Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti įkurtuvių proga?

as uz dovanu cekius 4u.gif
Atsakyti
Tema gera, bet vėl man užstrigo įkurtuvėms nešti pinigus doh.gif Lyg koks suneštinis balius, pas žmones kurie iš paskutinių įsikėlė į naują būstą. Na aš griežtai prieš, ta vokelių tradicija jau atgyvena..
Ryt einam į įkurtuves, o dar nieko nenupirkom blink.gif bandysim eiti į alandeko kažką mielo buityje praversiančio pirksim.
Man patiktų gauti vazas, įdomias gėles ar šiaip kažkokius daiktelius, kurie primintų žmones kurie juos atnešė.
Atsakyti
Va eidami į draugų namo įkurtuves, alandeko nupirkome medinę raktinę, kabinamą ant sienos, na tokia stilizuota, graži smile.gif
Atsakyti
Ideju daug,taciau as vistiek turiu beda. Pakviete mane i ikurtuves kaime. Kaimo zmones,jauna seima,pasistate nama ir keliasi gyventi atskirai nuo tevu. Gyvena ~ 50km nuo Druskininku.Bet ir iki ju nuvaziuoti jie retai prisiruosia,gindamiesi,jog gyvuliu nera kur palikti.Taip kad dovanu cekiai netinka. Ka tokiem zmonem padovanoti?
Atsakyti
QUOTE(vvilmaa @ 2010 11 07, 15:15)
Ideju daug,taciau as vistiek turiu beda. Pakviete mane i ikurtuves kaime. Kaimo zmones,jauna seima,pasistate nama ir keliasi gyventi atskirai nuo tevu. Gyvena ~ 50km nuo Druskininku.Bet ir iki ju nuvaziuoti jie retai prisiruosia,gindamiesi,jog gyvuliu nera kur palikti.Taip kad dovanu cekiai netinka. Ka tokiem zmonem padovanoti?

Manau kad ir kokių paprastų spalvingų lėkščių komplektas pagyvintų šeimos buitį, galima gi ir patiems sukomplektuoti smile.gif Na man būtų patikę jei būtų atnešę tokią dovaną mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes tai perkam ko reikia tam zmogui buiciai,jug draugus pazisti ir zinai ka jiems truksta labiausiai,o kartais paklausi.
Atsakyti
QUOTE(UgneA @ 2010 11 15, 11:19)
siulyciau apsilankyti ir apsidairyti mano darbu puslapyje.
Ikurtuviu proga siulyciau dovanoti vyno tauriu skirtukus.

Nesuprantu kam tie vyno tauriu skirtukai reikalingi g.gif
Atsakyti
Ziurint kiek galit tam lt skirt.. mes pirkom simboline dovanele, labai grazia zvakide, tokia pasendinta su drambliais.. wub.gif gavos kaip ir grazi interjero detale ir su gilia mintim, kad drambliai nestu sekme naujiem namam, o zvakiu liepsna sildytu saltais ziemos vakarais smile.gif draugam labai patiko
Atsakyti
mes tokia proga padovanojome chalatus jam ir jai ax.gif tokia dovana, kuri liks tikrai ilgam smile.gif ir visada draugus prisimins smile.gif
Atsakyti
Na, aš prisimenu draugai mums dovanojo laimės pasagėlę,obels sadinuką, kuris auga po mūsų langais smile.gif
Atsakyti
Mums draugai padovanojo sluota, musiu mustuka, pompa kriauklei, naktipuodi lotuliukas.gif
Na viska su laiku panaudojom buityje todel vertinu sia dovanele thumbup.gif
Pati neuzilgo eisiu i ikurtuves tai zadu nesti kokia graza vazonine gele, nes zinau, kad seimininke labai megsta geles, o del dekoru elementu tai bijau nepataikyti ju skoniui g.gif Nes man tai, manau, niekas nenupirktu kaip pvz.: chalato pagal mano skoni...
Atsakyti
nesem didziule ,kvepencia zvake thumbup.gif ir pataikem,nors buvo minty padovanoti vazonine gele,bet vakarojimo metu is kalbos isejo,kad nenori,net neturi kur ju det ,meta i garaza
tai su zvake pataikem,kvepejo visas namas wub.gif wub.gif
Atsakyti