Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

zundeja, ačiū 4u.gif
Aš pirmą kart siunčiausi. Turbūt pigiausias/geriausias variantas nedažyta sluoksna, nors aš dar tik vieną išbandžiau ir tai maišydama su kitom vilnom-dėjau į šlepečių vidų.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 16:12)
zundeja, ačiū 4u.gif
Aš pirmą kart siunčiausi. Turbūt pigiausias/geriausias variantas nedažyta sluoksna, nors aš dar tik vieną išbandžiau ir tai maišydama su kitom vilnom-dėjau į šlepečių vidų.

Bet sluoksna tik šlapiam vėlimui, o jeigu sausam, tai karšinio reiktų... na,čia tam atvejui, jeigu norėčiau ne tik šlepetėms, bet ir savo žaisliukams, kuriuos veliu adata mirksiukas.gif O po kiek ta sluoksna gaunasi?
Atsakyti
Man atrodo už siuntimą skaičiavom +20Lt kilogramui, kažkiek nuolaidą duoda, jeigu didesnis užsakymas g.gif
Ju antra tema, turėtų būt apie tai priplepėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 sausio 2012 - 14:32
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 16:21)
Man atrodo skaičiavom 20Lt kilogramui, kažkiek nuolaidą duoda, jeigu didesnis užsakymas g.gif
Ju antra tema, turėtų būt apie tai priplepėta mirksiukas.gif

Oi, tai labai gera kaina bigsmile.gif Jeigu kas užsakinėtų - jungčiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2012 01 15, 14:23)
Oi, tai labai gera kaina  bigsmile.gif Jeigu kas užsakinėtų - jungčiausi  mirksiukas.gif

Jeigu kartais ne taip buvau suprasta, tai kalbėjau tik apie siuntimo kainą, pačios vilnos kainos yra kataloge.

Pradėkit daryt sąrašą ir bus matyt ar yra norinčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 sausio 2012 - 14:42
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 16:41)
Jeigu kartais ne taip buvau suprasta, tai kalbėjau tik apie siuntimo kainą, pačios vilnos kainos yra kataloge.

Pradėkit daryt sąrašą ir bus matyt ar yra norinčių biggrin.gif

Supratau,kad savikaina 20 lt biggrin.gif Nustebau, kad pigiau nei vilna kurią žiūrėjau, tai pamaniau, kad ne viską peržiūrėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau turėjau progą išbandyti abi nedažytas sluoknas(pieno baltumo jau baigiu, o pilkairudos pirmas pačiupinėjimas)
Velti iš jos ir rezultatas patiko.
user posted image
Atsakyti
Nugis visos tapcytės bais gražios, o šitos atrodo toookios ekologiškos thumbup.gif .
Atsakyti
Dzūkė labai gražios wub.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ka is atsisiustu silkverpio kokonu dariau blush2.gif

user posted image

Atsakyti
*neva*, liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 02 04, 16:55)
Pasirodysiu ka is atsisiustu silkverpio kokonu dariau  blush2.gif

tikrai orginalu ir grazu 4u.gif
Atsakyti