Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti įkurtuvių proga?

paveiksla smile.gif , manau tikrai naujakuriai tures kur pasikabinti smile.gif
Atsakyti
Gal jau kartojuosi, bet labai gera dovana įkurtuvių proga - daaaaaug gerų medinių pakabų padovanot, jų visada trūksta, o pirkt jas visada atrodo brangu ir gaila pinigų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 06, 18:30)
paveiksla smile.gif , manau tikrai naujakuriai tures kur pasikabinti smile.gif

Nedovanociau paveikslo, ir pati nenoreciau gauti ax.gif Vis gi sunku issrinkti, kad zmonems patiktu ir kad jie noretu savo naujuose namuose kabintis jusu isrinkta paveiksla. Manau labai nevykusi dovana, jau geriau dovanoti atsibodusi pinigu medi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš manau, kad nebloga dovana būtų vaza arba kambarinė gėlė. smile.gif Aš pati esu gavusi taurių rinkinį.
Atsakyti
Reikia patarimo. Ką padovanoti įkurtuvių proga vaikinui virėjui? Kažką simboliško, bet kartu ir naudingo. Buvau pagalvojus apie kokį augaliuką, bet jis į komandiruotes nuolat važinėja, tai neilgai išgyventų augalas. Dabar sukasi galvoj arba koks nors prieskonių rinkinys, arba indų komplektas.. Bet nesinori, kad tai būtų banalu.
Atsakyti
Mes įkurtuvių proga gavom vazą. Labai patiko, iki šiol sėkmingai naudojama smile.gif
Paveikslo nenorėčiau gauti, nes tikrai reikia kad žmonėm tiktų ir patikų. O jei dar tik darysis remontą, tai neaišku ar tiks prie interjero ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Diezela @ 2014 09 21, 11:10)
Reikia patarimo. Ką padovanoti įkurtuvių proga vaikinui virėjui? Kažką simboliško, bet kartu ir naudingo. Buvau pagalvojus apie kokį augaliuką, bet jis į komandiruotes nuolat važinėja, tai neilgai išgyventų augalas. Dabar sukasi galvoj arba koks nors prieskonių rinkinys, arba indų komplektas.. Bet nesinori, kad tai būtų banalu.

Yra neblogų rinkinukų (prieskoniu, alieju ar kokio acto) specializuotose prieskonių parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
naujakuriams tikrai bus malonu pasipuosti sienas, todel paveikslas puiki dovana, aisku jei jis ypatingas ir tikras ir nutapytas profesionalo. O, kad nerizikuoti galima isanksto naujukuriam pasiulyti kelis variantus is kuriu galetu pasirinkti ir nebus pavojaus, kad jie gaus netinkama.:-) Kadangi preke nepigi, galima susimesti kelioms druagu poroms ir iteikti ypatinga dovana, o ne simtas niekalu:-)
Atsakyti
Pritariu thumbup.gif

Pati esu gavusi paveikslą įkurtuvių proga būtent iš šitos galerijos, likau labai patenkinta smile.gif

Šio autoriaus (Alvydo Venslausko) darbai, manau tiks kiekvieno skoniui smile.gif

Va radau svetainę wink.gif

http://www.avpaveikslai.lt/

wub.gif
Atsakyti
Aš visai neseniai turėjau įkurtuves ir viena iš maloniausių dovanų buvo prieskonių rinkinys ir geras alyvuogių aliejus. Čia labiau tiktų jei nenorit baisiai daug išleisti.
Atsakyti
Pašto dėžutė, namo numeris, veliava lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(missshoes @ 2015 02 19, 22:38)
Pritariu  thumbup.gif

Pati esu gavusi paveikslą įkurtuvių proga būtent iš šitos galerijos, likau labai patenkinta smile.gif

Šio autoriaus (Alvydo Venslausko) darbai, manau tiks kiekvieno skoniui smile.gif

wub.gif

nu menines vertes siuose paveiksluose, nematau, mano skoniui tai tiesiog peisinukai... ir tikrai ne visus namus papuostu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(missshoes @ 2015 02 19, 22:38)
Pritariu  thumbup.gif

wub.gif

Tikrai ne kiekvieno skoniui.
Pvz., ne mano.
Paveikslą galima dovanoti tik susitarus su gavėju ir šiam išsirinkus.
Atsakyti