Blogai blogai nevasarinė vilna. Tapkėms tinka, o visokiams lengviems darymėliams nea. Mano bulgariškos maišas irgi nejudinamas vasarą stovi, laukia tapkinio sezono, dabar tik šilkai ir merinosai rūpi.
Laba,mergaites.
Gavau siuntinuka is BG.
Katerina idejo 22 mk.sluoksnos pvz.
Sako labai gerai veliasi.
Siaip laaabai svelni ir spalvos grazios,siek tiek skiriasi nuo pvz.nuotraukoje.
Gavau siuntinuka is BG.
Katerina idejo 22 mk.sluoksnos pvz.
Sako labai gerai veliasi.
Siaip laaabai svelni ir spalvos grazios,siek tiek skiriasi nuo pvz.nuotraukoje.
Gal kas norėtų prisijungt, pusei užsakymo iš BG, ~20kg daugoka , o plačių sąrašų nesinori
QUOTE(dzūkė @ 2012 10 01, 11:09)
Gal kas norėtų prisijungt, pusei užsakymo iš BG, ~20kg daugoka , o plačių sąrašų nesinori
prisideciau...tik ne 10 kg...o pora
Jeigu yra kas apsiims visą užsakyno buhalteriją, apmokėjimą -pasirašau su savo 10kg. Siuntinys galėtų keliaut ir pas mane-išdalinčiau
QUOTE(dzūkė @ 2012 10 01, 13:45)
Jeigu yra kas apsiims visą užsakyno buhalteriją, apmokėjimą -pasirašau su savo 10kg. Siuntinys galėtų keliaut ir pas mane-išdalinčiau
As jau karta mokejau, tai manau galiu siuo darbu "apsiimti". Su buhalterija berods bedu irgi nebus, nes jau teko matyti, kaip skaiciavimai atrodo...
Jei sutinkat susirasinejima ir uzsakyma apsiimt bei isdalint (as be svarstykliu ), as UZ
QUOTE(s@mi @ 2012 10 01, 14:10)
As jau karta mokejau, tai manau galiu siuo darbu "apsiimti". Su buhalterija berods bedu irgi nebus, nes jau teko matyti, kaip skaiciavimai atrodo...
Jei sutinkat susirasinejima ir uzsakyma apsiimt bei isdalint (as be svarstykliu ), as UZ
kaip faina, kad yra savanoriu...realiai antra kart paprasciau viska daryti...tai ir as prisidesiu su kokiais 2 kg
Man reiktų 3 kg, jei dar telpu
ir as dar noteciau 2 kg
Dzuke, dezute tavo az perpildyta !!!!!!!!!!!!!
Merginos, aš ir Juperi pasitraukiam. Bandysim daryt atskirą kraštiečių užsakymą
Lieka:
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie...
Manau atsiras dar norinčių užsiimt šitais klapatais
Lieka:
s@mi 2-3kg
žollia 3kg
Kristalė* 2kg
stewie...