Geles vazonuose ir zvakes:)))))
mielai ikurtuviu proga dovanu gauciau vazoniniu geliu, vaza siaip buiciai reikalingu daikciuku. bet geriausia, tai geles. myliu geles!
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 15, 15:51)
O aš geriau norėčiau gauti čekį, aišku, po to kažkaip esi priverstas kažką nusipirkti ir,dažniausiai, kaip tyčia toje parduotuvėje nieko tinkamo nerandi arba išsirenki daiktą, už kainą gerokai viršijančią dovanų čekį Bet gauti vazą, kuri, galbūt, tau visiškai netiks prie interjero arba kažkokią statulėlę ar suvenyrą, kurie dulka ant lentynų, tai tikrai nenorėčiau
PRITARIU, jau geriau gero vyno buteli gauti
Na pirmiausia turbut reiktu paklausti pas ka einate i ikurtuves.Nes jei nupirksite nereikalinga,o gal net toki pat daikta bus paprasciausiai nereikalingas.Nebent pirkti su cekiu,kur zmogus galetu pasikeisti i kita arba paprasciausiai atsiimti pinigus ir nusipirkti pagal poreikius.Na nebent kazka tokio nupirktumet arba pagamintumet kazka ypatingo Tai butu pati geriausia dovana-cia liecia tuos kurie turi lake fantazija,turi meniskumo,moka piesti ar dar kazka susijusi su menu Tai tokia mano nuomone,o jei man paciai reiktu tai man irgi patinka geles -vazonuose ju galetu buti daug
As ikurtuvems dovanoju pasaga, man labai simboliska atrodo....
o kas nori labai jau originaliso dovanos, tai galima rasti ikurtuvems skirtas spec. programas...
o kas nori labai jau originaliso dovanos, tai galima rasti ikurtuvems skirtas spec. programas...
Galima padovanoti paveiksla. Tik nesijuokit, mamytes, juk ne apie meno kuriniu kalbu. Dabar madingi yra fotopaveikslai. Mes nuo kolektyvo tokia dovana savo sefui iteikem per Gimtadieni, nes kaip tik persikraustem i nauja ofisa, tai galima sakyti, kad kartu ir ikurtuviu dovana Issirinkom labai grazu Vilniaus panoramini vaizda, uzsakem ant drobes atspausdinta. Uzsakinejome Vilniaus universalinej, firmoj Artiq. Siaip kainos yra padorios ir pasirinkimas nuotrauku pakankamai platus. Sefas buvo maloniai nustebintas, sake net nezinojo kad gyvena tokiame graziame mieste! Dabar visi grozimes - puiki interjero detale!
Kadangi patys isikelem i nauja busta ir greit darysim ikurtuves, tai zinau ko noriu, bet va kaip pasakyti zmogui, jei jis nepaklaus?Nenoriu paveikslu, nes viena jau gavom senajame bute -taip ir nepakabinom, nes visai nederejo prie interjero, dabar vel tas pats, tampom is kambario i kambari ir netinka jis niekur Vazonu irgi nenoreciau, nes as derinu visur vienodos formos ir spalvos, o jei zmogus nezinos, kokio noriu? Indus irgi turiu visus vienodos formos ir spalvos, turiu visus, ko tik reikia gaminimui ar serviravimui, taigi si variantas irgi atkrenta.Geriausiai noreciau pinigais-susidetumem ir nusipirktumem trukstamus baldus i valgomaji, na, o jei jau butinai daiktais, tai pvz., ranksluosciu noreciau (taciau ir vel-zalios spalvos) Zodziu, esu baisiai isranki, zinau tai Ir maniskiai visi zino, kad esu tokia, todel atnes pinigus i vokeli
O man gera dovana yra bet kas i virtuve - na nebutinai puodai ir keptuves, bet pavyzdziui visokie naudingi reikmenys, kuriu pats dazniausiai nenusiperki, kad ir riesutu gliaudykle, ledo kibirelis, specialus didelis saukstas su sakute salotoms (nezinau kaip tiksliai vadinasi), tortine, salotu dziovykle, ir t.t.
Na pas mus giminei, tai visad tariames ka dovanuoti. Parasom kelis norus ir kas zada eiti i svecius, ar tai gimtadienis, nusprendzia kas ka pirks. Tai visad gauni reikalinga dovana. Pvz: mano vyras jubiliejaus proga labai norejo auksines grandineles, tai susidejo jo tevai ir jo sesuo ir as, nes nesinorejo plonos pirkti.
as siulau pirkti netradiciskos vakarienes rinkini cia ieina visi reikiami ingridientai , isskyrus tuos , kurie turi buti sviezi ir lengvai gaunami parduotuveje . pvz .: sushi rinkinukas , i kuri ieina : speciailus ryziai, ryziu actas, sojos pad. juros dumbliu lapai, reikalingi irankiai ( vyniojimo kilimelis,valgymo lazdeles), reikalingi prieskoniai. Viskas graziai ipakuota- paruosta dovanai ! Taip pat galima gauti malaizietiska, tailandietiska, indiska patiekalu rinkinius.
Gražu dovanoti raktų dežutę su durelėmis.
Ir puošmena ir patogus daiktas raktams.
Ir puošmena ir patogus daiktas raktams.