As jau atsvenciau antras ikurtuves, tai galiu papasakoti ka gavau dovanu. Mano draugai pasirode ne is kelmo spirti ir prigalvojo prikolu. Vietoje geliu gavome kanalizacijai pompa, ji buvo apklijuota dirbtinemis gelytemis, dekoruota juostele. Zodziu is pradziu net nesupratau kad tai pompa . Sakyciau pigu ir labai originalu ir labai i tema. Dabar ta pompa laikysiu tualete kaip dekoracija
O per pirmas ikurtuves pries kelis metus, draugai dar buvo studentai, irgi ne baisiai turtingi tai paeme didele deze, nuejo i Maxima ir pripirko visokiu smukmenu: kempineliu, virves gala, segtuku drabuziams, sluotele dulkems, kojom valyti kilimeli, lempute, degtuku ir t.t Labai praverte, gana originalu ir nebrangu
O per pirmas ikurtuves pries kelis metus, draugai dar buvo studentai, irgi ne baisiai turtingi tai paeme didele deze, nuejo i Maxima ir pripirko visokiu smukmenu: kempineliu, virves gala, segtuku drabuziams, sluotele dulkems, kojom valyti kilimeli, lempute, degtuku ir t.t Labai praverte, gana originalu ir nebrangu
Gal jau kas nors rašė , bet šiaip, būtent taip mano viena draugė padarė, kai atvažiavo pirmąsyk pas mus į naują butą, atvežė duonytės, su tokia kalba, kad niekada šiuose namuose netrūktų duonos , vots man tai buvo įsimintiniausia dovana - paprasta ir labai gražu
kazkaip noretusi zinoti daugiau tradiciju, turbut yra kazkokios tradicijos ikurtuvem??? gal kas zinot???
Duonytes tradicija patiko
mes draugams dovanojom viskio buteli su ant originalios etiketes atspausdintu palinkejimu ir isikraustymo data. Jiems labai patiko, buvo originali ir tik jiems sukurta dovana.
l.originalu toks butelis. Manau dar miela dovana stovas vyno buteliam laikyti. Man asmeniskai graziau medinis. Yra "Senukuose" Megoj.
Jeigu nepasako ką dovanoti įkurtuvių proga, tada dovanoju didelę gėlę vazone, nes manau, kad visuomet jai atsiras naujam name vietos.
pas mus taip pat tokia pat problema
bet galvojam dovanoti ragana, kuri yra kabinama busto pirmame matomame kampe, kad atbaidytu visus negerumus ir saugotu namus. Taip pat esu girdejus, kad del to paties tikslo dovanoja sluota.
Paskutini karta, kai ejome i ikurtuves, dovanojome vadinama pinigu gele (tikro pavadinimo deja nepamenu ), kad nestu namams pinigeliu
Tai tiek tezinau!
Labai idomu, ka kitos zino ir nesa tokia proga!
bet galvojam dovanoti ragana, kuri yra kabinama busto pirmame matomame kampe, kad atbaidytu visus negerumus ir saugotu namus. Taip pat esu girdejus, kad del to paties tikslo dovanoja sluota.
Paskutini karta, kai ejome i ikurtuves, dovanojome vadinama pinigu gele (tikro pavadinimo deja nepamenu ), kad nestu namams pinigeliu
Tai tiek tezinau!
Labai idomu, ka kitos zino ir nesa tokia proga!