Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Šelma, mieloji...DIDELIS Tau ACIU...
Mazos dovanos - stiprina draugyste wink.gif
labai malonu... wub.gif
Atsakyti
Ir as jau dziaugiuosi savo vilnos kalnu thumbup.gif
Ačiū šelmai už malonia staigmenele 4u.gif ypac nudziugo mano dukryte, kai atidarinejant didele deze tarp kalno vilnos rado lauktuviu ir sau (sokoladini saldaini) thumbup.gif
aciu aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
Barbora, labai ačiū už vilnelę wub.gif
ir didelis AČIŪ visoms prisidėjusioms darbu prie užsakymo 4u.gif

Gražių Naujųjų ir naujų meno mūzų kiekvienai veliančiai šlepetukes wub.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš pasiėmiau savo vilnelę. Ačiū barborai, kad tiek ilgai laikė ją 4u.gif . Visoms šaunių darbų, neišsenkančių idėjų ir noro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 03, 21:43)
Pagaliau ir aš pasiėmiau savo vilnelę. Ačiū barborai, kad tiek ilgai laikė ją 4u.gif . Visoms šaunių darbų, neišsenkančių idėjų ir noro biggrin.gif

Tai man vilna netrukde. O ir suprantu sventes, visokiu reikalu, apsipirkimu ir pan.
Dar Rittules maisiukas po egle tupi, o ir maniskis netoli, dar nesandeliuotas. blush2.gif
Tiesa, pamirsau parodyt Katios sveikinima doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2012 01 03, 20:51)
Tai man vilna netrukde. O ir suprantu sventes, visokiu reikalu, apsipirkimu ir pan.
Dar Rittules maisiukas po egle tupi, o ir maniskis netoli, dar nesandeliuotas. blush2.gif
Tiesa, pamirsau parodyt Katios sveikinima  doh.gif .

ačiū darkart, barbora 4u.gif
jei ne B, tai net nebūčiau pačiupinėjus BG vilnos šiandien, kažkaip nesižiūri į tą pusę pastarosiomis savaitėmis.. su savo mažiausiąja ligoninėj gulėjom, dabar jau sveika, bet mamkos emocinė būklė dar neatsitatė.. smile.gif
ačiū visoms merginoms, lauksim dabar darbų mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as jau parsinesiau vilnele is pasto, didziausias ACIU uz dovanele 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Na, ir kaip, veliat?
Zolotoj tabak jau suvėliau unsure.gif
user posted image

user posted image

Visumoj patenkinta aš ja thumbup.gif
Atsakyti
Ale taip stipriai suveltos, blink.gif kaip fabrikinės, ir taip gražiai tas tabakas žiūrisi thumbup.gif Dauguma vėlėjėlių smulkaus sudėjimo, bet jau rankų stiprumas mirksiukas.gif reiškia aš košės mažai valgau, man tapkes velt sunku...oi, kaip sunku, nors rytdienai kaupiuosi tapkutėms iš BG.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 01 07, 14:44)
man tapkes velt sunku...oi, kaip sunku,

O kas sako, kad lengva biggrin.gif , nors BG sakyčiau gan minkštai vėlėsi g.gif , esu ir iš sunkesnių vilnų vėlusi.
Atsakyti
dzūke, tau taip lygiai susivėlė, o maniškės tokios grublėtos gavosi g.gif Galvojau, kad vilna, o pasirodo vėlėjos problema tongue.gif Čia aš iš pirmo siuntimo buvau tos tabaka pirkusi. Spalva man labai patinka, dar turiu truputį smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 07 sausio 2012 - 17:28
Mano pastebėjimu bg reikia laba tampriai apautas ant kurpaliaus džovint, tada kažkaip išsitiesina tos raukšlytės. Ir dar palygint ant to paties kurpaliaus ne pro šalį ax.gif
Dzūke, labai dailios šlepetės. Dažniau rodyk, tikrai malonu pažiūrėt 4u.gif
Žollia, foto tokia maža, kad jokių raukšlių nematyt ir belieka pasakyt, kad labai gražu 4u.gif .
Aš toliau meistravoju rūbus. Tunikutė su garbanom visai pasiteisino, nešiojąs puikiai, tad dabar kitą darau ax.gif . Malonumas neišpasakytas sau velt thumbup.gif
Atsakyti