Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti įkurtuvių proga?

QUOTE(Miglute11 @ 2011 02 15, 12:06)
Tai jau geriau nieko nedovanot nei pinigus ;/

Mes pavyzdziui ikurtuvem dovanojom "Sudoku" tualetini popieriu, atrode visai idomi mini dovanele:)

drinks_cheers.gif
dar prisiminiau, kad gavom ir kavinuką, ir puodelius, ir šiaip meninių dovanėlių, tarkim bordo spalvos angelą (jis toks didelis, pastatomas ant stalo) ir jis mum super tinka prie stalo thumbup.gif tad dabar pouišiam juo visada valgomojo stalą biggrin.gif

o mes kažkada esam pinigų vieniem pažįstamiem padovanoję , nes žinojom kad jie nori kažkokios ten super duber keptuvės. Tai tada taip ir surašėm kad čia pinigėliai keptuvei tokiai ir tokiai, ir kad jau tada mus pavaišintų joje iškeptais pietumis (aišku viską daug smaikščiau surašėm), tai jiem labai patinko, ir po kiek laiko gavom kveitimą ragaut pietų pagamintų toje keptuvėje bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 02 16, 14:57)

o mes kažkada esam pinigų vieniem pažįstamiem padovanoję , nes žinojom kad jie nori kažkokios ten super duber keptuvės. Tai tada taip ir surašėm kad čia pinigėliai keptuvei tokiai ir tokiai, ir kad jau tada mus pavaišintų joje iškeptais pietumis (aišku viską daug smaikščiau surašėm), tai jiem labai patinko, ir po kiek laiko gavom kveitimą ragaut pietų pagamintų toje keptuvėje bigsmile.gif  biggrin.gif

Butent tai ir turiu omeny - pinigus ar ceki dovanoti konkreciam daiktui, kurio ikurtuvininkai nori smile.gif
Atsakyti
O man labai patiko, kai nuo vyro sesers gavome "Pinigu"medi, atrode dovanele laiku ir vietoje.. Mano nuomone, jei dovanoji porai, tai grazu koki nuotrauku riemeli, du kavos puodelius ar su humoru kokia imtyme knygele blush2.gif ... Manu, kad ikurtuvem nereikia islaidauti, kanors simboliskai iteikti, kad ir cukrine, kad gyvenimas saldesnis butu, arba atvirksciai- druskine, kad gyvenimas perdaug neapsalstu... biggrin.gif

Atsakyti
Mano aplinkoje dazniausiai zmones patys pasako, ka noretu gauti ikurtuviu proga. Didesnems dovanoms susimetam keli draugai. Cia juk ne gimtadienis, kur visi laukia staigmenu.
Bet paskutiniu metu, jeigu ir kviecia i ikurtuves, tai jau seniai gyvennatys zmones, ir viska turintys. Tad tenka tik gero vyno buteli atsinesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 03 17, 17:21)
Mano aplinkoje dazniausiai zmones patys pasako, ka noretu gauti ikurtuviu proga. Didesnems dovanoms susimetam keli draugai. Cia juk ne gimtadienis, kur visi laukia staigmenu.
Bet paskutiniu metu, jeigu ir kviecia i ikurtuves, tai jau seniai gyvennatys zmones, ir viska turintys. Tad tenka tik gero vyno buteli atsinesti biggrin.gif

Gero vyno butelis visada gera dovana.

Dar būna visokiausių gourmet parduotuvėlių, kur galima supakuoti dovanų krepšelį, su ityin kokybiškais aliejais, prieskoniais, kava, šokoladu ir pan. Tokie irgi tinka viską turintiems.

Ona.lt beje mačiau gražų auksinį raktą dėžutėje - irgi tinkama dovana tiems, kurie visko turi, o vyno negeria ir gourmet produktų nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 02 12, 00:59)
As matyt neturiu jumoro jausmo,man nepatiktu gauti nei suvenyru,nei sluotu,nei tualetinio popieriaus,kad ir kaip baisiai skambetu,noreciau tik pinigu,kuriuos isleisciau pirkdama naudinga daikta,kitiems irgi tik pinigus dovanoju  smile.gif

su jumoro jausmu tai neturi nieko bendro, paprasciausiai esate praktiskas zmogus, as irgi tokia.... mirksiukas.gif
nepatinka man gauti tuoaletinio popieriaus su sirdutemis, vien todel, kad tai "ale prikolas", nepatinka gauti paveikslu, nes dazniausiai nerandu jiems vietos, nemegstu visokiausiu suvenyru, nes jie renka tik dulkes ir naudos daug neatnesa, o del ju grozio rgi galima pasigincyti doh.gif
tai va, as irgi uz vokeli, a rba dovanu kupona (bet tokioje parduotuveje, kur gali pasirinkti nuo saukstelio iki lovos ir t.t.)

