Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(Rittule @ 2011 12 16, 13:05)
s@mi, stewie, ačiū jums merginos  4u.gif

nėra už ką blush2.gif
Aš šiandien labai labai laukiu žinių iš stewie ax.gif Ir ne bet kokių, o pačių geriausių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 12 16, 12:09)
nėra už ką blush2.gif
Aš šiandien labai labai laukiu žinių iš stewie ax.gif  Ir ne bet kokių, o pačių geriausių biggrin.gif

O aš budžiu prie kompo, laukiu...
Atsakyti
Merginos,

Заказ мы собираем, должны отправить в понедельник.
Катя.

Jes, jes,jes biggrin.gif Gal kas pamenate per kiek laiko ateina siuntinys iš BG? g.gif
Atsakyti
yahooooo yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 12 16, 15:34)
Merginos,

Катя.

Jes, jes,jes biggrin.gif Gal kas pamenate per kiek laiko ateina siuntinys iš BG? g.gif

Tikrai jes jes jes biggrin.gif . Dabar ramiai miegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 12 16, 15:34)
Merginos,

Катя.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai laukiu ir nekantrauju smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
nagi nagi, prisėdau paskaičiuoti mūsų išlaidų. Žinokit man sumos kažkaip nelabai sueina g.gif . Nuo apmokėjimo liko 172 lt. (čia kai kurių merginų siuntimo išlaidos ir visų banko mokesčiai, kuriuos skaičiavom didesnius). Mūsų skaičiuota, kad bankam reiks 8 proc. berods, o sumokėjau 2,6 proc. Po 1 proc. bankams ir 0,6 proc. kazkoks tarp (taip užvadino) mokestis. Taigi pagal skaičiavimus, turėjo likti apie 117 lt nuo mokesčių. Pripliusavus perviršį pagal prisipažinimus už siuntimą gaunu didesnę sumą nei liko, tai kažkaip nesuprantu kur klaida (bet skirtumas nėra baisiai didelis, tai niekis)...
Esmė ta, kad noriu visų nuomonės, ką darom su 117 lt? Padalint man per puse ir persiusti skirstančiom? Arba galiu persiųsti skirstančiom, o jos su siuntinukais įdės jums tą skirtumą. Neišmanau kaip čia padarius? g.gif
Beje, kaip suprantu, nei viena Vilnietė nesiuntė pinigų su siuntimo išlaidom, taip?
Atsakyti
as vilniete - nesiunciau. nes vilniuje taskas bus juk taip? atvaziuosiu pasiimti, kad vargintis daugiau nereiketu
Atsakyti
As vilniete, tai jokiu papildomu siuntimo islaidu nepliusavau, tik apvalinau suma pervedant.
Atsakyti
Nju aš irgi vilnietė, jau anksčiau minėjau, kad pasiimsiu tikriausiai pas Barborą, tai pavedimui prevedžiau apvalindama gal pora litų daugiau, bet už siuntimą nepliusavau. Jei bus reikalas ir negalėčiau pasiimti, tai atskirai tarsiuosi su Barbora ax.gif
Atsakyti
Merginos, skirtumas gavosi dėl mažesnių bankinių mokesčių. Tai ar jūs mane nulinčiuosite blush2.gif ar atsiimdamos ir gaudamos persiųstus siuntinukus grąžą paimsite?
Užsisakančiųjų 13 merginų, skirtumas 117Lt. Kam reikės persiųst, tai ko gero iškart pripliusavot siuntimą?
Nežinau, kaip sąžiningiausia padaryti g.gif Siūlykit ax.gif
Aš savo skirtumą paliksiu barborai, nes važiuos į paštą, svers, dėlios, gaiš savo laiką.
Atsakyti
as pervedziau daugiau iskarto pripliusvusi ir siuntimui ax.gif , o kaip kitos dare nezinau
Atsakyti