiuką, gal susirinks kompanija dar vienam siuntinukui 19,5kg. g.gif

Lieka:
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie 2 - 2,5kg.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 10 01, 19:31)
Gal bandom pildyti norinčiųjų sąrašiuką, gal susirinks kompanija dar vienam siuntinukui 19,5kg. g.gif

Lieka:
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie 2 - 2,5kg.

Aš irgi norėčiau 2 kg pasibandymui smile.gif jeigu priimsit ax.gif
Atsakyti
sarasiukas 4u.gif
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie 2 - 2,5kg.
emissaa 2 kg
Atsakyti
Jei rinksis grupė kokius 5-6 kg. pačiupčiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, tai gal siųskit užsakymus ir žiūrim kas gaunasi?
Aš galiu būti atsakinga už suvedimą užsakymo/paskaičiavimą ir pinigų surinkimą/sumokėjimą.
Reikia savanorio susirašinėjimui ir svėrimui (na blogiausiu atveju pasiskolinčiau svarstykles susvėrimui).
Atsakyti
Aš irgi norečiau 2 kg bigsmile.gif
Atsakyti
Mano siūlymas, kad darom vieną siuntinį (berods 19,5 kg). Pirmenybė anksčiau užsirašiusioms. Jei kas netilps, neturi teisės pykti, bet sarašą kol kas galim tęsti pildyti biggrin.gif
Gal galėtų merginos iš sąrašo atsiliepti ir pranešti ar vis dar planuoja užsisakinėti vilną?

sarasiukas 4u.gif
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie 2 - 2,5kg.
emissaa 2 kg
šelma - 5-6 kg
ksena7 - 2 kg

Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 10 18, 13:38)
Mano siūlymas, kad darom vieną siuntinį (berods 19,5 kg). Pirmenybė anksčiau užsirašiusioms.

Jėga, telpa mano svoriai į tą 19 kg thumbup.gif Galiu tą 19 kilogramų išsverti ir išsiuntinėti visoms namo 4u.gif
Atsakyti
Tik noriu perspėti, jei užsakymas mažesnis nei 300€ Katia nuolaidos nebeduoda. Tai mokėsim pilną kainą už viską. 19,5 kg nebus 300€ 4u.gif
Atsakyti
Tai gal renkam du po 19 g.gif
Jei trūks svorio, paimčiau ir daugiau nei 6 g.gif
Atsakyti
Man pakaks tų 3 kg 4u.gif Naudingiau tikrai būtų dar 1 paką imt-vilna greit susinaudoja, ypač prieš Kalėdas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 18 spalio 2012 - 13:12
Tik, kad sunkiai surinksim 2 siuntinius...
Jei ne šelma, tai kažin ar būtume surinkę užsakymą bent vieną smile.gif
Atsakyti