zundeja, ačiū
Aš pirmą kart siunčiausi. Turbūt pigiausias/geriausias variantas nedažyta sluoksna, nors aš dar tik vieną išbandžiau ir tai maišydama su kitom vilnom-dėjau į šlepečių vidų.
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 16:12)
zundeja, ačiū
Aš pirmą kart siunčiausi. Turbūt pigiausias/geriausias variantas nedažyta sluoksna, nors aš dar tik vieną išbandžiau ir tai maišydama su kitom vilnom-dėjau į šlepečių vidų.
Bet sluoksna tik šlapiam vėlimui, o jeigu sausam, tai karšinio reiktų... na,čia tam atvejui, jeigu norėčiau ne tik šlepetėms, bet ir savo žaisliukams, kuriuos veliu adata O po kiek ta sluoksna gaunasi?
Man atrodo už siuntimą skaičiavom +20Lt kilogramui, kažkiek nuolaidą duoda, jeigu didesnis užsakymas
Ju antra tema, turėtų būt apie tai priplepėta
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 16:21)
Man atrodo skaičiavom 20Lt kilogramui, kažkiek nuolaidą duoda, jeigu didesnis užsakymas
Oi, tai labai gera kaina Jeigu kas užsakinėtų - jungčiausi
QUOTE(zundeja @ 2012 01 15, 14:23)
Oi, tai labai gera kaina Jeigu kas užsakinėtų - jungčiausi
Jeigu kartais ne taip buvau suprasta, tai kalbėjau tik apie siuntimo kainą, pačios vilnos kainos yra kataloge.
Pradėkit daryt sąrašą ir bus matyt ar yra norinčių
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 16:41)
Jeigu kartais ne taip buvau suprasta, tai kalbėjau tik apie siuntimo kainą, pačios vilnos kainos yra kataloge.
Supratau,kad savikaina 20 lt Nustebau, kad pigiau nei vilna kurią žiūrėjau, tai pamaniau, kad ne viską peržiūrėjau
Nugis visos tapcytės bais gražios, o šitos atrodo toookios ekologiškos .
Dzūkė labai gražios
*neva*, liuks atrodo
QUOTE(*neva* @ 2012 02 04, 16:55)
Pasirodysiu ka is atsisiustu silkverpio kokonu dariau
tikrai orginalu ir grazu