Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Blogai blogai biggrin.gif nevasarinė vilna. Tapkėms tinka, o visokiams lengviems darymėliams nea. Mano bulgariškos maišas irgi nejudinamas vasarą stovi, laukia tapkinio sezono, dabar tik šilkai ir merinosai rūpi.
Atsakyti
Laba,mergaites.
Gavau siuntinuka is BG.
Katerina idejo 22 mk.sluoksnos pvz.
Sako labai gerai veliasi.
Siaip laaabai svelni ir spalvos grazios,siek tiek skiriasi nuo pvz.nuotraukoje.
Atsakyti
Gal kas norėtų prisijungt, pusei užsakymo iš BG, ~20kg daugoka biggrin.gif , o plačių sąrašų nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 10 01, 11:09)
Gal kas norėtų prisijungt, pusei užsakymo iš BG, ~20kg daugoka biggrin.gif , o plačių sąrašų nesinori blush2.gif

prisideciau...tik ne 10 kg...o pora blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi tik 2-3 kg prisidėčiau jeigu priimtumėt rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu yra kas apsiims visą užsakyno buhalteriją, apmokėjimą -pasirašau su savo 10kg. Siuntinys galėtų keliaut ir pas mane-išdalinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 10 01, 13:45)
Jeigu yra kas apsiims visą užsakyno buhalteriją, apmokėjimą -pasirašau su savo 10kg. Siuntinys galėtų keliaut ir pas mane-išdalinčiau biggrin.gif

As jau karta mokejau, tai manau galiu siuo darbu "apsiimti". Su buhalterija berods bedu irgi nebus, nes jau teko matyti, kaip skaiciavimai atrodo...
Jei sutinkat susirasinejima ir uzsakyma apsiimt bei isdalint (as be svarstykliu verysad.gif ), as UZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 10 01, 14:10)
As jau karta mokejau, tai manau galiu siuo darbu "apsiimti". Su buhalterija berods bedu irgi nebus, nes jau teko matyti, kaip skaiciavimai atrodo...
Jei sutinkat susirasinejima ir uzsakyma apsiimt bei isdalint (as be svarstykliu verysad.gif ), as UZ ax.gif

kaip faina, kad yra savanoriu...realiai antra kart paprasciau viska daryti...tai ir as prisidesiu su kokiais 2 kg
Atsakyti
Man reiktų 3 kg, jei dar telpu
Atsakyti
ir as dar noteciau 2 kg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 01 spalio 2012 - 16:14
Dzuke, dezute tavo az perpildyta !!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Merginos, aš ir Juperi pasitraukiam. Bandysim daryt atskirą kraštiečių užsakymą smile.gif

Lieka:
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie...

Manau atsiras dar norinčių užsiimt šitais klapatais biggrin.gif
Atsakyti