Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti įkurtuvių proga?

QUOTE(davinci @ 2010 05 10, 13:11)
Gražu  dovanoti raktų dežutę  su durelėmis.
Ir puošmena ir patogus daiktas raktams. drinks_cheers.gif

as asmeniskai tokios nenoreciau gaut - netureciau kur padet. ir siaip man toks nereikalingas dalykas atrodo. g.gif bet jei zinai kad tam zmogui patiktu, tai kodel ne.

QUOTE(sarunka0524 @ 2010 05 13, 08:35)
Arbatų įvairių rinkinys, geros kavos smile.gif arba prieskonių rinkiniai...  smile.gif

drinks_cheers.gif o jei dar prie arbatos - arbatos dezute pridet. o prie prieskoniu - specialu laikikli thumbup.gif kaip tik neseniai arbata su dezute dovanojom (tik ne su ikurtuvem), tai labai apsidziauge smile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia Jusu pagalbos smile.gif

netrukus geras draugas kelsis is nuomojamo kambario ir nuomos buta smile.gif taigi, esu pakviesta i ikurtuves. Nei sveciu, nei baliaus nebus, einu viena. Zmogus labai praktiskas, dovanu nemegsta. Bet visgi noriu ka nors nunesti - kokia smulkmena, ka nors juokingo, originalaus iskrest ta proga smile.gif

Jei nieko nesugalvosiu planuoju padovanot pasaga. Gal galit pasakyt, kur ja vln isigyt galima (nebutinai tikra arklio, gali buti ir dekoratyvine). Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes neseme dovanu ranksluoscius su issiuvinetais seimininku inicialais. Tai liko nepaprastai patenkinti smile.gif
Esame gave dovanu arbatos serviza. Tai taip malonu buvo. smile.gif
Atsakyti
manau visada tam tinka kambarines geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2010 09 13, 15:36)
manau visada tam tinka kambarines geles smile.gif

Ne visada schmoll.gif Mėgstu gėles ir tas kelias, kurias turiu, stengiuosi puoselėti kiek įmanoma, bet dėl vietos stokos kiekviena dovanota gėlė man yra bėda, todėl visai nenoriu, kad kas nors jas dovanotų schmoll.gif

Šiaip tarp draugų pas mus įsigalėjo tradicija, kad būtinai klausiam šeimininkų, ko jie nori, ko jiems trūksta naujiems namams ir tada visi draugai tai dovanai susidedam - tada gaunasi ir rimtesnė, ir reikalinga dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarune @ 2004 06 29, 11:47)
Jei šeimininkai mėgsta gėles - manau, kad labai nebloga dovana būtų gėlė vazone. Ir nelabai brangu, ir bent jau man tai  thumbup.gif

O man kaip vazonines geles nepatinka butu pati baisiausia dovana, na cia mano nuomone lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(V.menas @ 2009 10 27, 12:17)
Manyciau,kad gera dovana butu paveikslas jeigu naujakuriai neturi per daug daiktu is senojo busto 4u.gif Jeigu naujavedziai tai pats tas smile.gif

Na paveikslai man irgi yra tragedija, cia skonio reikalas, kas vieniems gali patikti, kitiems gali buti siaubo vaizdas... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geliu sesame gave net palme ir ta pacia vargsiuke sugebejom numarinti blush2.gif
Jau gele gavus man net nuotaika nukristu ....

Paveikslai jokiu budu ! Zmones kuria savo interjera pagal savo skoni o cia atnestas paveikslas gali visiskai nepataikyti i seimininku vizija. O nekabinti negrazu o pakabintas akis badytu. Tai ka daryt?Vieniems patinka miestai , kitiems geles. Vieniems S.Dali o kitiems Mone. Tikrai nepatarciau. unsure.gif
Atsakyti
o mes ikurtuviu proga esame gave irankiu rinkinuka is Berghoff: riesutu gliaudytuvas, kamsciatrukis, alui atidarytuvas, koncervu dezutems atidaryti, bulviu ir morku skustukas ir cesnakams spausti toks prietaisiukas-visi reikalingi, o kadangi sudeti graziai, tai ir vaizdo negadina. man dovanele tai buvo super:)
Atsakyti
kai kurie pasisakymai, tai ka zinau... toms, kurioms niekas neitinka turiu klausima: jei jus tokios isrankios, tai kodel jusu draugai to nezino, ar kvieciate visus tame tarpe ir vos pazystamus? as manau, kad zmonems su tokiu mastymu visai nereiketu rengti susiejimu, per kuriuos dovanojamos dovanos arba visiems pasakyti : LAUKIAME TIK PINIGU. ir viskas - nereikes forume verkslenti kokie draugai yra nesusiprateliai. suprantu, kad negalima dovanoti gyvunu ir geles ne visiems patinka, nes jos iparegoja seimininka rupintis. o visa kita, tai manau prie geru noru galima pritaikyti, jeigu bent kiek gerbi draugus. tai cia mano nuomone
Atsakyti
Įkurtuvės man atrodo vienintelė proga, kada šeimininkų tikrai reikia paklausti, ko jiems reikia. Mes naujakuriai patys, įkurtuvės greitai, tai va žinom, kad neturim indų, vazų, virtuvės reikmenų, sieninio laikrodžio ir t.t. Sąrašo nedarom, bet draugams patys patariam, ką mums dovanot. Manau, visiems ir paprasčiau, ir naudinga.
Atsakyti
as dovanociau senuku ceki ar siaip koki ceki, kur zmones galetu issirinkt asu reikiama daikta...kaip taisykle, nauojuose namuose, daug ko truksta, todel manau, kad cekis tinkamiausia...nenoreciau gauti geliu, nes gal vietos nera, gal nemegsta, galu gale gal visai nenroi ziuret toss geles. net nepirkciau, jei ir pasakytu, na, mums reikia keptuves, ar puodo, ar laikrodzio, kiekvieno skonis ir norai kitokie. kas man patinka, nebutinai patiks ir seimininkams.
Atsakyti
Esu ketvirtadienį pakviesta į svečius. Draugė prieš kelias dienas ten persikėlė, tai bus kaip ir įkurtuvės, dar padėsiu įsikurt, jeigu ko reiks. Ir visai manau negražu būtų tuščiomis nuvažiuoti. Iš daiktų jie absoliučiai nieko neturi, viską kol kas rankiojasi iš giminaičių kam ko nebereikia, kad bent pradžiai turėtų ir išlaidų baisinių nesusidarytų. Man per gimtadienį jie padovanojo visą pietų servizą, tai tokios pačios dovanos kažkaip nebebūtų malonu dovanoti, nors gal ir labai praktiškas daiktas. Taip nesinori pirkti šlamšto, kuris bus padėtas dulkėti. Bet minčių kol kas jokių neturiu, gal kas ką patars? g.gif
Atsakyti