Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Na va, isrusiavau, prasom i svecius. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš ką tik iš pašto parsitempiau biggrin.gif
Einu bandyt rušiuoti, kaip su adresais, asmeniškai kiekvienos mergičkos rinkti, ar jau yra kur sarašiukas?
Atsakyti
Nagi, panos, adresiukus man siųskit 4u.gif Justės tik turiu, jau susvėriau viską, spalvos fantastiškos, o nuo Katios atvirukas mums wub.gif
Verčiu pažodžiui:
Gerbiamos merginos,
Iš širdies sveikinam jus su naujais 2012 metais! Linkime jums visoms daug įdomių įdėjų, džiaugsmo, laimės, linksmų švenčių!
(tikiuosi tikiuosi, tarp jūsų atsiras sugebančių perskaityti mūsų linkėjimus:) )
Dideli linkėjimai ioš Bulgarijos!
Sekmės visoms!!!
Katia

Va wub.gif Nufotografuosiu ir įmesiu atviruką wub.gif
Atsakyti
Ir prie mano siuntinuko buvo atvirukas su sveikinimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 28, 22:46)
o nuo Katios atvirukas mums  wub.gif
Verčiu pažodžiui:
Gerbiamos merginos,
Iš širdies sveikinam jus su naujais 2012 metais! Linkime jums visoms daug įdomių įdėjų, džiaugsmo, laimės, linksmų švenčių!
(tikiuosi tikiuosi, tarp jūsų atsiras sugebančių perskaityti mūsų linkėjimus:) )
Dideli linkėjimai ioš Bulgarijos!
Sekmės visoms!!!
Katia

Va  wub.gif Nufotografuosiu ir įmesiu atviruką  wub.gif

kaip faina wub.gif
Atsakyti
Visi siuntinukai jau keliauja pas jus thumbup.gif Tiesa, labai labai atsiprašau dėl tragiškų įpakavimų, nes namie į maišus viniojau, pašte netiko-perviniojo, žodžiu nebus gražu, soriukas blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū thumbup.gif
Svarbu vilna graži būtų biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif vilna jau pas mane. Ačiū, Šelma, ir už staigmenėlę ačiū . Tu nepakartojama wub.gif

Kaip laukiu sausio 2d.- eisiu velt biggrin.gif
Atsakyti
Vilna jau pas mane clap.gif , didelis aciuks.gif Šelmai, net nepastebėjau arbatos su sveikinimų , būčiau ir išmetus su maišu doh.gif gerai kad sūnus pastebėjo thumbup.gif wub.gif
Gerų, laimingų, kūrybingų Naujujų Metų assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 31 gruodžio 2011 - 17:52
Į sveikatą wub.gif Mano rinkta ir džiovinta didis.gif
Atsakyti
Visas darbtuoles su Naujaisiais Metais 000059.gif santa2.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 01, 20:24)
Į sveikatą  wub.gif  Mano rinkta ir džiovinta didis.gif

santa2.gif Tokios skanios ir siltos dovaneles susildo ir praskaidrina nuotaika dienai essen.gif Nuosirdziausias aciu 4u.gif

Su Naujaisiais Metais auksarankems newyear.gif
Atsakyti