Dovanų čėkis visada aktuali dovana, dovanuodamas niekad nepraloši, bet jeigu eini pas gerus draugus, kuriuos norus ir skonius gerai žinai, čekis pernelyg "šalta dovana", be minties ir įdėtų pastangu...
Praeita svaite įsikure mūsų darugai ir mes su kompanija susimetem i padovanojome i jų naują erdvią vonia LED dušo galvą. Patiko visiems - ir šeimininkams ir svečiams! Į vakaro galą praktiškai neliko šventėje žmonių, kurie nepanorėjo išbandyti maudytis po tokiu dušu. O ir į interjerą tos spalvotos šviesos pukiai "įsipaišė"!
na zvakiu ideja tai gera. ir nebutinai ikurtuvems, seip kokiai sventei tiktu. kazkaip zvakems visada gaila pinigu, nes tikrai kaip kakuri mimnejo svarbesniu daiktu atsiranda:)
Na as kazkaip esu pries dovanu cekius. Man padovanojo dovanu ceki .... juokinga kaina ir tokioje parduotuveje, kurioje niekada nesilankau. Man patinkanciu ir reikalingu daiktu toje parduotuveje uz ta suma neradau (cekis galiojo 3 men. po pirkimo), kas patiko, reikejo dasimoketi nemaza suma, kai tuo tarpu kitoje parduotuveje ta pati daikta 30 % radau pigiau. Ir taip ir taip sukau galva ka nusipirkti ...kol galiausia ceki "ispirkau" su antra tokia priemoka, o pirkinius atidaviau mamai
Tokiu atveju man geriau gauti vazonini egzotini augala, grazia didele vaza ir pan.
Kai sesuo pradejo statytis nama, ir zinojau, kad ateis ikurtuviu diena, o su dovanomis jinai labai isranki....todel nusprendziau nupirkti PASAGA !!! Po puses metu ieskojimu radau tokia kokios norejau
Pasaga - geriausias variantas ikurtuviu proga, kadangi tai - sekmes, laimes ir pinigu simbolis !!!
Tokiu atveju man geriau gauti vazonini egzotini augala, grazia didele vaza ir pan.
Kai sesuo pradejo statytis nama, ir zinojau, kad ateis ikurtuviu diena, o su dovanomis jinai labai isranki....todel nusprendziau nupirkti PASAGA !!! Po puses metu ieskojimu radau tokia kokios norejau
Pasaga - geriausias variantas ikurtuviu proga, kadangi tai - sekmes, laimes ir pinigu simbolis !!!
Įkurtivių proga kątik ištekėjusiai porai esu dovanojus rėmelį nuotraukai.
Prieš tai išsiaiškinau kokios spalvos vyrauja interjere
Prieš tai išsiaiškinau kokios spalvos vyrauja interjere
Man tie visi daiktai yra skonio reikalas. As dovanoju geles, kad ir pinigu medi.
QUOTE(sundown @ 2009 10 21, 23:19)
Man tie visi daiktai yra skonio reikalas. As dovanoju geles, kad ir pinigu medi.
as ikurtuvems noreciau gauti geliu
Manyciau,kad gera dovana butu paveikslas jeigu naujakuriai neturi per daug daiktu is senojo busto Jeigu naujavedziai tai pats tas
QUOTE(V.menas @ 2009 10 27, 10:17)
Manyciau,kad gera dovana butu paveikslas jeigu naujakuriai neturi per daug daiktu is senojo busto Jeigu naujavedziai tai pats tas
su paveikslu tikrai nerizikuociau. nebent jusu skoniai su 'ikurtuvininkais' idealiai sutampa
QUOTE(almaklp @ 2009 09 25, 09:43)
o, tokios dovanos ir as noreciau
Taip pat patiktu geles vazonines. Puodeliai i virtuve. kilimelis prie duru irgi gera mintis