Kartais visai pravartu pačių žmonių paklausti ko jie norėtų dovanai.
Manu klausti nereikia drovėtis , taip gali pradžiuginti gal mažiau nustebindamas,nei nustebinti ir nuliūdinti nereikalingu "siurprizu".
Man baisiausia dovana -dovanų čekiai.
O kol niekas neklausė tol ir nežinojo va ir gavau Kalėdoms...
As prisidedu prie ikurtuviu seimininkams- cekiu arba tiesiog LT, ka nores ta nusipirks. Baisu nepataikyti.
QUOTE(sarunka0524 @ 2010 05 13, 11:35)
Arbatų įvairių rinkinys, geros kavos arba prieskonių rinkiniai...
labai smagu butu gauti tokia dovana na as tai dar neuzpykciau jei ir popieriniu ranksluosciu bloka padovanotu nes mums tai labai greitai jie susinaudoja virtuveje
QUOTE(Miglute11 @ 2011 01 11, 11:35)
Na, velnias zino, tie dovanu kuponai akropolio ar maximos tai tas pats kas paimtum ir tieisog pinigus padovanotum...
Dar kai pagalvoji, jog kuponai galiojimo laika turi, tai nemaza dalis lieka nepanaudotu.
Dar kai pagalvoji, jog kuponai galiojimo laika turi, tai nemaza dalis lieka nepanaudotu.
Dovanu kuponai dazniausiai galioja 3 menesius, kiti galioja ir ilgiau, ir jei per ta laika nesugebi jo panaudoti, tai pati kalta
Jei gauni tiesiog pinigu dazniausiai juos isleidi smulkmenom, o uz kupona esi priverstas kazka geresnio nuspirkt. Cia mano nuomone
Ir beje, man tikrai geriau gaut koki akropilio ceki, nei kokia nesamoninga dovana, kurios nera nei kur padet, nei ismest gali, tai trunyje kur nos spintoj ar kampe ir renka dulkes. Aisku dabar labai populiarus kremai, kvepalai, kosmetika, arbatos... bet jei jau kelinta karta zmogus dovanoja tarkim krema toki, kurio kvapas net is tolo pykina. Atrodo zmogus stengiasi, iesko, galvoja ir tikrai brangiai sumoka uz ta dovana.. o kam man tokia dovana, jei as ja paskui kam nors atiduodu.
QUOTE(joguste @ 2011 01 25, 16:04)
Dovanu kuponai dazniausiai galioja 3 menesius, kiti galioja ir ilgiau, ir jei per ta laika nesugebi jo panaudoti, tai pati kalta
Jei gauni tiesiog pinigu dazniausiai juos isleidi smulkmenom, o uz kupona esi priverstas kazka geresnio nuspirkt. Cia mano nuomone
Ir beje, man tikrai geriau gaut koki akropilio ceki, nei kokia nesamoninga dovana, kurios nera nei kur padet, nei ismest gali, tai trunyje kur nos spintoj ar kampe ir renka dulkes. Aisku dabar labai populiarus kremai, kvepalai, kosmetika, arbatos... bet jei jau kelinta karta zmogus dovanoja tarkim krema toki, kurio kvapas net is tolo pykina. Atrodo zmogus stengiasi, iesko, galvoja ir tikrai brangiai sumoka uz ta dovana.. o kam man tokia dovana, jei as ja paskui kam nors atiduodu.
Tai kas is to Akropolio cekio? Jau tada geriau tiesiog kazkokia pinigu suma padovanot ir tiek...
Kaip ir visur, taip ir cia musu diskusijoje yra dvi skirtingos nuomones. Mano nuomone yra tokia, kad dovanos nebutinai turi buti praktiskos, kazkuo naudingos, nes praktisku ir naudingu daiktu zmogus gali ir pats nusipirkti, o vat kazkokios originalios, galbut nelabai praktiskos, bet idomios, dovanos tikriausiai pats sau nepirks.
Ir dar dovana nebutinai turetu buti naudinga ilga laika, gali buti tiesiog momentinis (valandos, dienos, savaites) dziaugsmas ta dovana, o po to gali ir kampe kur gulet... Juk viskas anksciau ar veliau atsibosta...
Nezinau, ar supratot minti:)
Mes susimetem pininelius su draugais ir dovanojom paveiksla ikurtuviu proga, manau labai tinkama ir ilgai nesenstanti dovana . Beje pirkom pas dailininka (A. Venslauskas, kontaktus radom internete) namuose ir sutareme, kad jei paveikslas nepatiks, gales pasikeisti! Bet to neprireike, draugams isrinktas paveikslas laaaabai patiko
As matyt neturiu jumoro jausmo,man nepatiktu gauti nei suvenyru,nei sluotu,nei tualetinio popieriaus,kad ir kaip baisiai skambetu,noreciau tik pinigu,kuriuos isleisciau pirkdama naudinga daikta,kitiems irgi tik pinigus dovanoju
QUOTE(missshoes @ 2011 02 02, 22:11)
Mes susimetem pininelius su draugais ir dovanojom paveiksla ikurtuviu proga, manau labai tinkama ir ilgai nesenstanti dovana . Beje pirkom pas dailininka (A. Venslauskas, kontaktus radom internete) namuose ir sutareme, kad jei paveikslas nepatiks, gales pasikeisti! Bet to neprireike, draugams isrinktas paveikslas laaaabai patiko
mes irgi esame paveikslą gavę ir jis puikiai tiko
man pinigais nepatiktų gauti.. ypač įkurtuvių proga.. man šia proga (kaip gavėjui) tinka viskas, nuo patalynės iki indų ar dar kažko. miela gauti ir originalias dovanas..
tagi gavusi ir patalynės, ir lėkščių, ir paveikslų, puodelių ir t.t.- labai džiaugiausi
As esu gavus ikurtuvems stiklines ir ju nenaudoju, nes visu pirma man ju net nereikejo - turiu dar keturis kompletus. o bet to man jos labai baisios ir visiskai nepraktiskos. Na bet dovana yra dovana - istraukiu jas kai ateina padovanojes asmuo
Taip pat ikurtuvems esu gavus ranksluosciu komplekta, kurio irgi nenaudoju - pati nemegstamiausia mano spalva, o be to visai netinka prie vonios interjero...
Tai mano nuomone zmones geriau arba dovanotu pinigelius arba bent jau cekius konkretiems daiktams. Taip tikrai butu praktiskiau tiek ikurtuvininkams, tiek dovanotojams
Taip pat ikurtuvems esu gavus ranksluosciu komplekta, kurio irgi nenaudoju - pati nemegstamiausia mano spalva, o be to visai netinka prie vonios interjero...
Tai mano nuomone zmones geriau arba dovanotu pinigelius arba bent jau cekius konkretiems daiktams. Taip tikrai butu praktiskiau tiek ikurtuvininkams, tiek dovanotojams