Visoms išsiunčiau skaičiukus, jei pastebėsite klaidų, garsiai rėkite ir barkite
Katia vienoj vietoj 5 eurais suklydus, tai makalavomės skaičiavimuose, kol atradome , bet galutinė suma sutampa.
Merginos, truputį paaiškinu skaičiavimus dėl banko mokesčio. Duomenis ėmiau iš kovo mėn. temos. Banko mokesčius sudaro:1proc. mūsų bankui ir 6,29proc. BG bankui, bet apvalinom iki 7proc., kad iškilus centų klausimui nestabdyti mokėjimo.
Ir mane patikslino, kad euro kursą reikėjo skaičiuoti 3,4614 , o aš paskaičiavau buhalteriniu 3,4528 . Gal galite pačios patikslinti galutinę sumą
Jei kas nežinote, rašykite padėsiu .
Kaip minėjau, negaliu toliau prisidėti, būsiu ligoninėj, , apie viską informuos dukriukas ir į laiškus atsakysime.
Katios rekvizitai pas mane, susirašysim su mergina, kuri darys pavedimą.
Merginos, kas padarys pavedimą?
QUOTE(stewie @ 2011 12 12, 22:51)
Merginos, kas padarys pavedimą?
tai aš nuvažiuosiu į banką. Nužiūrėjau, kad yra skyrių ilgai dirbančių, tai vyras pažiūrės mažąjį kol aš susisuksiu . Nelabai žinau galutinio sąrašo, tai rašykite, kam turėčiau pranešti rekvizitus.
Man klausimas, kas padalins vilną. Berods buvo savanorė? Ir dar... kam reiks siųsti paštu vilną, pažiūrėkite pašto įkainius ir pripliusuokite prie savų pinigų tą sumą. Jei kas perves daugiau nei reikia, aš visus likusius nuo pavedimo pinigus, pervesiu merginai skirstančiai vilną.
Dar mažytis pastebėjimas. Merginos, jei pavedimą darysite iš kito banko, tai pripliusuokite prie pervedamos sumos 1,40Lt, nes gaunančiai pavedimą iš kito banko ateis 1,40mažesnė suma.
Bet visai pigiai ta vilna gaunas... jei teisingai paskaiciavau, kg kaina apie 58 lt tik... su visais siuntimais ir mokesciais
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 12, 23:16)
Bet visai pigiai ta vilna gaunas... jei teisingai paskaiciavau, kg kaina apie 58 lt tik... su visais siuntimais ir mokesciais
O jūs kokią vilną pirkote? Man vidutiniškai irgi 58 lt gaunasi, nors pirkau 1 kg karšinio ir 1,5 kg sluoksnos
Klausimas buvo iki kada pervesti pinigus, tai kuo greičiau aš gausiu, tuo greičiau išsiųsiu. Būtų gerai susitarti, kad visos tą pačią dieną pavedimą darytumėte
QUOTE(s@mi @ 2011 12 12, 22:58)
tai aš nuvažiuosiu į banką. Nužiūrėjau, kad yra skyrių ilgai dirbančių, tai vyras pažiūrės mažąjį kol aš susisuksiu . Nelabai žinau galutinio sąrašo, tai rašykite, kam turėčiau pranešti rekvizitus.
Man klausimas, kas padalins vilną. Berods buvo savanorė? Ir dar... kam reiks siųsti paštu vilną, pažiūrėkite pašto įkainius ir pripliusuokite prie savų pinigų tą sumą. Jei kas perves daugiau nei reikia, aš visus likusius nuo pavedimo pinigus, pervesiu merginai skirstančiai vilną.
iskilo toks klausimas, jei mano uzsakytas vilnos svoris 2kg, tai kaskiek dasides pakavimo svorio, tai man ziureti pasto ikiniose i 2-3 kg ?, nes yra 1-2 kg,2-3kg, 3-4kg, atitinkamai keistusi siuntimo kaina http://www.post.lt/l...inu-skaiciuokle
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 12, 23:21)
iskilo toks klausimas, jei mano uzsakytas vilnos svoris 2kg, tai kaskiek dasides pakavimo svorio, tai man ziureti pasto ikiniose i 2-3 kg ?, nes yra 1-2 kg,2-3kg, 3-4kg, atitinkamai keistusi siuntimo kaina http://www.post.lt/l...inu-skaiciuokle
va šito nežinau . Aš mąstau taip, kad jei siunčiama tik vilna, ją galima pakuot į maišelį, kuris nieko nesveria. Jei yra kas nors lūžtančio/dūžtančio, tada reiktų į kokią dėžutę pakuot...
QUOTE(s@mi @ 2011 12 12, 23:28)
va šito nežinau . Aš mąstau taip, kad jei siunčiama tik vilna, ją galima pakuot į maišelį, kuris nieko nesveria. Jei yra kas nors lūžtančio/dūžtančio, tada reiktų į kokią dėžutę pakuot...
o cia ziureti nuorodoje i laisku skiltele? Nes kiek esu siuntusi tai skaiciavo pagal laisku ikainius
Vilniaus siuntinio svoris 19,28 užklausiau ar galėtų vieną siuntinį adresuoti vilnietės adresu
Tikrai idomu pagal kokius ikainius ziureti nes man pav.pigiau gaunasi per daigtus skaiciuojant...
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 12, 23:37)
Tikrai idomu pagal kokius ikainius ziureti nes man pav.pigiau gaunasi per daigtus skaiciuojant...
bandaus surasyti, tai ir neaisku dar labau man pasidare
1-2 kg per daiktus- 9.30Lt
1-2 kg per laiskus 6.90 Lt (cia registuotas)
2-3kg per daiktus 9.80
2-3 kg per laiskus 15.25
Parašykite prašau, kas darys pavedimą į kokią sąskaitą pervesti pinigėlius. Matau, kad dar ne visai aišku, kas paskirstys vilnelę, tai nežinau ar reiks siųsti ar ne....