Papildyta:
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 17, 18:34)
Gero vyno butelis  visada gera dovana.

Dar būna visokiausių gourmet parduotuvėlių, kur galima supakuoti dovanų krepšelį, su ityin kokybiškais aliejais, prieskoniais, kava, šokoladu ir pan. Tokie irgi tinka viską turintiems.

Ona.lt beje mačiau gražų auksinį raktą dėžutėje - irgi tinkama dovana tiems, kurie visko turi, o vyno negeria ir gourmet produktų nevalgo.

va, del vyno tai sutinku, man patiktu gauti gero vyno buteli thumbup.gif apie tai buvau visai pamirsusi doh.gif
Atsakyti
Mes neseniai buvome draugu ikurtuvese,tai i didele deze supakavome
skalbimo miltelius,
audiniu minkstikli "'Lenor"';
pora muiliuku
kaitlentes valymo priemuone;
"'Ajax"' virtuves valiklis
ir indams "'Pour Balsam"'
SEIMININKAI KAI ISPAKAVO NEGALEJO SULAIKYTI SAVO DZIAUGSMO,SAKE KAD TOKIE DALYKAI VISADA BUITYJE REIKALINGI,na o mes dziaugemes tuom kad itikome.

Dar vieniems draugams padovanojome ant tokio padeklo stovi 2 buteliukai skirti aliejui ir dar kokiam padazui ar actui ipilti ir salia pipirine ir druskine. + dar 4 virtuvinius ranksluostukus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 07 23, 13:25)
Manau universaliausia dovana yra paveikslas smile.gif

visiskai niekam tikusi dovana, nebent zmogus pats issirenka kas jam patinka, o tu sumoki.
Na atspek dabar kad gudrus, kad as visai i vaiku kambary noreciau matyto paveikslo su melynais arkliais ( pilies gatveje maciau, tik kaina tokia nei bek, nei rek pasirode - 400 Lt). O kitokiu visai nereikia - planuoju nebent nuotrauku dar kur pakabinti
QUOTE(jilin @ 2009 07 23, 13:25)
O praktiskiausia dovanu cekis.

velgi pagal zmogaus pomegius ir gyvenimo buda - pvz cia kelis kart minetame jysk as nelabai ka rasciau i namus pirkti tenktu galva pasakuti. O toksai ejimas i parduotuve, kad butinai reikia issirinkti kazka, o dar per ribota laika, tai visai nedziugina.
QUOTE(~VEGA~ @ 2009 12 11, 21:24)
Geles vazonuose ir zvakes:)))))

zvakes dar dar - ziurink kokios.
Bet geles vazonuose galetu atgal ir nestis - nemegstu ir nelaikau. Ir dar vyra apibumbu, kad pristato ant palanges ir po to lango neina atidaryti arba klykauti pradeda, kai papuga i geles isisuka.

Kadangi zinojau, kad siemet vyro seses greiciausiai sves ikurtuves, tai per kazkiuko muge nupirkau pasagas. Pernai jau pasaga buvome dovanoje bendradarbiui, tai pas ji virs zidinio pakabinti. Bet kiek diskusiju buvo kaip ta pasaga reikia teisingai kabinti doh.gif

o siaip tai nelabai zinau universaliu dovanu ikurtuvems - norint padovanoti gera dovana, reikia pazinoti zmogu. O jie labai skirtingi , todel kas patinka vienam , nepatiktu kitam .
Atsakyti
Na aš tai skaitau, kad įkurtuvėms reikia dovanoti kažką įdomaus ir originalaus, kas tikrai nustebintų šeimininkus.

Pavyzdžiui galėtų būti:

1. Prijuostė Krikštatėvis
2. Knygos - Barai

Atsakyti
Nors jau turbut veloka, bet geriausia dovana, manau, sampano butelis ir atvykimas, pabuvimas su draugais smile.gif
Atsakyti
originalus buto numeris bigsmile.gif
Atsakyti
manau kad jei jau tikrai kazka nori padovanot,tai tikrai butu gerai tokios dovanos kurios butu naudojamos buityje thumbup.gif
Atsakyti