Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti įkurtuvių proga?

kone priešįkurtuvinės dovanos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasinaudojau Leitos ikelta ideja/nuotrauka ir stai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Mes ikurtuviu proga padovanojom pleda, seimininkai patys uzsimine kad va butu faina tureti, liko labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
sampano nupirkt! smile.gif atsimenu, kazkada senai daremes ikurtuviu vakareli ir prinese man statuleliu, angeliuku ir kitu nesamoniu. nemegstu ir nereikalinga man tokia simbolika i savo namus noriu puosti tik taip kaip man atrodo tinkama ar susitarus su dizainere. o jei kas padovanotu tikro sampano. labai apsidziaugciau. pasirupinciau austrem tada smile.gif ir butu vakarelis
Atsakyti
Mano supratimu, turetu buti idomiai pateiktos buitines dovanos. Neisivaizduoju, kaip gali buti namie per daug puoduku ar ranksluosciu. thumbup.gif Dar galima koki super duper orkaites valikli ar koki najoviska grindu valytuva, specialios nepigios medziagos pasluostes dulkems, kokybiska ne chemiskai kvepianti kvapikli namams- praktiski daiktai, bet patys zmones kazin ar susimastytu tokius nusipirkti. Bent jau man tai tokios dovanos laabai patiktu.

O visokie dovanu cekiai ar pinigai tai ne ne ne schmoll.gif , ir taip dauguma zmoniu pakankamai uzsieme, tai dar papildomo darbo duoti, ir siaip nesazininga dovanos pirkimo uzduoti perleisti dovanos gavejui. doh.gif Ypac zmonems, kurie isgali patys nusipirkti viska, ko jiems reikia.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 08, 14:51)
Pasinaudojau Leitos ikelta ideja/nuotrauka ir stai  bigsmile.gif

Šauni idėja, tik tarka tokia caro laiku lotuliukas.gif bet gal sunaudos zmones biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu gera drauga, kuris susirado buta ir si savaitgali jau isikurs jame, noreciau padovanoti smulkmenele ikurtuviu proga.Sugalvojau toki dalykeli, uzsakyti puodeli su jo nuotrauka ir ant jos prirasyti ivairiu motyvuojanciu fraziu citatu smile.gif (kadangi ypac pastaruoju metu labai pamego skaityti visokias motyvuojancias knygas ir ieskoti visokiu motyvuojanciu pamokanciu citatu ax.gif
kaip jums tokia ideja?gal dar kokiu turite?prasau pasidalinti jomis, dovana turi buti neipareigojanti bet noreciau jog jam paliktu ispudi, nes jis man kaip ir patinka ne tik kaip draugas bet kaip ir vaikinas blush2.gif
Atsakyti
Dovanojom naujakuriams suprantantiems juokus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hadi: 25 liepos 2013 - 14:27
MEs ikurtuviu proga nuo draugu gavome didziuli paveiksla! nerealiai apsidziaugiau, nes kaip tik dar ta diena su vyru pakalbejome, kad virs zidinio kazko truksta ir se tau, izengia pro duris su visu groziu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums buvo padovanoję lauko durų kilimėlį su "home sweet home" užrašu ir siuvinėtą paveikslą ax.gif
Atsakyti
Mes patys gavome puodelius ir sriubinius bei arbatinius saukstelius, sampanines taures.o mes kai einame, tai taip pat nesame kazka buitinio namams ir butinai vazonine gele, dazniausiai orchideja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2004 06 29, 10:29)
Patarkite, ką padovanoti važiuojant pas draugus į jų naują butą.
Praeitą savaitgalį jie susituokė, taigi jauna šeima, jiems visko reikia... Bet, manau, kad gal galima padovanoti kažką simboliško.
Prašau padėti, nes šiandien pakvietė į svečius, o tuščiomis važiuoti negražu...

Indus (nuo tauriu iki leksciu rinkinio), pataline, pleda. biggrin.gif
Atsakyti