Šelma, mieloji...DIDELIS Tau ACIU...
Mazos dovanos - stiprina draugyste
labai malonu...
Ir as jau dziaugiuosi savo vilnos kalnu
Ačiū šelmai už malonia staigmenele ypac nudziugo mano dukryte, kai atidarinejant didele deze tarp kalno vilnos rado lauktuviu ir sau (sokoladini saldaini)
aciu aciu aciu
Ačiū šelmai už malonia staigmenele ypac nudziugo mano dukryte, kai atidarinejant didele deze tarp kalno vilnos rado lauktuviu ir sau (sokoladini saldaini)
aciu aciu aciu
Barbora, labai ačiū už vilnelę
ir didelis AČIŪ visoms prisidėjusioms darbu prie užsakymo
Gražių Naujųjų ir naujų meno mūzų kiekvienai veliančiai šlepetukes
ir didelis AČIŪ visoms prisidėjusioms darbu prie užsakymo
Gražių Naujųjų ir naujų meno mūzų kiekvienai veliančiai šlepetukes
QUOTE(s@mi @ 2012 01 03, 21:43)
Pagaliau ir aš pasiėmiau savo vilnelę. Ačiū barborai, kad tiek ilgai laikė ją . Visoms šaunių darbų, neišsenkančių idėjų ir noro
Tai man vilna netrukde. O ir suprantu sventes, visokiu reikalu, apsipirkimu ir pan.
Dar Rittules maisiukas po egle tupi, o ir maniskis netoli, dar nesandeliuotas.
Tiesa, pamirsau parodyt Katios sveikinima .
QUOTE(*barbora* @ 2012 01 03, 20:51)
Tai man vilna netrukde. O ir suprantu sventes, visokiu reikalu, apsipirkimu ir pan.
ačiū darkart, barbora
jei ne B, tai net nebūčiau pačiupinėjus BG vilnos šiandien, kažkaip nesižiūri į tą pusę pastarosiomis savaitėmis.. su savo mažiausiąja ligoninėj gulėjom, dabar jau sveika, bet mamkos emocinė būklė dar neatsitatė..
ačiū visoms merginoms, lauksim dabar darbų
Na pagaliau ir as jau parsinesiau vilnele is pasto, didziausias ACIU uz dovanele
Ale taip stipriai suveltos, kaip fabrikinės, ir taip gražiai tas tabakas žiūrisi Dauguma vėlėjėlių smulkaus sudėjimo, bet jau rankų stiprumas reiškia aš košės mažai valgau, man tapkes velt sunku...oi, kaip sunku, nors rytdienai kaupiuosi tapkutėms iš BG.
QUOTE(stewie @ 2012 01 07, 14:44)
man tapkes velt sunku...oi, kaip sunku,
O kas sako, kad lengva , nors BG sakyčiau gan minkštai vėlėsi , esu ir iš sunkesnių vilnų vėlusi.
dzūke, tau taip lygiai susivėlė, o maniškės tokios grublėtos gavosi Galvojau, kad vilna, o pasirodo vėlėjos problema Čia aš iš pirmo siuntimo buvau tos tabaka pirkusi. Spalva man labai patinka, dar turiu truputį
Mano pastebėjimu bg reikia laba tampriai apautas ant kurpaliaus džovint, tada kažkaip išsitiesina tos raukšlytės. Ir dar palygint ant to paties kurpaliaus ne pro šalį
Dzūke, labai dailios šlepetės. Dažniau rodyk, tikrai malonu pažiūrėt
Žollia, foto tokia maža, kad jokių raukšlių nematyt ir belieka pasakyt, kad labai gražu .
Aš toliau meistravoju rūbus. Tunikutė su garbanom visai pasiteisino, nešiojąs puikiai, tad dabar kitą darau . Malonumas neišpasakytas sau velt
Dzūke, labai dailios šlepetės. Dažniau rodyk, tikrai malonu pažiūrėt
Žollia, foto tokia maža, kad jokių raukšlių nematyt ir belieka pasakyt, kad labai gražu .
Aš toliau meistravoju rūbus. Tunikutė su garbanom visai pasiteisino, nešiojąs puikiai, tad dabar kitą darau . Malonumas neišpasakytas sau velt