Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(stewie @ 2011 12 13, 18:55)
Antrą pusytę svers, skirstys ir persiųs Šelma.
Niu kokios mes šiandien operatyvios biggrin.gif, tiesiog šaunuolės 4u.gif

kaip puiku thumbup.gif
Atsakyti
Prie tų, kurias išvardinau dar ir saulyte2 gavau pavedimą. Šiandien sąskaitos nebetikrinsiu, rytoj gal sukris likę pinigai. Bandysiu jau rytoj į banką nusigauti.
Merginos, jei nesunku, parašykite man, kurios daugiau pinigų pervedė ir už ką (siuntimui, šokoladui ar pan.). Kadangi siuntinukai bus du, tai aš po banko grįžus paskaičiuosiu po kiek pinigėlių pervest kiekvienai skirstančiai merginai.
Atsakyti
Labas rytas,
pavedimus gavau iš visų. Kelionė į banką nusimato tik vakare, tai turėkit kantrybės. Parašysiu grįžusi.
Atsakyti
Taigi, naujienos tokios, kad prašau visų laikyti kumščius, jog pinigai nueitų ten, kur reikia. Košmarą kažkokį apturėjau doh.gif . Nu kadangi pirmą kartą dariau tokį pavedimą, tai banko darbuotoja išdūrė, kad nėra tokiam mieste unistream'o. Nu ką, grįžau namo (pamiršau paminėt, kad buvau atstovėjus nemažą eilę ax.gif ), atsisėdau prie kompo ir suradau, kaip tą miestą unistream'as vadina. Antrą kartą jau drąsesnė važiavau biggrin.gif . Pasitaikė ir darbuotoja kita, tai supratau, kad jai ankstesnis ar mano rastas miesto pavadinimas problemų nebūtų sudaręs, būtų radus pagal adresą banko. Vnž... galvoj keiksmažodžių šimtai pralėkė.
Taigi, pavedimas padarytas. Katios vardą turėjau lotyniškom raidėm, tai sako gali būti, kad neišmokės pinigų jei kas nesutaps, tada reiktų vėl į banką važiuoti ir tikslinti duomenis... Antrą kartą darant pavedimą viskas aišku būtų. Galėčiau ir su darbuotojom ginčytis, nes žinočiau kas ir kaip blush2.gif
Pinigai gali būti, kad jau rytoj Katią pasieks. Gal kas turit jos kontaktus, tai aš parašyčiau laišką. Berods angliškai jai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 12 14, 21:34)
Taigi, naujienos tokios, kad prašau visų laikyti kumščius, jog pinigai nueitų ten, kur reikia. Košmarą kažkokį apturėjau doh.gif . Nu kadangi pirmą kartą dariau tokį pavedimą, tai banko darbuotoja išdūrė, kad nėra tokiam mieste unistream'o. Nu ką, grįžau namo (pamiršau paminėt, kad buvau atstovėjus nemažą eilę ax.gif ), atsisėdau prie kompo ir suradau, kaip tą miestą unistream'as vadina. Antrą kartą jau drąsesnė važiavau biggrin.gif . Pasitaikė ir darbuotoja kita, tai supratau, kad jai ankstesnis ar mano rastas miesto pavadinimas problemų nebūtų sudaręs, būtų radus pagal adresą banko. Vnž... galvoj keiksmažodžių šimtai pralėkė.
Taigi, pavedimas padarytas. Katios vardą turėjau lotyniškom raidėm, tai sako gali būti, kad neišmokės pinigų jei kas nesutaps, tada reiktų vėl į banką važiuoti ir tikslinti duomenis... Antrą kartą darant pavedimą viskas aišku būtų. Galėčiau ir su darbuotojom ginčytis, nes žinočiau kas ir kaip blush2.gif
Pinigai gali būti, kad jau rytoj Katią pasieks. Gal kas turit jos kontaktus, tai aš parašyčiau laišką. Berods angliškai jai tinka g.gif

Ačiū die, gal viskas bus gerai. O aš su ryšiu biggrin.gif Tuoj pat viską rašau Katiai.
Jau vakar nusiunčiau adresus ir siuntinių pagal asortimentą ir svorį pakavimo duomenis. Taip pat nurodžiau adresus, kuriais mums siųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 14 gruodžio 2011 - 21:40
Laikom kumscius smile.gif
Atsakyti
Dar pamiršau pasakyti, kad mokesčius bankas ėmė mažesnius, nei mes skaičiavom. Tai nuspręskit visos ką su likučiais daryt.
Aš už tai, kad jie atitektų skirstančiom. Tiksliau rytoj surašysiu kiek sumokėjau ir kiek liko. Man tuos pinigus kažkaip 2 merginom reiks padalinti, tai dar kartą prašau tų, kurios neparašė, kiek ir už ką permokėjot (aš juk nežinau, kiek kieviena atskirai turėjot mokėt)
Atsakyti
as dadejau tai nedaug, siaip aplavi suma kad butu, bet jei kazkas liko - tai prasom sau i kisene, ar saldainiam, ar i taupykle. nervus kazkaip reikia atsatyt po bankiniu reikalu.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 14, 23:20)
as dadejau tai nedaug, siaip aplavi suma kad butu, bet jei kazkas liko - tai prasom sau i kisene, ar saldainiam, ar i taupykle. nervus kazkaip reikia atsatyt po bankiniu reikalu.

Ačiū, nervai per naktį atsistatė biggrin.gif
Atsakyti
Taip laukiau laiškelio iš Katios, bet gavau tik ryte, daugiau ir neparašėsad.gif g.gif nors prabudėjau prie pašto...
Bet tikėkimės, kad viskas bus gerai.

Вы не волнуйтесь. Все должно быть в порядке, а денежки мы увидим по нашему времени после 12ти дня. Тогда я позвоню в банк и напишу Вам.

Будте на связи. Проверяйте почту, на всякий случай, если будут у меня вопросы по заказу.

Катя.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 12 15, 19:58)
Taip laukiau laiškelio iš Katios, bet gavau tik ryte,  daugiau ir neparašėsad.gif g.gif nors prabudėjau prie pašto...
Bet tikėkimės, kad viskas bus gerai.

na man banke sakė, kad maždaug per parą nueina pinigai. Tai aš šiandien dar nelabai tikiu, kad ji gavo (nors labai norėčiau). Lauksim žinių rytoj ax.gif

O aš, merginos, dar nepaskaičiavau sumų, tai nepykit. Viena namie su mažuoju, tai nelabai spėju. Savaitgalį tikrai pasitaisysiu blush2.gif
Atsakyti
s@mi, stewie, ačiū jums merginos 4u.gif
Atsakyti